Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

on jest po prostu chory. Sam pisał, że nie dawno doznał olśnienia. A to się leczy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

I tak trwalibyśmy w nieświadomości, gdyby nie Judejczykowie. Ci nie tylko swoim zwyczajem zachodzą nas od tyłu, ale w dodatku nawet o tym piszą w swoich gazetach. Oto w „The Times of Israel” z 5 marca czytamy, iż 5-osobowa delegacja reprezentująca utworzony pod egidą izraelskiego rządu i Agencji Żydowskiej zespół HEART (Holocaust Era Asset Restitution Taskforce) spotkała się w Warszawie z przedstawicielami rządu w osobach bufonowatego ministra Sikorskiego, pobożnego ministra Gowina i przebiegłego ministra Rostowskiego, Umiłowanych Przywódców drobniejszego płazu ze strony rządowej oraz opozycyjnej. Co tam uradzono - tego oczywiście nie wiemy - ale przewodniczący żydowskiej delegacji pan Robert Brown nie posiadał się z radości, że oto w sprawie „restytucji” nastąpił „przełom”. Wprawdzie minister Sikorski ten „przełom” zdementował, ale - po pierwsze - kto wierzy ministrowi Sikorskiemu, ten sam sobie szkodzi, bo dla kariery gotów on dorżnąć nie tylko „watahę”, ale nawet naszą biedną Ojczyznę - a po drugie - Judejczykowie coś tam jednak też muszą wiedzieć, skoro nawet dane z naszego spisu powszechnego z 2011 roku przechowywane są w Izraelu.

Najwyraźniej nasi dygnitarze musieli coś obiecać, podobnie jak obecny państwowy myśliciel pan Kazimierz Marcinkiewicz, którego prezes Kaczyński wytrzepał był z banana na premiera rządu naszego nieszczęśliwego kraju, naobiecywał w marcu 2006 roku Dawidowi Harrisowi. Warto tedy przypomnieć, że chodzi o przejęcie od Polski majątku szacowanego na 60-65 miliardów dolarów, a problem polega na tym, iż zarówno organizacje przemysłu holokaustu, rząd Izraela, jak i zespół HEART nie ma żadnego tytułu prawnego by podnosić jakiekolwiek roszczenia. Naciski na Umiłowanych Przywódców, których bezpieczniacy powysuwali jak nie do rządu, to do opozycji idą zatem w tym kierunku, by taką podstawę prawną dopiero s t w o r z y l i, słowem - by zaplanowanemu przez grandziarzy rabunkowi Polski nadali pozory legalności.

Trzeba przyznać, że strona żydowska działa cierpliwie i metodycznie, wykorzystując każda okazję. Kiedy Polska starała się o wejście do NATO, musiała z tego tytułu zapłacić Żydom łapówkę w postaci ustawy o stosunku państwa do gmin wyznaniowych żydowskich, przewidującej transfer mienia w nieruchomościach, szacunkowej wartości ok. 10 mld dolarów zarówno na rzecz 9 istniejących gmin żydowskich w Polsce, jak i nowojorskiej organizacji wiadomego przemysłu. W czerwcu 2009 odbyła się w Pradze „międzyrządowa” konferencja „Mienie Ery Holokaustu”, gdzie wykorzystując obecność różnych pożytecznych idiotów (nasz nieszczęśliwy kraj reprezentowany był przez skorodowany „skarb narodowy” w osobie Władysława Bartoszewskiego) stronie żydowskiej udało się stworzyć „podstawę moralną” . No a teraz - „przełom”, którego „nie ma”, podobnie jak WSI, czy izraelskiej broni jądrowej.

Charakterystyczne, że Umiłowani Przywódcy, zarówno z szajki rządowej, jak i opozycyjnej, nie puszczają pary z gęby. Najwyraźniej ustalili coś, o czym boją się nam powiedzieć - bo kupa gówna w niezależnych mediach, wiadomo - ma to surowo zakazane od swoich oficerów prowadzących. Dzięki temu lepiej rozumiemy przyczyny, dla których Umiłowani Przywódcy, zarówno z rządu, jak i z opozycji, z takim zaangażowaniem odgrywali przed nami komedie czy to z pobożnym ministrem Gowinem, czy też z „premierem” Glińskim.

Stanisław Michalkiewicz

tu mamy wybitny dwutakt z jeszce wiekszym idiotom michalkiewiczem ktoremu juz wszyscy odmowili leczenia.

No rzeczywiście maniak z ciebie! to było do strusia

kolejny , jak wcześniej pisałem będzie ich przybywało .

nie zostawią ludzi w spokoju , muszą szczekać

był taki poseł ktory tanczyl w sejmie.tez dostal olsnienia.

Prrryyyymmmmiiittyyyywne. Tylko na tyle was stać i ja to rozumiem.

Tylko iwaszczukiewicz mnie rozczarował.

Pozycja strusia jest niewygodna,nie sprzyja myśleniu i odsłania wrażliwe miejsca.Można stracić prawiczość!

Pozycja strusia jest niewygodna,nie sprzyja myśleniu i odsłania wrażliwe miejsca.Można stracić prawiczość!

jak widac dopada ich bezradnosci i posilkuja sie muralami.Rzecz w tym ze ja tego nie czytam z zalozenia.Tak wiec..po co i komu.Ktos jezd zainteresowany czy oni tak pod siebie dodajac sobie odwagi.

Nie będę rewanżował wyszydzaniem nazwiska i podobnymi sztubackimi zaczepkami. Wcale się nie rozczarowałem, po prostu się myliłem.

Nie będę rewanżował wyszydzaniem nazwiska i podobnymi sztubackimi zaczepkami. Wcale się nie rozczarowałem, po prostu się myliłem.

co ty możesz ,wyszkolony przez patriotycznych ubeków

<br />Nie będę rewanżował wyszydzaniem nazwiska i podobnymi sztubackimi zaczepkami. Wcale się nie rozczarowałem, po prostu się myliłem. <br />
maniak wez sie do roboty bo do rana nie zdazysz a leb ci przez ten czas nie urosnie.

tak , jesteśmy nienawistnymi pisiorami hehe, i atakujemy was , niewinne lewackie owieczki ....

jakim pisiorem , nie pochlebiaj sobie . zwykłym propagandowym śmieciem jakimi historia partii politycznych wybrukowana

gdybyś chociaż odrobinę wiedzy posiadał a nie tylko propagandą łeb wypełniony

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.