Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a ty po prostu nie zdazyles sie zapisać?AAAA ....jeszcze cie nie bylo.Teraz nalezy powolac nowy ruch .Ruch jednostronnych idiotow poruszajacych sie tylko lewa stroną.Bylaby to przeciwaga na twoja opadajaca w prawo glowe.A poza tym chyba juz nalezysz do nurtu srodka.Nurt Prawdziwych polakow z osrodkiem w Toruniu.Teraz trzeba bedzie ze wzgledow humanitarnych wybudowac najwiekszy w toruniu szpital geriatryczny.I pakowac tam starych i mlodych z objawami demencji starczej.Albo poczekac jak w zime im wszystkim przymarznie dupa do kaloryfera na skutek dlugofalowej polityki kaczynckich wzgledem niemiec.

A to ciekawe..:

"Przewodniczący komisji ocenił potem, że informacje, które przedstawił Kaczmarek, są "przerażające", choć wymagają sprawdzenia i zweryfikowania. "Pojawiło się bardzo wiele nowych wątków, które rzucają bardzo ponury cień na funkcjonowanie tego rządu, tej władzy, niektórych ministrów i mechanizmów podejmowania decyzji" - powiedział dziennikarzom. Dodał, że czuł się jakby "słuchał relacji z funkcjonowania Stasi w NRD lub Securitate w Rumunii za czasów Caucescu".

Wiceprzewodniczący komisji Jędrzej Jędrych (PiS) ocenił zaś, że Kaczmarek w większości nie przedstawiał dowodów na nieprawidłowości, a jedynie swoje opinie, odczucia, przekonania, spostrzeżenia i informacje "korytarzowe", niesprawdzone. Przyznał jednak, że gdyby okazały się one prawdziwe, oznaczałoby to, że państwo nie funkcjonowało właściwie."

dudi, ósmy krąg dla Ciebie już niedługo ;-)

Kaczmarek to bardzo ciekawy człowiek, który zauważył jak straszliwy jest oraz totalitarny reżym Kaczyńskich, który z nimi wespół w zespół budował, dopiero gdy go z "Układu" wysiudali. Teraz chodzi wypłakać się w rękaw do Millera i jego kolegów .

Jest jedno tylko pytanie które nie daje mi spokoju: skąd swego czasu Kaczyńscy wytrzasnęli tego Fenomena? :)

>Jest jedno tylko pytanie które nie daje mi spokoju: skąd swego czasu Kaczyńscy wytrzasnęli tego

>Fenomena? :)

U ONYCH ta umiejętność dobierania sobie partnerów jest przeciez doprowadzona do perfekcji. A wór z fenomenami jest w Polsce bez dna... Chocby dwa miliony słuchaczy RM. Jest naprawde z czego wybierać.

Mnie natomiast bardziej rozbawia fakt jeszcze 'lepsza' od wyboru, umiejętność rozstania się z wybrańcem.

Zupełne Beztaleńcia.

NAJWIĘKSZY DEBIL WSZECHCZASÓW...

to chyba Broniś Komorowski. Przed chwilą radio (program I, żeby nie było głupich domysłów) odtworzyło jego wypowiedź w której domaga się powołania międzyresortowej komisji śledczej w sprawie owych cywilów, którzy 16-go sierpnia zginęli podczas operacji polskich wojsk w Afganistanie.

Ósmy cud świata - był kiedyś Kolos Rodyjski, teraz jest Debil Komorowski!

Problem z Tobą dudi jest taki, że jesteś niewiarygodny. Dla Ciebie nie jest ważne meritum a nazwisko.

Gdyby to zgłosił o. Rydzyk napisałbyś, że to Geniusz.

Jesteś tak prosty jak cep.

>dudivan, 23 Sie 2007, 09:29

>A to np. że takie persony jak Blida wreszcie zaczęły sobie strzelać w łeb.

Ciekawe, czy to juz szczyt twojego skretynienia czy jeszcze nie?

To ty i twój minister Zero jesteście czekistami!

Po cholerę bawić się w sądy. Wrogom ludu kulka w łeb i po krzyku!

A kaczmarka wytrzasnął Ziobro. O jego przeszłości raczej wiedział,

ale jakoś mu to nie przeszkadzało. Dlaczego? Bo to bardzo wygodne.

Jak coś pójdzie nie tak można stwierdzić, że facet był z układu i świadomie

sabotował działania naszego Orla Temidy.

Jestem Europejczykiem.

jar1, 23 Sie 2007, 14:23

>Gdyby to zgłosił o. Rydzyk napisałbyś, że to Geniusz.

>Jesteś tak prosty jak cep.

A ty za to wyrafinowany jak cep krzywy!

Wbrew pozorom ja jestem w stosunku do Rydzyka dość krytyczny. Na przykład uważam go za wspaniałego organizatora i działacza, człowieka odważnego i obdarzonego wizją ale i dostrzegam to że raczej powinien stronić od otwartego mikrofonu i raczej nie próbować sił w życiu politycznym.

Ale przecież nie o Rydzyku jest temat a o Komorowskim!

Z takimi ludźmi jak on nie da się ani prowadzić wojen w krajach zamorskich ani rządzić w kraju.

Dopóki nie znajdzie się ktoś odważny i nie zrobi drugiego maja '26, to w tym kraju nie da się z niczym ujechać!

jar1, 23 Sie 2007, 16:19

>>>A to np. że takie persony jak Blida wreszcie zaczęły sobie strzelać w łeb.

>

>Tak, rzeczywiście wypowiedź podparta tradycją kultury chrześcijańskiej rodem z Torunia.

Nie czepiaj się szczegółów! To że w czasach ewangelicznych panowało zacofanie i Judasz nie mógł skorzystać z rewolweru, tylko musiał się zwyczajnie powiesić to tylko szczegół techniczny!

Jaro_747, 23 Sie 2007, 14:50

>>dudivan, 23 Sie 2007, 09:29

>

>>A to np. że takie persony jak Blida wreszcie zaczęły sobie strzelać w łeb.

>

>Ciekawe, czy to juz szczyt twojego skretynienia czy jeszcze nie?

>To ty i twój minister Zero jesteście czekistami!

>Po cholerę bawić się w sądy. Wrogom ludu kulka w łeb i po krzyku!

>

>A kaczmarka wytrzasnął Ziobro. O jego przeszłości raczej wiedział,

>ale jakoś mu to nie przeszkadzało. Dlaczego? Bo to bardzo wygodne.

>Jak coś pójdzie nie tak można stwierdzić, że facet był z układu i świadomie

>sabotował działania naszego Orla Temidy

KLEWKi, normalnie - KLEWKI !!! :D

Najzabawniejsze jest to, ze większosć rozumie Chrześcijanstwo jako np. niekaranie :)

Jesteś Chrześcijanin to nie powinieneś się domagać kary i najlepiej od razu zapomnieć o sprawie ... wszystko załatwi Stwórca ?:))) Może jak sie ktoś rozchoruje to też nie powinien korzystać z usłóg lekarza tylko zdać sie na opatrzność ? A jak mu rura pęknie w łązience to nie dzwonić po hydraulika, tylko czekać na cud ?:))))

hehe, jak w tym kawale o księdzu podczas powodzi co utonął bo 3 razy nie skorzystał z pomocy ratowników czekajac na Bożą pomoc....a Bóg mu na to: jak to, przecież 3 razy Ci pomoc wysyłałem !

Z Blidą podobnie. Palnęła sobie kobita w łeb podczas działań policji przeciwko niej...co to wersal jakiś miał być ? Bez powodu policja by takich działań nie wykonywała....widać sie spodziewała takiego przebiegu spraw...można sie tylko domyślać że miała spore powody...bo rodziny nikt ot tak w taki sposób nie zostawia.

A Chrześcijanin Panowie to osoba nie chowajaca urazy, wybaczająca...jednym słowem nie nosząca "tego" w sobie ...ale jak sprawa jest do załatwienia to trzeba ja załatwić. Nie karzac lub broniąc złodzieja(który dla jasności nie kradł dla dobra ludzkości i dobra wogóle) ma się z nim współudział.

Chcrześcijanin to nie pipa na kaczych łapach bez podtwkstów :)

Nie jest też Chrześcijaninem ojciec dyrekor - zwykły kurduplowaty faryzeusz ... jak nic podawałby gwoździe:)

Pozdrawiam

jar1, 23 Sie 2007, 16:33

>Zastanów się, jaki Ty świat sobie i innym proponujesz?

Nowy Wspaniały Świat!

> I w dzisiejszych czasach Jezus zapłakałby nad grobem Judasza.

W dzisiejszych czasach... w dzisiejszych czasach wesołych to zamieniliby się nawet na role i z pewnością modlilibysmy się do Judasza.

W Wyborczej już nawet próbowali tego...

Noooo, jar...z Judaszem to wogóle ciekawa sprawa...dawno temu się nad cała tą historia zastanawiałem....kilka tygodni temu oglądałem przypadkiem program o Ewangelii Judasza ...wygląda na to, ze tak jak mi sie wcześniej wydawało ojcom KK brakowało w Ewangelii typowego szwarccharakteru, który by fizycznie zapłacił za "śmierć" Jezusa.

...co naturalnie świadczy o płytkości postrzegania przez nich tekstu NT.

Pozdrawiam

lancaster, 23 Sie 2007, 16:34

>Chcrześcijanin to nie pipa na kaczych łapach bez podtwkstów :)

>Nie jest też Chrześcijaninem ojciec dyrekor - zwykły kurduplowaty faryzeusz ... jak nic podawałby

>gwoździe:)

Te dwa zdania są sprzeczne.

To jak w końcu ma być?

udivan, 23 Sie 2007, 16:36

>jar1, 23 Sie 2007, 16:33

>

>>Zastanów się, jaki Ty świat sobie i innym proponujesz?

>

>Nowy Wspaniały Świat!

Czyli tu mamy PUSTO !

>W dzisiejszych czasach... w dzisiejszych czasach wesołych to zamieniliby się nawet na role i z

>pewnością modlilibysmy się do Judasza.

>W Wyborczej już nawet próbowali tego...

Wartości są najważniejsze dla siebie samego. Nie zbuduje się poszanowania wartości metodami łamiącymi te wartości. Ale, co ja Ci będę pisał. Ewangelię pewno znasz na pamięć.

lancaster, 23 Sie 2007, 16:34

>Najzabawniejsze jest to, ze większosć rozumie Chrześcijanstwo jako np. niekaranie :)

>Jesteś Chrześcijanin to nie powinieneś się domagać kary i najlepiej od razu zapomnieć o sprawie ...

>wszystko załatwi Stwórca ?:))) Może jak sie ktoś rozchoruje to też nie powinien korzystać z usłóg

>lekarza tylko zdać sie na opatrzność ? A jak mu rura pęknie w łązience to nie dzwonić po hydraulika,

>tylko czekać na cud ?:))))

Taki fajny sweterek, a tak się w praniu przebarwił.....

>dudivan, 23 Sie 2007, 16:25

To jeszcze skleroza ci się przytrafiła?

Nie pamiętasz, jak Zero z Duce zachwalali Kaczmarka?

Przecież to tak niedawno było. Jakieś pigułki na pamięć by sie przydały

(w aptece powinni coś podpowiedzieć, chociaż oni też z układu).

Jestem Europejczykiem.

poczekamy jeszcze na kryze.Jak zieero dupki da, to okaze sie ze to kryze kupke narobil, bo był z ukladu>trzymaja takich zeby potem spuscic ze skaly.Na razie nie wiedza ze kryze jest z ukladu bo i co z tego.

Lancaster.Pozdrowienia.wlasciwie to tyle .Rzeczywiscie policja nie wchodzi jak nie trzeba.Widocznie cos musialo byc.Ciebie tez do osrodka w toruniu obok kaloryfera.

zeby tak bylo pod ciebie, to mozna by powiedziec .Jak ten Miller zostal w koncu wybrany na premiera ,to nie ma sie co czepiac .Wie co robi .Nie robil by, jak by nie wiedzial co robi.demencja na poziomie mojego dziadka.

wielka zmowa polityczna.Skandal i porobstwo.Nie ma kuchcinskiego> A szkoda .Nie bedzie już chwil odprezenie, rozluznienia a nawet zabawy.Nikt go juz tak nie zastapi.No w kazdym badz razie ,bedzie trudno.Takich facetów juz nie ma .Tak smiesznych.Czesc jego pamieci.I tak po koleji beda odchodzili najbardziej zaslu....pardon ,smieszni. Komu to przeszkadzało.

"Stanisław Łyżwiński i prokuratorzy utknęli w windzie towarowej w łódzkim w szpitalu. W windzie znajduje się kilkanaście osób - podała telewizja TVN24."

Ha, to sie może ciekawie skończyć dla prokuratorów :-))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.