Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa maryn wykazuje zadziwiajaca wrazliwosc swego podbrzusza; trza by o granta wystapic bo obiekt-unikat

sytuacja 1. reakcja wzrazliwej czesci podbrzusza jm - na zahaczenie Catburna - szybka, trafna diagnoza i oto efekt na zalaczonej kopii ekranu

sytuacja 2. reakcja zadziwiajaco twardej czesci podbrzusza jm - na obrazenie Prezydenta RP

>NIECH NA ZYJE DONALD CUD!!!!!

>Nowy2 30 Maj 2009, 08:15

>Szanowny Panie Prezydencie!

>Niniejszym oświadczam, że nie wyraziłem zgody na obrażanie Pana na polskim forum przez >wyalienowany obcy twór internetowy, posługujący się kryptonimem 'szumidokolalas'.

>Świadectwem tego jest kilkukrotna prośba o zmoderowanie postu inkryminowanego, począwszy

>od dnia ukazania się tegoż, tj. 24 maja 2009 r. Do dnia dzisiejszego ów post nadal

>widnieje na forum. Dotychczas naruszenie regulaminu forum, niejednokrotnie w sprawach dość >błahych, skutkowało ostrzeżeniami lub/i okresowym lub dożywotnim banem pisującego

>niezgodnie z ww. regulaminem. Jeśli moje uwagi nie poskutkowały, to znaczy tylko jedno,

>że zarówno moderatorzy, jak i Redaktor tego forum, a także właściciele audiostereo.pl

>zgadzają się i wprost firmują obrażanie Pana Prezydenta. Proszę aby spowodował Pan w

>oparciu o dostępne sobie uprawnienia usunięcie ww. postu, ponieważ razi mnie to, że

>głowa RP jest świadomie obrażana na polskojęzycznym i ponoć polskim forum.

zagladam dzisiaj i... post ze zdjeciem nadal wisi i to nie w watku politycznym; watek nie jest zamkniety, a inkryminowany forowicz widziany byl ostatnio na AS 3 Mar 2010, 20:15

jm, błłłłłłeeee

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Rzecznik Praw Obywatelskich zaapelował w liście do Katarzyny Hall o wprowadzenie obowiązkowych wycieczek polskich uczniów do Katynia. - Pamięć o ofiarach zbrodni systemów totalitarnych powinna być nakazem dla obywateli - pisze Kochanowski."

??????????

czy pan Kochanowski opłaci wycieczki z własnej kieszeni?

Buahahahahaha! Hipokryzja nie znająca granic amnezja własna albo liczenie na amnezję kompletną u słuchaczy!

W radiowej "Trójce" o g. 19.00 w serwisie podano właśnie wiadomość że Straszliwy Dyktator Białorusi Łukaszenka wprowadza kontrolę, rejestrację wszelkich rozmów telefonicznych, co ma mu umożliwić wzięcie narodu (jeszcze krócej) za pysk. Zaniepokojenie wyrażają autorytety zarówno tubylcze jak i zagraniczne.

Skąd ja to znam... zaraz... ja chyba nie mam jeszcze amnezji. Ach! Pisałem o tym sam, zaledwie w styczniu tego roku.

Cytat:

"Co to się działo gdy rządy w Polsce objęli znienawidzeni Kaczyści! Intelektualiści i autorytety podpisywali listy, młodzież skrzykiwała się esemesami, pielęgniarki szły z gołymi rekami naprzeciw działom mikrofalowym w URM.

Teraz nikt niczego nie podpisuje, młodzież się bawi jak gdyby nigdy nic a pielęgniarki - pielęgnują. Tymczasem...

Dariusz Kos "Tuska państwo totalne"

ABW przejęła kontrolę nad NASK, najważniejszą instytucją polskiego internetu. Rząd przygotował projekt prawa cenzurującego treści w sieci, a służbom specjalnym i policji dał możliwość śledzenia internautów i abonentów komórek. Czy premier Donald Tusk buduje w Polsce państwo totalitarne na wzór "Roku 1984"? Czy też jest zwykłym pionkiem w wojnie razwiedek o jak najgłębszą kontrolę naszego życia?

[...]

Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego ogłosiło konkurs na nowego dyrektora. [...] swą kandydaturę zgłosił oficer ABW, płk. Michał Chrzanowski, szef Departamentu Bezpieczeństwa Teleinformatycznego tej tajnej służby.

[...]Komisja konkursowa za najlepszą kandydaturę uznała oczywiście osobę czynnego oficera tajnej policji. [...] Od tej chwili NASK stał się de facto kolejnym departamentem Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego.

[...] Trzeba sobie uzmysłowić, że polskie domeny internetowe przydziela teraz ABW. Kupując sobie adres internetowy dajemy zarabiać specsłużbom. Korzystając z sieci radiowego dostępu do internetu stworzonej przez NASK korzystamy z infrastruktury całkowicie kontrolowanej przez tajną policję. NASK i ABW stały się jednością.

[...]

premier Tusk ogłosił, iż Urząd Komunikacji Elektronicznej będzie cenzurować internet i blokować te witryny, które specsłużby uznają za "strony niedozwolone" w myśl ustawy

[...]

Do projektu wpisano przepisy umożliwiające śledzenie internautów, a właściwie ich ruchu w sieci bez wyroku sądu. [...] Rząd Tuska chce by policja bez zgody sądu mogła żądać od operatorów danych każdego internauty, jego numeru PESEL czy e-maili. Policjant mógłby też sprawdzać, jakie strony odwiedzał. Dziś też o podobne dane może występować do operatorów komórkowych czy właścicieli portali, ale w większości przypadków dopiero z nakazem sądowym. Rząd takie przepisy tłumaczy ochroną społeczeństwa przed skutkami niektórych negatywnych zjawisk".

[...]

Permanentna inwigilacja

Gdy wszyscy zajęci byli patrzeniem jak rząd Tuska walczy z hazardem także w internecie pojawił się projekt rozporządzenia, który wprowadza permanentną (dosłownie!) inwigilację posiadaczy telefonów komórkowych. [...] Chodzi o lokalizację osoby, która właśnie wykonała połączenie telefonem komórkowym. Operatorzy telefonii muszą zbierać i przechowywać dane o tym kto do kogo zadzwonił oraz z jakiego miejsca dokonano połączenie inicjujące rozmowę.

[...]

Dziś także można śledzić osoby rozmawiające przez telefon, ale tylko te podsłuchiwane, na co zgodę wydał sąd. Projekt rozporządzenia nie przewiduje żadnych sądowego nadzoru nad danymi z inwigilacji Polaków. Tajemnicą poliszynela jest to, że pracownikami departamentów przechowujących dane o połączeniach klientów oraz ich śledzących w firmach będących operatorami telefonii komórkowej są wyłącznie byli pracownicy specsłużb i policji. W ten sposób różnego rodzaju tajne policje mają nieograniczony wgląd w nasze dane. Bez jakiejkolwiek kontroli.

cały artykuł:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) "

A to ci dopiero siurpryza a to dopiero jaja!

Ukryta Zawartość

>Nowy2, 5 Mar 2010, 23:55

>5 Mar 2010, 06:59 - 5 Mar 2010, 19:20

>

>nastapil zmasowy wysyp gnid

Mówisz o tych nowych kolesiach którzy pojawili się na bocznicy? Ja nie byłbym aż tak surowy.

Jestem Europejczykiem.

Nowy2, 5 Mar 2010, 23:55

>

>nastapil zmasowy wysyp gnid

Myślisz o naszych nowych Kolegach? Nie byłym w stosunku do nich aż tak surowy ;-).

Jestem Europejczykiem.

>subagazi, 5 Mar 2010, 19:14

Ty i ten gościu co to napisał to się chyba z choinki urwali. Pokaż mi w tym artykule cokolwiek czego by nie było wiadomo wcześniej. A na temat podsłuchów i inwigilacji to poczytaj sobie jak to wygląda w Stanach, i to nie tylko w chwili obecnej ale również przed obowiązywaniem "Patriot Act". Sądząc z poziomu twojej wiedzy mocno byś się zdziwił.

Jestem Europejczykiem.

"Nowy2, 5 Mar 2010, 23:55

>

>nastapil zmasowy wysyp gnid"

dbaj o higienę to nie będziesz miał problemu

PARANIT - Aerozol na wszy i gnidy 60ml.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.