Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie czytałeś nigdy książek o polskich lotnikach walczących w RAFie? to dopiero byli żartownisie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tracisz czas na takie pierdy, a gdzie badania??

Ciągle czekam na HI-End od 747...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

sadze ze prezes zglupial.

co tam numerek z panem ziobro?wyleci??

a glupia baba ze wsi brzeszcze juz jest odpowiedzialna za złamanie konstytucji, nie publikowanie orzeczen TK etc.I to jej zostanie a zwykly posel kaczynski nadal jest czysty.

sadze ze prezes zglupial.

Witam w USA.

Kto finansuje, ten rządzi.

Przyszedł Bank JP Morgan, to są konsekwencje.

Pisałem tu kilka lat temu, PiS wygra wybory, ale układ władzy nie odda.

PiS to uboższa część społeczeństwa, bez technologii, jak mogą rządzić w XXI w..?

43794b4ac15b5056b05022f9a4b4ffe3,705,397,1,0.jpg

Czy ktoś głosował na osobę z fotografii - nie, a jednak może będzie rządzić, - kariera w dwa lata, identycznie jak Macron w Francji..

Wszędzie jest tak samo..

Wszędzie rządzą ci sami, jak chcą zarobić to robią wojnę i finansują obie strony konfliktu, a po zwycięstwie udzielają kredytów na odbudowę, a przegranego czynią niewolnikiem.

z panem ziobro?wyleci??

ZZ teraz ma szansę pozyskać nowych zwolenników, rozczarowanych wymianą Premiera, jest z Solidarnej Polski, więc to koalicjant, jakby wyleciał to mamy nową sytuację, sprawa ważniejsza jest czy wyleci Pan Antonii Macierewicz, któremu USA dały cenę zaporową rakiet.

kaczynski

Jarosław Kaczyński ma już swoje lata, nie ma następcy, co komplikuje wiele spraw.

Pani Premier Beata Szydło posiada wciąż potencjał, może jeszcze odegrać poważną rolę, nikt w PiS nie szczyci się większym zaufaniem społeczeństwa.

Kto jak nie ona, potrafi dla PiS wygrać wybory..?

Tylko drukarz..gdyż Mastalerek dawno wyleciał..

Pisałem tu kilka lat temu

I dalej piszesz te same bzdety z których nic nie wynika poza twoją indolencją.

Pisz dalej a miejsce na podium...

@muls

To nie fer, każdy kojtnie. Ale bardziej nie fer jest, że kopnie w kalendarz nie płacąc wcześniej za zbrodnie popełnione na narodzie polskim. Zbrodnie popełnione z czystej zawiści/.

Bardziej mnie martwią inne koszta. Mam syna, prawie 18 lat , pełna wolność, bezstres itp, a jednak...brauny itp kaczory... To chyba przez to że jednak wbrew przekonaniom moim i żony obawiając się presji rodziny chrzest... zrobili swoje.

same bzdety z których nic nie wynika poza twoją indolencją

To nie są bzdety, dwa lata temu nikt nie słyszał ani o Dudzie, ani o Morawieckim, pisałem - układ władzy nie odda, oddał czy nie ?

USA tu weszły, nie są zainteresowane Polską, lecz swoimi tu interesami, nikt im się nie przeciwstawi, nikt nie rzuci się z motyką na Słońce.

Możemy wybierać tylko między mniejszym złem.

Schetyna chciał odwołać rząd Beaty Szydło, to się stało, dlaczego Ty i muls się nie cieszycie..?

no i co.Wszystkim tak sie dzieje....

im i żony obawiając się presji rodziny chrzest... zrobili swoje.

To nie są bzdety, dwa lata temu nikt nie słyszał ani o Dudzie, ani o Morawieckim, pisałem - układ władzy nie odda, oddał czy nie ?

USA tu weszły, nie są zainteresowane Polską, lecz swoimi tu interesami, nikt im się nie przeciwstawi, nikt nie rzuci się z motyką na Słońce.

Możemy wybierać tylko między mniejszym złem.

Schetyna chciał odwołać rząd Beaty Szydło, to się stało, dlaczego Ty i muls się nie cieszycie..?

bo lubiem glupia babe ze wsi brzeszcze i szkoda mi ze pojdzie siedziec.

patrzac historycznie ładnie schetyna wypunktował babe.A wyrzucił ja kurdupel.Pieknie.Kurdupel na pasku schetyny?

18 lat , pełna wolność, bezstres

Młodzi chcą wszystko mieć gotowe i tylko korzystać..w większości pragną udać się na imigrację, być jak najdalej od tego syfu, jak Tusk.

A bo to pierwszy raz?

Nie z nami te numery numerku. Shetyna miał cynk(jak myślisz od kogo?), kiedy będzie dymisja "heheRzondUhehe" i specjalnie postawił wotum aby ich ośmieszyć. A durny kaczor zamiast poczekać kilka dni zrobił kolejny raz pośmiewisko z siebie i do tego z POLSKI!

kaczor

Pokazał że nie liczy się z Schetyną.

Schetyna już wie że jest po nim, nie ma absolutnie żadnej mocy sprawczej, zero, jest zbędny, jak wymieniony Petru - pośmiewisko..

Po co miał pokazywać? Przecież od lat wszyscy o tym wiedzą!, Tym razem jednak Grzesiu go przechytrzył tym votum pare godzin przed planowanym odwołaniem rzondu broszki. HEHE

wyrzucił ja kurdupel

To część szerszej operacji, nikt nie wyrzucił Beaty Szydło, ba taki miał kaprys..

Nie mamy pełnej wiedzy, zobaczymy co stanie się z Antonim Macierewiczem.

czyli załatwił pijar kaczoka.

Jakby taś taś był bystrzejszy(może to już wiek) to by poczekał kilka tygodni albo choć parę dni z dymisją tej gorolskiej ofermy

To część szerszej operacji, nikt nie wyrzucił Beaty Szydło, ba taki miał kaprys..

Nie mamy pełnej wiedzy, zobaczymy co stanie się z Antonim Macierewiczem.

a co sie ma stać? Nie wiesz tego strategu??

Jak kacznika nie stanie to pójdzie w kaftan

A ziebro za szkockom.

To część szerszej operacji, nikt nie wyrzucił Beaty Szydło

numerek lecisz juz bokiem zaraz mozesz zaryc..Masz nas za idiotow czy tobie sie pogarsza?

musisz trymer dac albo daj na automatycznego

muls, nie sprowadzaj mnie do swojego poziomu.

Polityka jest bezwzględna, nie możesz tego nie wiedzieć, więc ni ściemniaj tu..

Wszyscy tańczą tak jak gra muzyka, Wasi nie potrafili słuchać, zajęci żarciem ośmiorniczek, więc frustracje wylewaj do nich, zamiast się ośmieszać.

Jesteś skończony w polityce numerze 7...

Wracaj do swojego wątku klubowego i do HIendu, jeśli jeszcze ktoś tam się daje na ciebie nabrać, hehe.

Wasi nie potrafili słuchać, zajęci żarciem ośmiorniczek, więc frustracje wylewaj do nich, zamiast się ośmiesza

roznica polega tylko na tym ze wy zrecie te osmiorniczki gdzie indziej a nagrywac nie ma co z uwagi na blazenade uczestnikow.W miedzyczasie osmiorniczki podrozaly o 16 %.

a co sie ma stać

Nie wiesz, to co tu robisz w temacie, skoro nie masz pojęcia o co toczy się gra ?

Ludzie idą do polityki aby się dorobić, mają gdzieś dobro wspólne, wrogowie to wiedzą, mają rozpracowane, mogą więc osiągać własne cele bardzo małym kosztem, o naszej podmiotowości w ogóle nie ma mowy, co dopiero marzenia o silnym państwie..

Ogarnij się, nich ktoś streści Tobie najnowszą historię.

Przecie te ciubaryki nawet nie wiedzom co im kelnerzy na tacy podają. Wiec se mogom...

Jesteś skończony w polityce

Zaklinasz rzeczywistość.

Wszystko dzieje się tak jak podawałem.

Polska jest pionkiem w rozgrywce geopolitycznej, nasze sprawy wewnętrzne to nic nie znaczący pył, przykro mi, ale tak po prostu jest.

Nie wiesz, to co tu robisz w temacie, skoro nie masz pojęcia o co toczy się gra ?

Ludzie idą do polityki aby się dorobić, mają gdzieś dobro wspólne,

Zapomniałes napisać że pisioków to nie dotyczy bo oni sie urodzili poto aby uczyć jak rzyć naród po TUSKU

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.