Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

generalnie niedoceniony jezd a wille buduje.

<br /> Gdyby ktoś na przykład obiecał minimalne wynagrodzenie 5tyś a potem wcielił to w życie, ludzie by zobaczyli bezrobocie i czym takie rzeczy sie kończą. Poza tym możnaby wreszcie głosować na program. <br />
specjalnie dla ciebie modzrewek jako dla niepelnosprawnego inaczej.

Takie pomysly zdarzaja sie ale wsrod kominiarzy i kanalarzy..Ale zeby nie obrazac..ZDARZAJA sie.

tu mamy przypadek permanentnego teporyjka bez perspektyw.

co masz do Cupiała, chłopie dzięki temu że zamknął Ożarów więcej pracy pod Krakowem - normalne. a dwa Wisła Kraków ma sponsora. To jest biznes

no tyle ze porusza w granicach prawa robiac to co robi. a czy to jest moralnie poprawne to juz inna sprawa

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Ja uważam że spełnienie obietnic wyborczych, najgłupszych nawet, powinien rozliczać jakiś trybunał, mający do dyspozycji w skrajnych przypadkach nawet pluton egzekucyjny. Gdyby ktoś na przykład obiecał minimalne wynagrodzenie 5tyś a potem wcielił to w życie, ludzie by zobaczyli bezrobocie i czym takie rzeczy sie kończą. Poza tym możnaby wreszcie głosować na program.

tylko jest problem , takie różne kryzysy wymuszające niezaplanowane w programie wyborczym posunięcia. Tak to życie się toczy . Nie korygowałeś własnych planów ?

P.S.

obietnice wyborcze nie są problemem , tylko wyborcy dosłownie traktujący gruszki na wierzbie , ileś tam milionów mieszkań. Ważniejsza gęba i idee które głosi a nie obietnice

mysle ze raczej swiatowy tylko wyborcy polscy.

jacys tacy ... ze wsi.

za wsiami.

jako ze jajco strusie zablokowales mnie wszedzie to moze przypomne warunki ankiety o ile pamietam juz czwartej w historii mojej nowozytnej>>>mozesz przeprowadzic ankiete .wiesz co to jezd ankieta i jutro daj znac jaki wynik.

postaraj sie tam zawrzec wszystkie swoje przemyslenia na temat zwieraczy, uwiadu etc.pompek i kobiet.Masz co robic do rana sadzac z ograniczonosci lepetyny

Wydaje mi się,że zakładanie wątku o innym użytkowniku tego forum jest niezgodne z regulaminem.Sądze,że morderacja sie tym zajmie...banem dla założyciela w imie proporcji.

nie pochwalam bana jako ze jajeczko bylo cokolwiek nieswieze i nie moze ponosic calkowitej odpowiedzialnosci za swoje czyny.

z drugiej strony jakies rozedrganie widze miedzy figlarnoscia a ograniczonoscia dosc znaczna

Źródło to playstation 1 ze zmodyfikowanym wyjściem opartym na dyskretnym DAC zbudowanym na lampach.Wszystkie miejsca w transporcie gdzie wystepuje tarcie mechaniczne zostały nasmarowane gęsim smalcem.

Kolumny to klony totem mitte jednak zmodyfikowane - sekcja wysokotonowa to 5xGDWT nastronę uzupełnione o pizoelektryczny driver alpharda, a midbas to tonsil 30/60 w komorze strojonej na 150 Hz z dorobionym motional feedback, napędzam to mantą v7 przerobioną na mosfet - usunąłem z baniek lamp elektrody i umieściłem tam mosfety. Zasilam to akumulatorem samochodowym 470Ah w połączeniu z falownikiem z UPS-a. Pokój odsłuchowy to studnia z betonowych kręgów o średnicy 2 metry wyciszona sprężynami wymontowanymi ze starych kamer pogłosowych, celu eliminacji zakłóceń elektromagnetycznych zbrojenie żelbetu jest podłączone do prądu 50Hz 1,5 kV.

W swojej ślepej argumentacji nawet nie zwracasz uwagi na daty. To, że Niemcy byli pierwsi z tą praktyką.

Nie pultaj się bezmyślnie tylko popatrz na daty.

Przytoczona przez ciebie publikacja do której się odnosiłem jest z 2013 roku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przytoczona przeze mnie publikacja jest z 2002 roku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz wladz przejął pałeczke(i nie puści)pewnie znów wklei jakąś d*pe najlepiej własną razem z musgiem....bez ajkiu.

bo władz lubi pałeczki, zwłaszcza w kakao ... teraz tylko zmówiny ,ustalenie terminu i pozostanie już tylko jazda bez trzymanki..hehe...zapewne muls jest tą stroną czynną w tym związku hehe....fox nie ciesz się , pewnie robisz za materac w tym układzie hehehe....

Tenże sam. Szuja.

Komuniści liczyli, że słaba opozycja po ewentualnym przejęciu władzy natychmiast się zawali razem z calą gospodarką itd. - wierzyli we własną propagandę. Mogli oczywiście rozpędzić nowy sejm i rząd Mazowieckiego, ale tego nie zrobili - i za to należy im się dobre słowo, mimo że od początku bruździli.

widzę , że masz pojęcie , zielone pojęcie...jakbym słuchał mulsa też bym tak pieprzył....hehe..

Ten naród chce zamordyzmu byle z pierdzącym orłem a nie z sierpem i młotem

i wszystko w temacie , moja ty krynico mądrości hehehe....

A jakie to ma znaczenie? Jest historykiem o prowadzi badania.

widzisz struss , to typowa logika lewaków , to , że komunizm jest zbrodnią jest dla nich nie ważne, ważne co takiego robili ludzie obecnej prawicy przed 89 rokiem....w ich oczach system był ok i nie należy tego rozliczać....

mozna by tylko trzeba by taki program jeszcze zrozumiec.Skoro teraz sie nie wie o co chodzi to pluton raczej dla..wyborcow ..WYBRANYCH.

typowe mulsowe myślenie...hehe...

obietnice wyborcze nie są problemem , tylko wyborcy dosłownie traktujący gruszki na wierzbie , ileś tam milionów mieszkań. Ważniejsza gęba i idee które głosi a nie obietnice

pokłosie komuny , władza władza za wszelką cenę hehehe.......

oczekiwał oklasków a tylko tomuś klaskał

a kto tobie klaszcze władz oprócz reszty z bandy czworga....nikt , nawet Palikmiot cię opuścił hehe.....
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie pultaj się bezmyślnie tylko popatrz na daty.

Przytoczona przez ciebie publikacja do której się odnosiłem jest z 2013 roku:

http://gielda.wp.pl/kat,98674,title,Zelmer-przejety-przez-Niemcow,wid,15443464,wiadomosc.html

Przytoczona przeze mnie publikacja jest z 2002 roku:

http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/kable-juz-zwinieto

Ostatni raz - a ELWRO i ZWUT - tego nie było. Bo ci nie pasuje. Nie ośmieszaj się.

,,Jak ustalił portal niezalzna.pl, dyrektor polityczny MSZ Jarosław Bratkiewicz znajdzie się wśród uczestników pierwszego Międzynarodowego Forum Absolwentów Moskiewskiego Państwowego Instytutu Stosunków Międzynarodowych (MGIMO). Spotkanie odbędzie się w stolicy Azerbejdżanu. Spotkać się po latach do Baku przyjedzie m.in. szef MSZ Rosji Siergiej Ławrow, oraz bliski prezydentowi Rosji Władimirowi Putinowi oligarcha Aliszer Usmanow.

Według ustaleń niezalezna.pl, do udziału w forum zgłosiło się kilka osób z Polski. Wśród nich absolwent MGIMO Jarosław Bratkiewicz, który ukończył tę uczelnię (kierunek: stosunki międzynarodowe) w czerwcu 1980 r. Wówczas do MGIMO trafiały głównie dzieci partyjnych dygnitarzy, wojskowych lub szpiegów. MGIMO kształciła przyszłe „elity” Związku Sowieckiego i innych republik komunistycznych, a więc dyplomatów, polityków i agentów.''

wasi górą władz i muls....

Dotykasz? Czy czujesz przez pory?

Mulsie jakież to poprawne politycznie teraz i zarazem romantyczne..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

tej wypowiedzi racjonalnie nie da się skomentować

" We wtorek premier Donald Tusk - pytany o tę sprawę - powiedział, że wyrok TK kwestionujący reorganizację sądów nie będzie powodem do dymisji ministra Jarosława Gowina, bo on go w tej reformie wspierał."

Polska prezesem stoi

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.