Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Są jakieś nowe fakty poza zatajeniem raportu Klicha?

Są. Dla większości od dawna znane. Dla ludu smoleńskiego zaś szokujące - "Eksperci" z cylindra wzięci.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tu masz Filut przekaz specjalnie dostosowany do Twojego poziomu, potwierdzający Halicki że doszło do wybuchów.

"Wiem jedno: wszyscy wiemy dokładnie, co się stało w Smoleńsku. Wiedzą to także ci, którzy są organizatorami tego zespołu. Także Antoni Macierewicz, także Jarosław Kaczyński. Być może on wie najwięcej. A jeśli chodzi o te manipulacje, które mają miejsce, to uwłacza pamięci ofiar."

Przypominam że Jarosław Kaczyński twierdzi że doszło do wybuchów na pokładzie Tupolewa w końcowej fazie lotu.

Ukryta Zawartość

Dziś wieczorem Prof. Wiesław Binienda będzie gościem Polsat News.

Polecam.

królik dostanie marchewkę za występ. Eksperci dostali konkretną kasę , chciałbym wiedzieć ile i kto płacił . Nie wiem dlaczego temat pomijany

Madonna.

Prof. Binienda jako specjalista w dziedzinie inżynierii materiałowej, metodach obliczeniowych w fizyce ciała stałego (mechanika pękania materiałów złożonych, analiza elementów skończonych, analiza dynamiczna problemów udarowych, analiza zmęczeniowa, analiza związana z płynięciem materiałów) w sprawie Smoleńska wypowiadał się zgodnie z posiadaną wiedza i doświadczeniem, bo chyba tego nie można mu odmówić?

Czy musi się znać na szczegółach dochodzenia w przypadku katastrof lotniczych, by stwierdzić, że dany materiał powinien zachować się tak, a nie inaczej w określonych warunkach?

Czy profesor Obrębski, którego specjalizacją jest wytrzymałość materiałów, z racji faktu, ze nie badał katastrof lotniczych nie może orzekać w sprawach dotyczących konkretnego materiału i sił na niego działających?

Wreszcie, czy prof. Rońda, specjalista budowy amunicji, rakiet oraz w zakresie dynamiki materiałów nie może wypowiadać się na tematy związane z niszczeniem konstrukcji pod wpływem określonych sił?

Warto może, aby pani Kublik, skoro taka wzmożona, zadała pytanie, czy wszyscy biegli prokuratury, czy komisji Millera,każdy z nich niezależnie od specjalizacji, badali osobiście katastrofy, czy byli obecni na miejscu w Smoleńsku tuż po zdarzeniu? Bo według tej logiki nie mają prawa zabierać głosu, nawet jeżeli wykonają badania laboratoryjne, a wraku TU 154 M nigdy na oczy nie widzieli.

Nikt się nie bawi w eksperta, to są eksperci w swoich dziedzinach.

.

747 tak poważniej , kogo na poważnie obchodzą twoje wnioski . Faceci za kasę stworzyli pozory naukowych badań zdając sobie sprawę , że odbiorcami są idioci . I dopóki mają z tego kasę bez karnej odpowiedzialności będą idiotom w głowach mieszali . Tak łopatologicznie

Przed prokuraturą niestety musieli obnażyć swoje oszustwo , inaczej problemy karne za fałszywe zeznania . I tak kręcili na granicy prawa powołując się na nieznane sobie osoby .... o czym na poważnie z Tobą ?

"Nie czytałam felietonu p. Kublik. Ale chciałabym, aby odpowiedziała sądownie za naruszenie dóbr osobistych panów profesorów, i aby GW zbankrutowała po zapłaceniu odszkodowania. Naprawdę, to są dla mnie bzdury, mocno naciągane i każdy mądry człowiek widzi manipulację. A najgorsze jest to, ze w tych manipulacjach uczestniczy PW. Nikt nigdy nie mówił, ze eksperci Macierewicza są ekspertami stricte od katastrof lotniczych. Co z tego, ze w naszej komisji Millera byli eksperci od katastrof, jeżeli cały raport oparli na głosie Błasika w kokpicie, co okazało się nieprawdą. To ich całkowicie dyskredytuje, jako ekspertów. Oni tak badali tę katastrofę, jak identyfikowali głosy w kokpicie. Są całkowicie skompromitowani, i nic im nie pomoże. Podobno dzisiaj obrady ZP Macierewicza z ekspertami. Jakoś o tym cicho. Ciekawa jestem, kiedy będzie i czy będą transmitowali."

Głos z wczoraj.

królik dostanie marchewkę za występ. Eksperci dostali konkretną kasę , chciałbym wiedzieć ile i kto płacił . Nie wiem dlaczego temat pomijany

wladek , jestes jak zgrana plyta , zmien belkot , tego juz nikt nie kupuje , no moze poza Filutem.

747 tak poważniej , kogo na poważnie obchodzą twoje wnioski . Faceci za kasę stworzyli pozory naukowych badań zdając sobie sprawę , że odbiorcami są idioci . I dopóki mają z tego kasę bez karnej odpowiedzialności będą idiotom w głowach mieszali . Tak łopatologicznie

Przed prokuraturą niestety musieli obnażyć swoje oszustwo , inaczej problemy karne za fałszywe zeznania . I tak kręcili na granicy prawa powołując się na nieznane sobie osoby .... o czym na poważnie z Tobą ?

Do kogo ten tani tekst?

Jakie chłopaki?

To naukowcy z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem w swoich dziedzinach i osiągnięciami na najwyższym światowym poziomie, trochę dobrych chęci można poczytać na ten temat.

Co Ty bredzisz, chcesz na poważnie?

Wszyscy umoczeni w tą sprawę nie śpią po nocach i najchętniej wykręcili by się za przykładem płk Przybyła, lecz z różnych względów nie mogą sobie na taki komfort pozwolić.

747 co ma kobieta wspólnego z zeznaniami cwaniaczków ?

może skorzystaj z już oczekiwanej formuły ... żegnam . Chyba czas najwyższy do hujni się przytulić .

wladek , jestes jak zgrana plyta , zmien belkot , tego juz nikt nie kupuje , no moze poza Filutem.

o znowu patritom idiotom zuchowatość wzrosła , wystarczyły 24 godziny

mi już sraczycie , może komu innemu zabawy dostarczycie .. papa

Może uduchowieni Hofmanem, poszli za jego przykładem do koleżanek popisywać się ściąganiem gaci.

Kolejna opinia ""A Ty zapewne wiesz, że nie jest to standardowa sytuacja w której Ci ludzie zostali dopuszczeni do wszystkich dowodów i poproszeni o ekspertyzy. To jest sytuacja w której nawet etatowi, opłaceni, podobno eksperci nie widzieli z bliska żadnej z blach tego samolotu, nie posiadają jej wśród zgromadzonych przez siebie materiałów i nawet nie wpadli na pomysł, że może warto o taki dowód mocno się postarać i oddać go specjaliście do badania.

A specjalista od odkształceń materiałów zbadał, tak jak okoliczności pozwalały, fragment, który dostał z wiarygodnego dla siebie źródła. Ocenił, że jego uszkodzenia sugerują inną przyczynę katastrofy i uczciwie poinformował o tym opinie publiczną.

Nie może przedstawić dowodu, nie może sporządzić dokumentu, ale może opowiedzieć innym co zobaczył, bo widać uważa, że to jego obowiązek.

Gdyby ten imperatyw nie był taki silny nie narażał by się na kłopoty, na obelgi i drwiny głuptasów, bo to się w kategoriach zysków i strat nie opłaca.

Pomyśl""

747 co ma kobieta wspólnego z zeznaniami cwaniaczków ?

może skorzystaj z już oczekiwanej formuły ... żegnam . Chyba czas najwyższy do hujni się przytulić .

Cwaniaczków powiadasz, pewny jesteś?

Myślisz?

Że oni naprawdę rwali się do tego wszystkiego, że nie mają niczego innego do roboty jak ryzykować odwiedziny "weekendowego najlepszego przyjaciela"?

Chyba rzeczywiście czas się pożegnać, nie ten pułap lotu jak dla mnie.

P.S

Przypomnijcie sobie profesora Artymowicza, kolędującego studia telewizyjne w swoim czasie, planetologa, astrofizyka, pilota USA i Canady, niech któryś z Was spróbuje może zmierzyć jego przemyślenia, poglądy, obliczenia, wnioski, TĄ SAMĄ MIARĄ, jaką teraz GW a Wy w ślad za nią pozwalacie mierzyć sobie dojrzałych naukowców, ekspertów w swoich dziedzinach naukowych, publikatorów opracowań, właścicieli patentów etc.

Zapomnieliście już o nim?

To Wasz expert!

z13709437AA.jpg

LOL

434047369_640.jpg

434148823_640.jpg

Zdajcie sprzęt.

Żegnam.

2892da3221efc1fdb3a8589784b2e150.jpg

Ja wyjaśnię.

2892da3221efc1fdb3a8589784b2e150.jpg

Ja wyjaśnię.

434612529_640.jpg

396712909_640.jpg

Prof. Artymowicz opiniodawcą prokuratury

Tagi:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dodano: 28.05.2013 [07:16]

41757-450251369718218.jpg

foto: Wikimedia Commons; creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/deed.plProf. Paweł Artymowicz, przedstawiany jako „niezależny naukowiec”, jest jednocześnie prywatnym opiniodawcą ws. smoleńskiej katastrofy Wojskowej Prokuratury Okręgowej w Warszawie. Dotychczas jednak nie przekazał prokuratorom żadnych wyników swoich badań. Przypomnijmy, że ten najzacieklejszy krytyk analiz prof. Wiesława Biniendy rok temu uniknął debaty z naukowcem kiedy akurat obaj byli w Warszawie gdyż jak przekonywał miał akurat „bardzo ważne” spotkanie w WPO ws. wyników swoich badań. Na nasze pytanie, czy wówczas przekazał materiały śledczym , odpowiedział: „Można tak to nazwać. Przekazał w czasie przeszłym brzmi trochę zbyt wąsko. Jesteśmy z WPO nadal w kontakcie”.

Nareszcie.

Też mamy experta.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dla zatarcia fatalnego wrażenia po upadku GW i nieczystej grze NPW...

Ukryta Zawartość

Żegnam Państwa.

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Warszawiacy, którzy ukończyli 65. rok życia, mogą bezpłatnie zaszczepić się przeciwko grypie. Stołeczny ratusz, który finansuje program szczepień, szacuje, że z tej oferty skorzysta ponad 75 tys. seniorów." http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/bezplatne-szczepienia-dla-seniorow-przeciwko-grypie/r11dc

Przypuszczam, że nie jest to szczepienie przeciwko grypie i jej skutkom dla 75 tysięcy seniorów - tylko szczepie przeciwko referendum w sprawie odwołania HDW i udziałowi w nim 75 tysięcy seniorów plus członków ich rodzin oraz negatywnym skutkom takiego referendum dla PO. Postępowanie typowe dla Platformy Obłudy.

PiS kolejny raz kompromituje się podejściem do Katastrofy Smoleńskiej. PO kompromituje się dosłownie wszystkim czego dotknie lub o czym nawet pomyśli. Szkoda, że SLD nie potrafi tego wykorzystać. Wygląda na to, że jak zwykle wygranym będzie PSL.

Ukryta Zawartość

.

Jak Hofman z rozporkiem.

Filut,

Hofman i Kaczmarek pokazali że są spoco, cool i trendy... normalna starsza młodzież, patriotyczna działająca w dobrej wierze i dobrej sprawie.

PiS na takim wizerunku może tylko zyskać w oczach młodych wykształconych z wielkich miast, wiesz co tacy MW z WM wyczyniają na prywatnych imprezach, kiedy chemia zaczyna znosić blokady w mózgu?

Nawet nie potrafisz sobie tego wyobrazić, a ja wiem, ponieważ spędziłem pół życia w nocnych lokalach, balując bez przerwy.[

Dlatego m in potrafię docenić prawdziwy talent, w wczesnej fazie, zanim inni cokolwiek w nim zauważą.

Rozumiesz Filut?

Piękna kariera

Hyuna blond

Olejnik nie pasuje.

I'm extremely HyunA biased but I have to agree with you that it's sad how some people ONLY notice her and not the other members. They're ALL VERY talented. HyunA DOES have singing talent, and you'll see if you listen to the Melting album, but it's true that her forte is rapping, hence she is the rapper of 4minute. And I think we can all agree she's very sexy and has amazing dancing skills, therefore being deemed as one of the best female dancers. Not sure who's #1, but HyunA IS one of the best.

Ukryta Zawartość

Nawet nie potrafisz sobie tego wyobrazić, a ja wiem, ponieważ spędziłem pół życia w nocnych lokalach, balując bez przerwy.[

I efekty widać.

Pustostan mózgowy.

Teraz i twoje i bezguście można próbować zrozumieć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.