Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a nawet mniemam ze ty jestes efektem takiej pani i takiego psa.

muls mógłbyś jaśniej w tej kwestii?Kto ma psa?No i jakiego,dupelka,swetera czy jajnika?

A jeszce czy ta panie bierze?Do ust?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

nazwanie ciebie zwyczajowo cienkim idiotom wywoluje takie same konsekwencje.

takze sie ma to co powyzej.Znam idiote ktory pisze idiotyzmy i nic mu nie mozna zrobic oprócz nazwania...idiotom.czy to jest ...normalne.

generalnie jestem za i ty powinienes byc pierwszym....Ograniczonym.Tym bardziej ze juz nim jestes.

a nawet mniemam ze ty jestes efektem takiej pani i takiego psa.

muls powiedzieć o tobie żeś śmieć, to zbyt mało.

zwyczajowo tak wiec usmialem sie bo zareagowales jak ten pedał czyli gej.Zwyczajowo.

a mogles nie pokazujac klase.Widocznie ten gej tez juz mial dosc ..idiotów zwyczajnych..A w koncu idiota to takie ..tam..zwyczajowe.Wyszedles czyli na ..buca.

zwyczajnego.

muls powiedzieć o tobie żeś śmieć, to zbyt mało.

dziadek , dopiero teraz to zobaczyłeś ....hehe....,mnie wystarczyły dwa dni żeby to wiedzieć hehehe.....

577069_431055143647421_1979512400_n.jpg

Tomuś u ciebie taki bałagan zrobili?Szukając?

modrzew przyznaj ,że dobry rysunek hehe...

221705_431051226981146_817764658_n.jpg

224667_430264557059813_167967765_n.jpg

72377_421533587932910_2068408478_n.jpg

<br />dziadek , dopiero teraz to zobaczyłeś ....hehe....,mnie wystarczyły dwa dni żeby to wiedzie<br />
zuch tawariszcz.A mnie tawariszcz odkrył karty po pierwszym rysunku.Swoja droga zastanawiajace sa te ..roszady gejowskie.Dzisiaj ten PAN jutro tamten...moze wymienicie sie telefonami..Zwyczajowo..

<br />Widzę, że muls jak prawdziwy Indianin, chodzi z fajką pokoju w dupie po pokoju <br />
liczy sie efekt xinawx i fajka ...Dupe zostaw dla kolegi....dziadka.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

zwyczajowo tak wiec usmialem sie bo zareagowales jak ten pedał czyli gej.Zwyczajowo.

(...)

Wiesz co się robi ze śmieciami? Pewnie wiesz, ale ci przypomnę - puszcza z dymem.

Najpierw samemu trzeba mieć klaSE, żeby jej od innych wymagać. Ty nie jesteś nawet SE. Co najwyżej CHE, HE, HE...

Widzę, że muls jak prawdziwy Indianin, chodzi z fajką pokoju w dupie po pokoju

Jaki on tam Indianin, on się przecież brzydzi czerwonoskórymi.

To jest prawdziwy intelektualista 3/4 i obywatel świata. W dupie nosi własna głowę po ul. Retoryki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

no ladnie dziadek...malo ktory pedal tak potrafi..zwyczajowo.

Wypisz, wymaluj morda, jak u Palikota. LGBT obywateli i postępu obyczajowego broni, a słowo "pedal" traktuje jak ciężki bluzg.

Gdzie żeś ty swoja klasę zatracił?

Ma na imię Coy i dopiero sześć lat, ale jedno wie na pewno: choć urodziła się jako chłopiec, czuje się dziewczynką. Sprawa stała się głośna w całej Ameryce, po tym jak rodzice Coy rozpoczęli spór z władzami edukacyjnymi, bo te zabroniły jej korzystać w szkole z toalety dla dziewczynek. W sprawę Coy zaangażowali się prawnicy, politycy i organizacje walczące o prawa osób transseksualnych. ....a ty????

masz moze jakies rady i opinie rownie idiotyczne.Jak wczesniej.

tak myslalem....Czyli zostala ci do myslenia juz tylko...dupa.

a skoro jest tak jak jest to ci doradze.Wyslji te namiary rodzicom dziewczynki z dobrymi radami.Psychiatria w krakowie ma dobre notowania.

Cóś z tzw. polityki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

zuch tawariszcz.A mnie tawariszcz odkrył karty po pierwszym rysunku.Swoja droga zastanawiajace sa te ..roszady gejowskie.Dzisiaj ten PAN jutro tamten...moze wymienicie sie telefonami..Zwyczajowo..

muls , tylko się pogłębiasz , kto ma wiedzieć ten już wie kim jesteś....

To jest prawdziwy intelektualista 3/4 i obywatel świata. W dupie nosi własna głowę po ul. Retoryki.

przede wszystkim jest lewakiem, ukrytym lewakiem...

"Jeśli Platforma stanie się taka, jak jej prawicowe czy lewicowe skrzydło, to de facto przestanie istnieć"

Dlatego Platforma to Tusk czyli lizać tyłek Tuskowi bez spoglądania na boki.

Premier powiedział, że "...siła

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) opiera się na trzech fundamentach: zdrowym rozsądku, pokorze wobec zwykłych ludzi i jedności. Jeśli tego zabraknie, to Platforma może lec w gruzach."

Nie istnieje ani pierwszy, ani drugi, a trzeci ledwo się trzyma - znaczy trza szykować taczki na gruz.

przede wszystkim jest lewakiem, ukrytym lewakiem...

Nie, jest jawnym bezideowcem siedzącym w słoju.

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ta heca juz była.Zachodzi pytanie kto ma wiedziec lepiej o rosji jak nie ludzie stamtad.Najlepszy byłby putin ale czy sie zgodzi??

nie dziwi mnie twój tok rozumowania czerwony mulsie hehe...

Kuśwa to Tomuś też?Jezd!?

pewnie , że jestem , gawęda z lewakami to czysta przyjemność...:)

jus wylizane??

a moze umiesz w trzech slowach okreslic idee kolesia i twoje.

mogę określić twoje czerwony pajączku...hehe..

on często o tym pisze , widocznie dla niego lizanie tyłka jest normą

tak jak dla was lewackie kocopoły hehehe...

jaki ty monotonny , człowieku leniwca potrafisz zanudzić.

z wszystkich spotkanych na forum bardziej żałosnego bojownika nie spotkałem. W każdym odrobina inteligencji poza tobą

obawiam się , że małpa inteligencją przewyższa

Samokrytyka Twoja wladzu pisana, zawsze mile widziana, oczyszcza bardziej niż dwa samobiczowania.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.