Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

absinth3, czy widzisz tu jakąś sprzeczność?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb

zaskowytałem jak wilk, czytając twe porównanie myślistwa do pszczelarstwa. a może mordowanie zwierząt w lesie to tak, jak hodowanie rybek czy chomika?

mamel, nie KRZYCZ

na tym forum obowiązuje jeden paragraf - 22

>wladz, 11 Sie 2010, 10:21

>>ognisko i kiełbasy na krzyżu<

Ja też zostałem obrażony.

Panowie są tu MODERATORAMI. Nie uprawiajcie tu Waszej osobistej prostackiej propagandy, pełnej sofizmatów i "dialektycznego podejścia do rzeczywistości".

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

btw - nie widziałem odpowiedzi Józwy gdy pisałem moją

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

broy, 11 Sie 2010, 13:18

>mlb

>zaskowytałem jak wilk, czytając twe porównanie myślistwa do pszczelarstwa. a może mordowanie

>zwierząt w lesie to tak, jak hodowanie rybek czy chomika?

A czym różni się kontrolowany odstrzał zwierząt od kontroli nad rojem pszczół? Jeśli tego nie wiesz - pszczelarz też czasami musi ukatrupić kikla pszczółek, a zdarza się że nawet matkę.

Hodowanie rybek czy chomika to dziecinna zabawa, mająca niewiele wspólnego prawdziwą przyrodą gdzie jedne zwierzęta zabijają inne aby przeżyć.

wladziu pjany, pije chłopina od wczoraj to i mu się we łbie jebie, dajta chłopu spokój. odeśpi, odsceka.

mlb

prawdziwa przyroda - tak. zabijanie dla przyjemności i zaspokojenia chuci - nie. niech żyją pszczółki i róbta co chceta!

• Redaktorzy

broy, rozumiem twój uczuciowy stosunek do zwierząt, ale myślistwo również ma swoje zaplecze teoretyczne. Bez jego znajomości można sobie pleść to czy owo, ale będzie to wciąż na poziomie przeciętnego zwolennika hipotezy Gai. Jeśli cię ta kwestia interesuje, chętnie podrzucę trochę informacji. Tylko czy rzeczywiście tak oburza cię myślistwo, czy też zacząłeś się nim interesować dopiero, gdy myśliwy został prezydentem? Bo takie hipisowskie gadki wydają mi się niezbyt w twoim dotychczasowym stylu.

Panowie urażeni, proponuję obszczekać wajdę, holland, dziadka barto lub innego ałtoryteta - wtedy moderancja obnaży kły!

w ogóle to bardzo doskwiera brak naszego bocznicowego pijarowca numerka - wespół z mulsikiem i starym absyntem stanowili trzon codziennego przeglądu prasy - a teraz dupa i sam człowiek musi grzebać....

broy, mój ś.p. dziadek był dawnymi czasy przewodniczącym koła łowieckiego (a przy okazji pszczelarzem), w rodzinie byli inni myśliwi - więc mam drobne pojęcie o czym piszę i czym myśliwi się zajmują. Więc z łaski swojej najpierw coś na ten temat przeczytaj, obejrzyj jakiś film a później się wypowiadaj - bo naprawdę nie wiesz o czym mówisz.

józwa, dziękuję za roztoczenie jakże potrzebnej troski nad moją niewiedzą na temat tak godnego i szlachetnego zajęcia dla prawdziwych mężczyzn i patriotów (teoretycznie), jakim jest bezwzględne mordowanie z zimną krwią niewinnych i pięknych zwierząt(praktycznie), ale nie skorzystam z Twoich materiałów. Wystarczy mi, że znam kilku osobników człekopodobnych z tej elitarnej grupy i ich opowieści mi w zupełności wystarczą. Tudzież kilka artykułów na ten temat z prasy tzw. opiniotwórczej.

Howgh!

Wracając do wielkiej polityki, to nasz wielki gajowy raczej kojarzy mi się z nieszkodliwym panem gajowym z czerwonego kapturka, niż bezwzględnym łowczym. Ale pewnie ten wąsik mylący.

absynt ,jak wklejasz swoje durne obrazki, to uważasz ,że nikogo nie obrażasz? a jak ludziska jadą po KK, jak pies po suce, to jest obraza? masz koło kompa jakąś ścianę? 3x walnij, a wtedy otrzeźwiejesz i może coś mądrego napiszesz?

skynyrd, ta uwaga dotyczy też Ciebie. Możesz sprawdzić na własnej skórze czy i na jakich warunkach mógłbyś sobie "postrzelać dla przyjemności". Jak już się dowiesz - to wróć tutaj i nam opowiedz.

shane63, 11 Sie 2010, 13:47

Ej ej dzieciaku

Obrazki trzymają się konwencji forum- tylko nie z tej strony.

Obraza uczuć religijnych to całkiem inna sprawa.

A po co tu pisać coś mądrego? Takie to forum

• Redaktorzy

Cóż, jeśli ignorant pragnie pozostać ignorantem, to nic mu w tym nie przeszkodzi. Tylko niech się potem nie dziwi, że się z niego śmieją.

• Redaktorzy

Jestem pod wrażeniem nowej myśli osób, które daklarują tu prawicowe poglądy. Dotąd była to wrażliwość społeczna, poparcie prymatu instytucji państwa nad obywatelem, poparcie dla dowolnego stosowania prawa w zależności od obiektu jego działania. Dziś mieliśmy też gloryfikację dziennikarza poniewierającego starszą kobietą - bardzo prawicowe. Teraz właśnie doszedł sprzeciw wobec myślistwa, w następnej kolejności oczekuję walki z leśnictwem oraz przejścia na wegetarianizm. Dopiero wtedy będzie to prawica jak ulał, prawica na miarę naszych czasów i możliwości.

skynyrd, ten wątek to nie miejsce na dyskusje o myślistwie - załóż nowy to możemy pogadać. Przy okazji może dowiesz się kiedy, po co i do jakich zwierząt się strzela oraz co myśli rolnik na temat zajęcy czy dzików.

Jako prawicowy odszczepieniec i czarna zbłąkana owca KK oświadczam, że nie będąc myśliwym strzelałem do sarenek z fuzji

Rolnik lubieje wszelkie stworzenie, np. psy - lubi je trzymać o suchym pysku na półmetrowym łańcuchu w słońcu - niech sk***iel j**any zdycha! Bo prawdziwy rolnik kocha wszystkie zwierzęta! Bauer kotów tylko nie lubi, bo darmozjady jedne, ale topią się ładnie: tak śmiesznie miauczą w workach do zboża. Bardzo polecam pobyt na polskiej wsi, ja spędzam na niej sporo czasu w ciągu roku i dość dobrze poznałem stosunek rolnika do zwierzaka. A jak go szarak dajmy na to wkruwi to obstawia cało miedze wnykami. I nie ma szaraka poszedł won. Rolnik lubi też swoje zwierzaki, np koniki jak stoją obsrane tygodniami w zwałach gówna i gniją im kopyta - co tak i tak pójdą na kiełbasę do makaronu. I tak można dalej ciągnąć tylko po co? Równie dobrze możemy dyskutować jak humanitarne i wspaniałe jest zabijanie dla przyjemności - ci, co zabijali w obozach też mieli przyjemność, pałujący też mają przyjemność itd. Jeden się moczy na widok dody, drugi jak zając kona oblany krwią taka różnica.

broy, 11 Sie 2010, 14:14

>Wpis o rolniku oczywiście dla kolegi mlb, miłośnika pszczelarstwa. Bez urazy oczywiście ;-)

broy, widzę że jesteś przedstawicielem pokolenia które święcie wierzy że krowa produkuje gotowe mleko w pudełkach :) Byłeś kiedykolwiek na wsi?

A co do pszczelarstwa - w tym roku chyba znowu pojadę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.