Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak. Przy czym jedno zastrzeżenie. Moralne dno miało swój początek i koniec podczas zawierania koalicji z przestępcami z Samoobrony. Leppery, Łyżwińskie, Chojarskie, Filipki i stado innych. To bydło miało czelność ustanawiać prawa w Rzeczpospolitej? To bydło miało mozliwość determinować życie wielu z nas. Porządnych obywateli Polski. Na wymoty mi się zbiera. Czułem się w pewien sposob "zgwałcony". Nikt przyzwoity nie zrobiłby tego, nie zawiązałby koalicji z menelami. Pisloverzy, mówcie sobie co chcecie o ówczesnych uwarunkowanich, mozliwościach. Ale to było dno, kompletne dno. I się w końcu, zamiast bronić tego lobuzerstwa, przyznjacie, że to było kompletne i nieodwracalne dno. Wszyscy zostalismy obryzgani gównem. W dalszym ciągu ten kraj śmierdzi. Smierdzi spoconym gwałcicielem, śmierdzi spoconym dziwkarzem....W dupę sie pocałujcie z Waszą pełną hipokryzji moralnością. Nikt tak nie podzielił Narodu jak debile z PISu. W imię czego?

Drugie zastrzeżenie. Poprzednie rządy nie były o wiele lepsze. W przyszłości będą podobnie kiepskie. Czołówka PO też bawi się nami od praiwe 20 lat. Macie jakieś złudzenia? Ja juz chyba nie. Dlaczego 90 % polityków w Polsce to psychopaci. Mam nadzieję, że kolejnym premierem zostanie Zdrojewski. Chyba najsensowniejsza, obok Rokity (gdyby był mniej konserwatywny byłby idealnym politykiem - państwowcem) postać na politycznej niwie.

o wersja -zapominasz że może być jeszcze druga wersja PIS.Wersja ta może byc ostatnia.Szczerze mówiąc najbardziej ineresuje mnie własnie ta wersja .Czyli druga.Jako miłośnik komedyji uważam że drugi akt przebije wszystko.Tak więc nie spieszmy się z usuwaniem PISu.Jako że ostatnie lata rzeczywiscie były raczej smętne i monotonne ,rysuje się szansa na dużą odmianę.Czasy leppera może gówniane ,uswiadomiły nam jednak żę PIS możę wiele.I na to czekam .W przerwach miedzy jednym a drugim wynurzeniem niejakiego Lancastera opłakującego swoje niedoszłe skrzynki ,wykonane przez fachowca z PIS nawolującego do sprawiedliwości ,uczciwosci i rzetelności wszystkich obywateli ,oczywiście oprócz złodzieji.No i w przerwach miedzy wynurzeniami niejakiego dudusia ustalającego normy moralne obywatelom z pozycji jedynego PRAWDZIWEGO POLAKA. Bedzie jeszcze zabawniej tylko trochę cierpliwości I ODWAGI.Wszyscy głosuja na PIS.

lancaster>>>ale nie bierz tego tak dosłownie z tym głosowaniem.muszę cie kontrolować bo ty zdaje sie nie łapiesz podtekstów.Czasami jak sie pisze glosuje, to to znaczy nie głosuj>Ale tez czasami jak sie pisze glosuj na złodzieji, to w podtekscie znaczy nie głosuj na złodzieji.A wiesz co to jest PODTEKST.No, ale to nastepnym razem.Teraz pierz skarpetki.

Z tego co widzę, to ostatnio PO przejmuje domniemane przez siebie cechy PiS-zwłaszca agresję.

Więc nie ma się co dziwic takim a nie innym wynikom sondaży....zresztą PiS i tak by wygrał :)

muls, u kogo miałem zamówić obudowy ? U niesiołowskiego ?

Wyjątkowo niskie jest wplatywanie w wątek o polityce wątku o HP. No ale nie ma rady na sraczkę mulsowatych...w wątku o HP wtraćiłeś poltykę...małosć platfusiaka jest demonstrowana wszędzie.

Co do PiS to mam nadzieję, ze wygra pokaźna ilością głosów tak by ocena ich rządów nie była zalezna od koalicjantów pokroju leppera czy giertycha. Poza obrażoną PO nic innego do wzięcia nie było przypominam ...

Dla mnie osobiście najlepszym rozwiazaniem byłaby koalicja PO-PiS, ale widzac pusty, osadzony na braku jakichkolwiek merytorycznych argumentów styl polityki PO raczej nie ma co an to liczyć.

PO stała sie partią ludzi wiecznie niezadowolonych, a PiS - prosze bardzo jak ładnie punktuje )

30% rosnącego poparcia po 2 latach rządzenia nie miała jeszcze zadna partia w tym kraju.

Są zwyczajnie najlepepsi :) .... i mają super ekonomistów, a nie jak poprzednio ... żart ze składem rządu kosztował Donalda pewnie kolejne kilka punktów :)

....najgorsze w tym jest to, ze poziom polityki może zacząć jeszcze spadać(choć wydaje sie o ciezkie do zrobienia), bo mając takich przeciwników jak Donald to prościzna rządzić - jak widać zresztą, nie ?

Myślę, ze PiS będzie się starało utrzymać pozycję PO i wspierać ja ile wlezie, nierozgarnięty przeciwnik to skarb w polityce.

Pozdrawiam

noster, 7 Wrz 2007, 01:43

>Sama agresja to jeszcze nic, ale krew Barbary Blidy mają na rękach!

>To że w szeregach platformy rodzi się złosc to oznaka normalnosci. W każdym przyzwoitym człowieku

>rodzi się ludzka złosc widząc to co się dzieje i to zdziczenie a także pojawia się niezgoda na

>dalsze niszczenie własnego kraju.

już tu nie raz zuważyłem że tworzycie sobie wirtualny zapluty nienawiścią światek- co by było gdyby pisiory jadły dzieci, następnie go sobie w pogawędkach mantrujecie dziesiątki razy aż po goebelsowsku stanie się "prawdą" (była kiedyś u sąsiadów nawet taka gazeta.)

po rostu wy różowi nakręcacie się sami złością:

"Olejniczak: Kwaśniewski twarzą kampanii LiD

Czy były prezydent wybierze wykłady w USA, czy poprowadzi LiD do wyborczego sukcesu? Tym pytaniem żyła od kilku tygodni lewica. Wątpliwości rozwiał wczoraj Wojciech Olejniczak. W niedzielę Kwaśniewski zaprezentuje program, potem zagości na billboardach - oświadczył. A wykłady w USA zajmą mu tylko kilka dni."

"zdumiewające słowa byłego prezydenta

Kwaśniewski radzi Niemcom: Ostrzej z tą Polską!

Aleksander Kwaśniewski udziela zdumiewających rad władzom w Berlinie. DZIENNIK opisuje wywiad byłego prezydenta dla niemieckiego wydania pisma "Vanity Fair". Mówi tam wprost, że z Polską będzie trzeba ostrzej postępować, jeśli wybory wygra PiS i nie zmieni swojej polityki wobec Niemiec."

to jest wasza twarz, nie dziwota że kwasek tak molestuje PO o sojusz z SLD, nawet na TVN jest stały zwrot retoryczny: "POwcy mówią, wtóruje im SLD"

jar1, 6 Wrz 2007, 10:31

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>

>"Wbrew słowom premiera Polacy uznają Michnika i Geremka za mniejszych szkodników niż Ziobrę,

>Kaczyńskich czy Rydzyka - oznajmia "Gazeta Wyborcza"."

jar1uś i środki piorące które wyprały mu kiepełe: Onet, Wybiórcza

jar1ek a co Trybuna o tym sądzi? albo Urbanowe NIE?- czekamy z niecierpliwością na mundre cytaty

(nie myl z cycaty..)

Ukryta Zawartość

>Horst, 7 Wrz 2007, 07:51

Typowe pierdzielenie nacjonalistycznych wieszczów- najważniejsze

gdzie jest napisane i kto pisał. Jeżeli tam gdzie trzeba, to treść

zawsze da się obronić. Jeżeli pisze "wróg", to z góry wiadomo, że

inteligenckie głupoty lub wraża działalność i celowe osłabianie.

P.S.

Za chwilę Horst skończy czytać Biuletyn i zaczną się cytaty.

Jestem Europejczykiem.

Jaro, tej tresci mozna spokojnie przeciwstawic taką:

Wbrew temu co napisano w GW Polacy uznają Michnika i Geremka za szkodników a Ziobę za ministra sprawiedliwości.

Uczciwie by było napisać: cześc Polaków(i ew. jaka czesć), ale to w końcu w GW wyborczej było....prasa ma swoje prawa.

wersja_beta_czlowieka, 7 Wrz 2007, 02:14

>Nikt tak nie podzielił Narodu jak debile z PISu. W imię czego?

>Drugie zastrzeżenie. Poprzednie rządy nie były o wiele lepsze. W przyszłości będą podobnie kiepskie.

>Czołówka PO też bawi się nami od praiwe 20 lat. Macie jakieś złudzenia? Ja juz chyba nie. Dlaczego

>90 % polityków w Polsce to psychopaci. Mam nadzieję, że kolejnym premierem zostanie Zdrojewski.

>Chyba najsensowniejsza, obok Rokity (gdyby był mniej konserwatywny byłby idealnym politykiem -

>państwowcem) postać na politycznej niwie.

hm, najgłębszy podział przebiega między poprawnością i niepoprawnością- samo wprowadzenie tych pojęć, implikuje wyjęcie ze statusu OBYWATELA tych co zagłosowali na stronę która wygrała- wymagało to nawet pewnej (niedużej) odwagi- bo media skazywały takich na status podczłowieka

na plakatach Tuska było jedno słowo- "razem", potem okazało się że zawiedziony wyborami Donald postanowił ukarać niepoprawnych wyborców epitetem mohair

tak, Zdrojewski jest ciekawy, ale tylko jako świetny kompetentny podwykonawca- obawiam się: do wynajęcia

lancaster, 7 Wrz 2007, 05:55

>Z tego co widzę, to ostatnio PO przejmuje domniemane przez siebie cechy PiS-zwłaszca agresję.

>Więc nie ma się co dziwic takim a nie innym wynikom sondaży....zresztą PiS i tak by wygrał :)

>muls, u kogo miałem zamówić obudowy ? U niesiołowskiego ?

widać to gołym okiem, dorównują wybrykom kwasa, jak to mówił Kaczyński, maski opadają- i to dla mnie jest duży plus tych czasów

wersja_beta_czlowieka, 7 Wrz 2007, 02:14

>Nikt tak nie podzielił Narodu jak debile z PISu. W imię czego?

nie martw się, tu oto Donald (poniżej link) charakterystycznym dla siebie językiem spokoju i pojednania, próbuje z powrotem pojednać Polaków, pod sztandarem.. PO oczywiście

(.. >lancaster, Z tego co widzę, to ostatnio PO przejmuje domniemane przez siebie cechy PiS-zwłaszca agresję.)

a nie?

nieoceniona wybiórcza:

Ukryta Zawartość

Donald leje w nasze serce miód pojednania, językiem spokoju i zbratania

Ukryta Zawartość

Horst, mi tam trochę żal elektoratu PO. Zawsze byli dumni, że niby taka kultura, niby konstruktywność, niby odpowiedzialność, a jak tak dalej pójdzie to do wyborów Donal zacznie wysypywac zboże na tory.

Żelazny elektorat SLD/LiD to wiadomo raczej beton.

Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze absolutnie nic złego się w kraju nie dzieje, gospodarka idzie w dobrą stronę itp. .... tylko jedno ale: za dużo afer. No tak, gdyby ich nie ujawniali tak jak poprzednio to by ich nie było, to fakt :)

Nie każdy widac to rozumie. W sumie jak bielecki kiedys im powiedział ze pierwszy milion mają ukraśc, a teraz się okazuje że jednak nie, to cała ekipa w szoku.

Pozdrawiam

Ten tabloid PO jest zupełnie nieagresywny. jest zupełnie mdły i pusty jak to, co pod beretem moherowym.

Jak mozna iśc na wojne i walkę odwołując się do poczucia wstydu i przeciwnika? Do kogo jest skierowany ten przekaz - ja tego nie rozumiem. Do przeciwników PiS czy do jego zwolenników?

Ja bym tu dadał jakąś animację, np. jak kaczor donald napienicza bejzbolem dwie kaczki dziwaczki az im pióra lecą !

To przemówi jedynie do pisdraków. Tylko strach ich powstrzymuje, wstyd i rozsądek to nie ten rejon.

jar, też PiSałem, ze to pewnie nie ostatnie słowo donalda w temacie kampania wyborza :)

Pisząc w reklamie "Polakom", ma pewnie na myśli "Polaków" z sondaży GW, dla których red. naczelny i poseł Geremek co to na wszelkie ugody chadzał mniej zametu robią niz Ziobro :)

Wiadomo. Dziwne by było, zeby Adaś na łamach swojej gazety sam o sobie napisał, ze jest szkodnik :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

>Giertych: Kwaśniewski jak zdrajca i volksdeutsch

Ukryta Zawartość

jar1, 7 Wrz 2007, 10:04

>Ten tabloid PO jest zupełnie nieagresywny. jest zupełnie mdły i pusty jak to, co pod beretem

>moherowym.

panie jar1q, to panu tu

Ukryta Zawartość

za mało agresji..

kęsim kęsim.. przy jar1osławie kurski jacek to niewinne niemowlę

>Jak mozna iśc na wojne i walkę odwołując się do poczucia wstydu i przeciwnika? Do kogo jest

>skierowany ten przekaz - ja tego nie rozumiem.

po prostu wtórują LiD owi, oni mają taki sam "program"..

Ukryta Zawartość

Jaro_747, 7 Wrz 2007, 11:06

>>Nowy2, 7 Wrz 2007, 11:01

>

>Ja:

>>>Giertych jako młot i szkodnik<

oj szkodzi bruździ dawnemu koalicjantowi to i joro747wi szkodzi

jar747 pewnie PIS lubi

oj kiełbasi się tym odbiorcą merdiów

dudu

rzepa to oficjalny uorgan partyjny

coś jak trybuna ludu kiedyś

rząd robi dobrze, premier robi dobrze i nawet prezio też robi dobrze

nie ma afer, jest spoko

w rzepie rydzyk to prawie papież, a kaczory są nice&smiling

dział kultury do bani, nawet dusza zszedł na psy

sport to samo, kogo tam czytać oprócz mojego dawnego sąsiada-krajana szczepłka?

der dziennik z kolei to dość wyważone opinie - ani jak gazwyb na nie, ani jak rzepa na tak

co z tego, skoro reszta jest do bani?

i zostaje nasz dziennik.....i nie

;-)

amen

>Horst, 7 Wrz 2007, 11:47

Media od jakiegoś czasu mam w d... , a kiełbasi mi się tylko od wódki i kobitek.

Nawet trudno powiedzieć, że en bloc nie lubię pisu.

Tam też są rozsądni ludzie, ale Kaczory dały ich w odstawkę.

Zostały same fizyczne i umysłowa pigmeje, bo nikt nie powinien być

lepszy od Wodza.

Przystawki to w ogóle osobna bajka.

Jestem Europejczykiem.

broy, 7 Wrz 2007, 11:50

>dudu

>

>rzepa to oficjalny uorgan partyjny

>coś jak trybuna ludu kiedyś

>rząd robi dobrze, premier robi dobrze i nawet prezio też robi dobrze

>nie ma afer, jest spoko

>w rzepie rydzyk to prawie papież, a kaczory są nice&smiling

>dział kultury do bani, nawet dusza zszedł na psy

>sport to samo, kogo tam czytać oprócz mojego dawnego sąsiada-krajana szczepłka?

>der dziennik z kolei to dość wyważone opinie - ani jak gazwyb na nie, ani jak rzepa na tak

>co z tego, skoro reszta jest do bani?

>

>i zostaje nasz dziennik.....i nie

>;-)

>

>amen

zawsze mi się podobało to mianowanie na reżymowość, rzepa, 1pr radia, nawet ponoć derDziennik :-)

nic bardziej reżymowego niż jak ktoś jest raz za raz przeciw

niereżymowe, wolne jest tylko toczenie żółci i piany z pyska- TLis, politruki Najsztub czy była sekretarka Gieremka Żakowski- tym podobne budowanie coolturki politycznej

T.Lis w dawnej GazecieRobotniczej (nie tak wcale dawno organPZPR) ma we Wrocku działkę "Głos wolny", wolny, niereżymowy wolność gwarantujący- tak jak te głosy które wszem i wobec, także za granicą głoszą, że rząd wybrany pod prąd w demokratycznych wyborach jest faszystowski, z gruntu szkodliwy i wymaga obecności zewnętrznych obserwatorów w następnych wyborach

nie jestem zwolennikiem opcji z gazwyb w wersji koszer

ale pytam inaczej: co czytać?

bo rzepę mam w pracy i rzygam tą gazetą

a naszego dziennika i klechów czytać nie będę

i dlatego niestety dalej czytam gazwyb

pzdr

wersja_beta_czlowieka, 7 Wrz 2007, 02:14

>Tak. Przy czym jedno zastrzeżenie. Moralne dno miało swój początek i koniec podczas zawierania

>koalicji z przestępcami z Samoobrony. Leppery, Łyżwińskie, Chojarskie, Filipki i stado innych. To

>bydło miało czelność ustanawiać prawa w Rzeczpospolitej? To bydło miało mozliwość determinować życie

>wielu z nas. Porządnych obywateli Polski. Na wymoty mi się zbiera. Czułem się w pewien sposob

>"zgwałcony". Nikt przyzwoity nie zrobiłby tego, nie zawiązałby koalicji z menelami. Pisloverzy,

>mówcie sobie co chcecie o ówczesnych uwarunkowanich, mozliwościach. Ale to było dno, kompletne dno.

>I się w końcu, zamiast bronić tego lobuzerstwa, przyznjacie, że to było kompletne i nieodwracalne

>dno. Wszyscy zostalismy obryzgani gównem. W dalszym ciągu ten kraj śmierdzi. Smierdzi spoconym

>gwałcicielem, śmierdzi spoconym dziwkarzem....W dupę sie pocałujcie z Waszą pełną hipokryzji

>moralnością. Nikt tak nie podzielił Narodu jak debile z PISu. W imię czego?

Beta-Człowieku, załóżmy że PiS ma rację twierdząc że Polskę zżera Układ. Czy do walki z Układem, do której potrzeba trochę głosów Sejmie i jaka-taka lojalność można posłużyć się menelikami w rodzaju posłów Samoobrony czy LPR? Na jednej szali mamy sluzby prowadzących mafijne interesy na sumy rzędu milionów dolarów, powiązane siecią koruocji z biznesem, slużby pracujące dla obcych mocarstw oraz partie polityczne przez nich kontrolowane, a na drugiej w skali państwa niegroźne w sumie stadko knurów powodowanych popędem i lubiących od czasu do czasu ukraść coś sobie (ale niewiele). Układ jest potężny, meneliki (knury) są łatwe do osaczenia i wyeliminowania. Co wybierasz?

Polityka jest brudna i brutalna. Nabożni Michnik (czy jakikolwiek inny święcie oburzony tym co się dzieje mentor) robi ją w taki sam sposób, posługuje się takimi samymi metodami, tyle że skrywa to pod tonami faryzejskiego pudru.

lancaster, 7 Wrz 2007, 08:50

>Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze absolutnie nic złego się w kraju nie dzieje, gospodarka idzie

>w dobrą stronę itp. ....

No właśnie, mnie bawią ci co wołają ciągle o agresji i że mają dośc kłótni. Są jak kobiety, które nie mogą spokojnie patrzeć na wrestling, bo nie chcą uwierzyć że to tylko teatr odstawiany dla uciechy publiczności.

>Beta-Człowieku, załóżmy że PiS ma rację twierdząc że Polskę zżera Układ.

W tym cały problem. Na wejściu musisz założyć, że PiS (lub ktoś) ma 100% racji, czyli uznać za BOGA.

Drugi, to , że nie jest istotne hasło lecz jak je realizujesz. Zresztą te prawdy znają już ludzie od tysiącleci - ale ciemnota wciąż się odradza ;-)

Namów Rydzyka, by w celu walki z prostytucją zatrudnił u siebie od tego tirówki. To dobry przykład na to, co proponujesz.

>zawsze mi się podobało to mianowanie na reżymowość, rzepa, 1pr radia, nawet ponoć derDziennik :-)

Jedyną i stałą rzeczą, która Ci się Horst podoba., to patrzeć i cieszyć się jak ktoś napierdziela tego, którego Ty nienawidzisz.

jar1, 7 Wrz 2007, 12:51

>>zawsze mi się podobało to mianowanie na reżymowość, rzepa, 1pr radia, nawet ponoć derDziennik :-)

>

>Jedyną i stałą rzeczą, która Ci się Horst podoba., to patrzeć i cieszyć się jak ktoś napierdziela

>tego, którego Ty nienawidzisz.

mówisz że poprawny język miłości i pojednania jest lepszy? :

Ukryta Zawartość

wszyscy staramy się tej franciszkańskiej postawy uczyć od Ciebie i Qubrica, oraz mistrza cooltury mulsa

no i tego krzysia (xanaxa)

Ukryta Zawartość

konferencja prasowa prokuratury pokazała to, o co podejrzewano polityków od dawna, że mają mocne związki z tzw. biznesem i mafią; ów bieg posła po północy do hotelu po haśle rzuconym w telefon jest bardzo symptomatyczne

żałuję, że nie sięgnięto po mocodawców, ale na to nikt dzisiaj w RP nie jest za mocny; hola, hola ale to byłby przecież zamach na demokrację :))

>wszyscy staramy się tej franciszkańskiej postawy uczyć od Ciebie i Qubrica, oraz mistrza cooltury

>mulsa

>

>no i tego krzysia (xanaxa)

Horst, Ty się i tak nic nie nauczysz. Na Ciebie działa jedynie strach. Wartości dla Ciebie nie istnieją.

jar1, 7 Wrz 2007, 13:10

>>wszyscy staramy się tej franciszkańskiej postawy uczyć od Ciebie i Qubrica, oraz mistrza cooltury

>>mulsa

>>

>>no i tego krzysia (xanaxa)

>

>Horst, Ty się i tak nic nie nauczysz. Na Ciebie działa jedynie strach. Wartości dla Ciebie nie

>istnieją.

tak jar1ek, każdy kto nie z partią (twoją) to wyrzutek :-(

(to się nazywa tolerancja, demokracja, poprawność, kultura polityczna czy jak tam chcesz)

a jak tacy ludzie jak ty czytają ten onet (który cytujesz)

to pewnie odwracają się z niesmakiem od tych "wolnych" forów onetowych na których tyle się napierdziela tych "których ty tak nienawidzisz"..

wciąż u ciebie ta zasada Kalego..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.