Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Z Twojego wpisu wynika,że sytuacja tego dżentelmana to wina PO.Dlatego pytam co masz mu do zaoferowania?

Tu widać przewrażliwienie. Nawet przez myśl to mi nie przeszło. Nie wiem też czemu żądasz od mnie, abym wspierał swoimi pomysłami rząd i partię tuska. A swoją drogą jest społeczną patologią, aby taki rolnik brał unijne dotacje i pomoc społeczna z urzędu, a ziemia leżała odłogiem. Więc może rząd i samorząd powinny w jakiś sposób przeciwdziałać takim patologiom.

Nie Kwasa, nie Tuska, nie Millera, nie Kaczora, nie Palikota - czyli samego siebie - Włodzimierza Dziadygę Lenina

Taki wpis można osrać. Co najwyżej.

Cały czas biadolenie na temat biedy w Polsce.Niewąpliwie jest ( pokażcie mi kraj w którym jej nie ma) ale w znacznym stopniu jest ona spowodowana alkoholem.I to trzeba wyraźnie powiedzieć,że tym ludziom,często alkoholikom nie da się pomóc.A alkoholizm w Polsce to wielowiekowa tradycja,kultura można powiedzieć.Jesteśmy społeczeństwem w znacznym stopniu zdegenerowanym wódą.I nie jest to wyłącznie wina komuny,wojny,zaborców itd.Tak u nas jest od wieków.

Masz sporo racji. Tylko, że pół litra wódki "Telewizyjnej" w supermarkecie kosztuje ok. 16 - 18 PLN. Ile kosztuje bilet do kina i gdzie on teraz znajdzie najbliższe kino, a jak znajdzie to jak tam dojedzie, bo akurat zlikwidowano ostatni pociąg i autobus docierający do jego wsi, mimo, że jest unijna asfaltowa droga. O tym, że zlikwidowano wiejska bibliotekę, dom kultury - nie ma nawet co wspominać. Nawet jeżeli szkoła publiczna zaszczepiła w nim jakiekolwiek zainteresowania kulturą, to i tak to idzie na marne. To są skutki polityki rządu i nie tylko tuska, która tak naprawdę daje ludziom tylko swobodny dostęp do alkoholu.

<br />Może jeszcze w tym roku <br />
mialo byc w zeszlym.

To są skutki polityki rządu i nie tylko tuska, która tak naprawdę daje ludziom tylko swobodny dostęp do alkoholu. >>>tak jak tobie dostep do internetu.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

w polsce idoci pija bo nie maja na zycie.tak twierdza ..idioci.

I to jest oczywista nieprawda.

A co to musg wrócił,że piszesz z sensem?

Wiem co chciałem napisać. Był to wyraźny atak na mój nick. ;-) Taka pojazdowa metoda z braku argumentów.

Teraz to pojechałeś...

Powiedz to ludziom zapieprzającym na śmieciówkach za tysiaka i bezrobotnym, że tak mają - bo wszyscy (a jest ich w Polsce już kilkadziesiąt procent) są alkoholikami.

Gdzie Ty żyjesz Koleś?

Wyjdź z domu na zamkniętym osiedlu i przestań ćpać...

przecież jest to uogólnienie a wóda naród umysłowo mocno przetrzebiła . I nie zgodzisz się z tezą , że jest przyczyną biedy a w niektórych przypadkach jedyną ?

Jednak większość Biedaków (łącznie ze swoimi dziećmi) jest trzeźwa - a największą patologią jest to, że większość Biedaków pracuje...

rozumiem twoje oburzenie ale nie o nich jest wpis . A czy jest ich większość jak Wojciech zasugerował nie wiem

" ale w znacznym stopniu jest ona spowodowana alkoholem.I to trzeba wyraźnie powiedzieć,że tym ludziom,często alkoholikom nie da się pomóc"

nawet nie większość tylko w " znacznym stopniu " można różnie interpretować

Ja proponuje co tydzień podawania informacji ile osób pracuje na umowy śmieciowe (obecnie 1/3 Polaków najwięcej w Europie), jaki jest wskaźnik bezrobocia (obecnie ponad 2 mln) dołożyłbym jeszcze wskaźnik emigracji (obecnie grubo ponad 2 mln ) obraz III RP i jej demokracji.

Zawsze to bardziej praktyczny pomysł, niż ten oczadziałej posłanki PiS.

Naucz się wreszcie rozróżniać:

Znaczy, nie wiem, co to bidecik? Tak się składa, że miałem, mam i będę miał to urządzenie.

Czy po napisaniu swojego paszkwila - czyli po narobieniu w kanalizację - przesiadłes się Waść - nie podciągając spodni, broń Boże - żeby dokonać wiadomej ablucji?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Znaczy, nie wiem, co to bidecik? Tak się składa, że miałem, mam i będę miał to urządzenie.

Czy po napisaniu swojego paszkwila - czyli po narobieniu w kanalizację - przesiadłes się Waść - nie podciągając spodni, broń Boże - żeby dokonać wiadomej ablucji?

Z tą ablucja to przesadziłeś jak zwykle. Lubisz ciągnąć gówniane tematy w nieskończoność. Twój problem.

Nie dokonałes ablucji? I tak chodzisz po mieście?

Ale klawisze czyste?

Z tą ablucja to przesadziłeś jak zwykle.

Niezły popis:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Taki wpis można osrać. Co najwyżej.

Kto ten temat ciagnie w nieskończoność? A także - kto go zaczął? Mam poszukać?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tomuś wróóóć. Już wolę twoje lewackie paszkwile:) niż kloaczne wyziewy...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Organizm człowieka jest przystosowany do stosunków seksualnych między kobietą a mężczyzną (dodajmy, że w zasadzie do seksu między jedną kobietą a jednym mężczyzną). Organy płciowe kobiety są tak zbudowane, by mogły swobodnie przyjmować organy męskie, i by z połączenia tego rodziło się nowe życie. Seks między kobietą a mężczyzną jest zatem czymś całkowicie naturalnym, a nawet – w procesie społecznym – koniecznym dla rozrodu. Nie da się tego jednak powiedzieć o seksie między dwoma mężczyznami czy (w mniejszym stopniu) dwoma kobietami. W tym przypadku ludzkie narządy używane są niezgodnie z ich przeznaczeniem3, a to oznacza, że łatwo mogą zostać one uszkodzone. „Mężczyzna uprawiający seks z innym mężczyzną wystawia się na większe ryzyko zdrowotne niż mężczyzna uprawiający seks z kobietą (…) także z powodu samej natury seksu homoseksualnego”4 – podkreśla amerykański lekarz John R. Diggs, zastrzegając, że nie chodzi mu tylko o seks analny, ale również oralno-analny, czy inne rodzaje erotyzmu homoseksualnego.

Najlepiej tę szkodliwość seksu homoseksualnego widać w przypadku najczęstsze jego formy, czyli seksu analnego. „Stosunek analny jest sine qua non seksu dla większości homoseksualnych mężczyzn. Jednak ludzka fizjologia sprawia, że jest całkowicie jasne, że ludzkie ciało nie jest przystosowane do podejmowania takiej aktywności. Odbyt jest całkowicie różny od waginy jeśli chodzi o możliwość przyjmowania w siebie penisa. Wagina zawiera w sobie naturalne lubrykanty, które są jeszcze wspierane przez mięśnie” – wskazuje Diggs, zwracając także uwagę na fakt, że budowa pochwy sprawia, że jest ona naturalnie przystosowana do ruchów penisa, ale także zabezpieczona przed skutkami immunologicznymi wprowadzenie do organizmu kobiety materiału genetycznego mężczyzny5. Tego wszystkiego nie da się powiedzieć o odbycie, który zbudowany jest jak wyjście z organizmu, a nie wejście do niego. Ogromne znaczenia dla kwestii zdrowotnych ma również to, że odbyt jest końcem układu trawiennego, i znajdują się w nim – w zasadzie zawsze – resztki odchodów, które mogą wnikać do męskiego układu pokarmowego czy do rozrodczego, podczas stosunków analnych czy oralno-analnych. Wszystko to ma dramatyczne skutki dla zdrowia mężczyzn uprawiających seks ze sobą6.

Podstawowym efektem zdrowotnym jest zaś większa, niż w przypadku osób heteroseksualnych, podatność mężczyzn uprawiający seks z mężczyznami na rozmaite infekcje bakteryjne i wirusowe, a także na HIV/AIDS, choroby przenoszone drogą płciową, a nawet raka. Lista chorób, na które o wiele częściej zapadają homoseksualiści niż normalni mężczyźni jest bardzo długa. Na wywoływanego przez wirusy HPV (przenoszone drogą płciową7) raka odbytu homoseksualiści zapadają dziesięciokrotnie częściej niż heteroseksualiści8. Syfilis, choć występuje także wśród heteroseksualistów, o wiele częstszy jest wśród mężczyzn uprawiających seks homoseksualny. „Około 60 procent przypadków syfilisu w minionym roku [chodzi o rok 2007 – dopisek mój] dotyczyły mężczyzn uprawiających seks z mężczyznami”9 – ostrzegało amerykańskie Center on Disease Control (CDC) land Prevention’s. Z badań przeprowadzonych w Waszyngtonie wynikało, że aż 81 procent chorych na syfilis to homoseksualiści10. O wiele podatniejsi są homoseksualiści także na wirusowe zapalenie wątroby typu B (które określa się niekiedy wręcz „gejowskim zapaleniem wątroby”11). CDC podawało w roku 1988, że aż 21 procent przypadków wirusowego zapalenia wątroby typu B12 zostało przeniesionych drogą seksu homoseksualnego (dla porównania drogą seksu heteroseksualnego zaraziło się 18 procent chorych, co biorąc pod uwagę różnice w liczbie homo i heteroseksualistów, pokazuje ogromne niebezpieczeństwo dla homoseksualistów zarażenia się tą ciężką chorobą13. Homoseksualiści o wiele częściej niż heteroseksualiści zarażają się również wirusowym zapaleniem wątroby typu A (o wiele łagodniejszym w skutkach niż omawiane powyżej zapalenie wątroby typu B). W Nowym Jorku w roku 1991 78 procent zarażonych tą chorobą deklarowało, że jest homo lub biseksualistami14. Osoby uprawiające seks homoseksualne dopadają także choroby, których normalnie nie kojarzy się z seksualnością, choćby salmonella, czy pasożyty układu pokarmowego (na przykład ameba i lamblia)15. Wirus HHV-8 (czyli wirus mięsaka Kaposiego) w Stanach Zjednoczonych wykrywany jest niemal wyłącznie wśród homoseksualistów16. A w połączeniu z wirusem HIV (a niekiedy i bez niego) wywołuje on jedną z form mięsaków Kaposiego (w latach 90 występowała u 10-15 procent homoseksualnych mężczyzn17), chorobę Castelmana czy pierwotnego chłoniaka wysiękowego.

jacekbrn

Ale co zrobić jak facet nie chce z kobietą tylko z drugim facetem pomimo twoich słusznych i pryncypialnych argumentów?

Nie da się uszczęśliwiać ludzi na siłę,wbrew ich woli.

Nie rajcuje go,nie podnieca,nie działa na niego.Co z tym zrobić?Oczywiście można nakazać,zabronić,ukarać,zmusić!No nie chyba zmusić nie można?

Nie rajcuje go,nie podnieca,nie działa na niego.Co z tym zrobić?Oczywiście można nakazać,zabronić,ukarać,zmusić!No nie chyba zmusić nie można?

To rzecz wzgledna raz była moda na brunetki raz na blondynki raz na chude raz na grube i to wszystkich rajcowało a teraz jest moda na homo.

przynajmniej na chwilę żyda w spokoju zostawią , teraz gej kraj zniewala i media opanował

To rzecz wzgledna raz była moda na brunetki raz na blondynki raz na chude raz na grube i to wszystkich rajcowało a teraz jest moda na homo.

tak samo względna jest twoja wiedza . W jakim celu opowiadasz pierdoły ?

my tu o biedzie ,złym Tusku i kraj gospodarczo ratujemy . W innym wątku rozprawiają się z gejami

rodacy zastanówcie się , czy takie wielkie sieci marketow to dobre dla polakow , owszem jest tanio , ale jakosc towarow w hipermarketach jest fatalna , wystarczy wspomniec o miesach, odswierzaniu cuchnacych mies chmikaliami , przeterminowane parkowki w ktorych jest 10 % miesa, reszta to chemia i spulchniacze, gdzie polskie wyroby ? kto wpuscil tych gigantow na polska ziemie ? polacy coraz czesciej choruja na raka , tam trwa wojna o miliony, kazdy obniza ceny a pozywienie jest coraz bardziej trujące, TUska i jgo banka kiedys za to odpowie , sprzedali wszystko , lacznie z polskim handlem , polacy sa niewolnikami na wlasnej ziemi, czy nikt o tym nie pomyslal ?biedronka , tesco , real , wielkie zagraniczne sieci , nie placa podatkow lub maja wielkie znizki , polacy charuja tam za 1 tys miesiecznie ,siedza w pieluchach , TUsk zaplacisz za to

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.