Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 3 Wrz 2007, 10:44

>>foxbat,

>Myślisz, że kazali mu powiedzieć, że sam jest największą pomyłką własnego życia? ;-)

na pewno, wszystko co najgorsze

znów stwarzasz sobie wirtualne byty, wkładasz je w cudze usta, co innego pozostaje zakłamanym łykaczom, zakłamanych merdiów, które robią dokładnie to samo, (używając twej ulubionej guanicznej poetyki) zasrywając całą rzeczywistość rzadko g-wnianym kłamstwem

wysoka gorączka to widomy objaw zdenerwowania, dlatego jar1ek tak gorączkowałeś jak twoi dali d..py w 2005

(wysraczy "g.." "d..." czy chciałbyś jeszcze? :-)

Sie ma horściu ! To dzisiaj nie w biało-czerwonym miasteczku na podsłuchach? ;-)

A Ty czyją pomyłką życia jesteś, co? Uważasz już na kamery i podsłuchy podłożone przez 'kolegów'?

ja myslę ze oni sa na tym etapie, ze sami siebie podsłuchują.Zeby jutro sprawdzić co powiedzieli ewentualnie zrobić korektę.Budzi się facet i włacza.Mochery na głowę czas horsciki.

z ostatniej chwili:

"Stołeczna Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna zlokalizowala i zlikwidowla ognisko ptasiej grypy."

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Dotej pory uważałem, że ów medialny zamęt wymierzony jest w znienawidzony "powszechnie" PiS, ale ostatnio można zauważyć, że sprawa sięga głębiej i gra idzie o zohydzenie kraju, jego instytucji i funkcyj państwowych społeczeństwu polskiemu, a przy okazji umniejszeniu roli Polski na arenie międzynarodowej. Niewesołe jest, że w tym procederze na bardziej poślednim froncie biorą również udział co niektórzy forumowicze audiostereo.

>Nowy, przede wszystkim, 'twój' kraj, to nie jest 'mój' kraj. Żyjemy w zupełnie innych 'krajach'. Mamy różne oczekiwania i wizję docelową. Albo się z tym pogodzisz (z różnorodnością wizji) albo pozostaje Ci jedynie wizja obozów koncentracyjnych.

Nowy2, 3 Wrz 2007, 11:12

>Dotej pory uważałem, że ów medialny zamęt wymierzony jest w znienawidzony "powszechnie" PiS, ale

>ostatnio można zauważyć, że sprawa sięga głębiej i gra idzie o zohydzenie kraju, jego instytucji i

>funkcyj państwowych społeczeństwu polskiemu, a przy okazji umniejszeniu roli Polski

no właśnie PIS be Tusk do d..

czy was nie korci aby założyć wątek pozytywny np. "no to na kogo głosujecie?"

faux pas, liczy się tylko biadolenie, wybrzydzanie na politykę i polityków

a bardziej serio, np taki tytuł wątku: co zmienić w konstytucji, ordynacji, systemie partyjnym?

(aby raz za razem nie było rządów mniejszościowych, zmian szyldów partyjnych i politcyrku)

Nowy2, 3 Wrz 2007, 11:12

>Dotej pory uważałem, że ów medialny zamęt wymierzony jest w znienawidzony "powszechnie" PiS, ale

>ostatnio można zauważyć, że sprawa sięga głębiej i gra idzie o zohydzenie kraju, jego instytucji i

>funkcyj państwowych społeczeństwu polskiemu, a przy okazji umniejszeniu roli Polski na arenie

>międzynarodowej. Niewesołe jest, że w tym procederze na bardziej poślednim froncie biorą również

>udział co niektórzy forumowicze audiostereo.

to nie jest nowy proceder,

jego źródła sięgają czasów Komunistycznej Partii Polski i jeszcze jednego...

Horst, ja głosuję na PiS. PiSałem to juz nie raz - zupełnie serio.

Bedzie mi bardzo przyjemnie po raz pierwszy od chyba 10lat wziąc udział w wyborach - przynajmniej taki mam plan :)

Reszta kolegów do swych sympatii przyznaje się raczej niechetnie :D...woli PiSać, że kaczory są brzydkie i małe - niezłe sympatie polityczne...;)

Pozdrawiam

lancaster, 3 Wrz 2007, 13:37

>Horst, ja głosuję na . . .

ja też- ale w moim przypadku to banalne jak to u porucznikakapitana Horstozygfryda Żwirka

(mam tu taki dziwny stopień :-)

są już jakby 3 główne partie w rankingach, choć to nie jest stabilne

pamiętam w zeszłym tygodniu w dość fajnej audycji "ze słuchaczami", słuchacz niepokorny z wielką odwagą zapytał Ziemkiewicza, no to komu pan sprzyja, jakiej partii..

mój boże, jak to nietaktownie zabrzmiało.. fuj..

na szczęście Ziemkiewicz pięknie wybrnął wycofując się w efektownych landansach na z góry upatrzone pozycje

(że to tak z żołnierska ujmę...), nie odpowiedział, tylko bardzo się wypiął na socjal polityczny i pochylanie się nad maluczkimi- przyjąłem to jako trybut dla przyzwoitej obyczajowości dziennikarskiej, nie używam słowa "poprawności"

to niedobrze, że nie można powiedzieć, "głosuję na .. , bo .."

a jeśli chodzi o dziennikarzy proreżymowych (chciałabym a się Boję Ziemkiewicz, Karnowskie, itp), wspaniałe jest ich meandrujące krygowanie się wobec poprawnej reszty braci...

Co wy tak chłopcy ciągle o tej benzynie pierdzielicie. Po ile jest i po ile była.

A ceny ropy bierzecie pod uwagę? Porównywanie miałoby sens gdyby pokazać

taki wykresik: cena podzielona na składniki -zakup-koszty-marża-podatki.

Jak piszą ostatnio ropa dość tania.

Jestem Europejczykiem.

jar1, 3 Wrz 2007, 14:18

>>Horst, Ty nie masz wyboru. Bez pisdrakow byłbyś nikim - to ONE stwarzają Ci pozór, że jesteś kimś

>potrzebnym. Sam nie możesz przecież nic.

pisz prościej: "boś głupi", "pan jest zerem"

po co się wysilać, jeszcze żyłka pęknie..

"- W Polsce powinny się odbyć jak najszybciej wolne wybory, na które powinni być zaproszeni międzynarodowi obserwatorzy - powiedział były prezydent Czech Vaclav Havel, który przebywa w Krakowie."

jar1, 3 Wrz 2007, 11:21

>>Nowy, przede wszystkim, 'twój' kraj, to nie jest 'mój' kraj. Żyjemy w zupełnie innych 'krajach'.

A owszem, owszem!

"Dla nas, partyjniaków, prawdziwą ojczyzną jest Związek Radziecki" powiedział tow. Moczar.

jar1, 3 Wrz 2007, 16:04

>"- W Polsce powinny się odbyć jak najszybciej wolne wybory, na które powinni być zaproszeni

>międzynarodowi obserwatorzy - powiedział były prezydent Czech Vaclav Havel, który przebywa w

>Krakowie."

Czyżby ta świnia Geremek i w czeskiej prasie pisywała???

KOLEJNY BEZPRZYKŁADNY AKT ANTYSEMITYZMU W WYKONANIU FASZYSTOWKIEGO PiS.

Gazeta Wyborcza podała że pod płotem Jaśnie Wielmożnego pana Krauze czyhała ABW, tymczasem dziś, na specjalnie zwołanej, antysemickiej konferencji prasowej szefostwo CBA w ostrych, pełnych nienawiści na tle rasowym słowach śmiało zaprzeczyć tej jedynie słusznej wersji, twierdząć, że to ona, czyli Cyba pode płotem się snuła.

Jest to wybryk wprost niebywały! Jak smieli zaprzeczyć słowom Najlepszych Dziennikarzy z Najlepszej Gazety Która wie Najlepiej?

Powinni natychmiast przeprosić i wykupić w Agorze ogłoszenie na całą stronę, głoszące że to ABW było! Ale nawet pokajanie nie zdoła wykluczyć tych ludzi z kręgu ludzi inteligentnych, kręgu ludzi z Wielkiego Mondu (i "chłopców z miasta")!

>"Dla nas, partyjniaków, prawdziwą ojczyzną jest Związek Radziecki" powiedział tow. Moczar.

Dudi, a Ty jak zwykle jak radziecki stempel. jebut! I zmieniać bryłę swiata.

Ale zgniłe pieniążki to się bierze, co?

Ech, judasze.

Pekónja non olet, jar! ;)

Ale ś.p. Piotr Tymochowicz od Leppera (i Borowskiego też, zresztą jaki on tam Tymochowitz, chłe, chłe, chłe!) już pekónji nie pobierze.

Złapali go, biedaczynę, wraz z całą szajką pedofilów! Zawsze wiedziałem że psychologowie mają pewne problemy,,, dość szczególny sort ludzki idzie na tego typu studia... Tymochowicz, Samson oraz ich gorliwi obrońcy: Santorski, Eichelberger (ten przynajmniej nie występuje pod pseudonimam, Masa-Kiełbasa jego mać!) - wszystko jedna bladź!

A pamiętam audycję w pr. I Polskiego Radia, tuż po zwycięstwie PiS-u w wyborach parlamentarnych, jak Tymosiu wparował do studia i zaczął krzyczeć że naród zwariował, w takim razie trzeba zmobilizować Unię, żeby tych co nie mogą rządzić - siłą od władzy odsunąć! Najlepsza pewnie byłaby Dziecięca Krucjata...

Ale już nie będzie, nie... :(

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.