Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny 1500-2500 z porządnym basem

Sanio2005

Rekomendowane odpowiedzi

Tu link do fajnego sklepu w Białymstoku, mili i fachowi goście, można pogadać I ponegocjować. Tam kupiłem swoje tannoye. Tobie polecam jeszcze raz Tannoy f3 lub f4. Pozdro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jarekeraj -ten link to raczej w kontaktach nie białystok a

Top-Audio

Centrum Handlowe NOT

ul. 3 Maja 10

43-300 Bielsko-Biała

tel. (033) 816-50-62

NIP: 735-131-09-42

a to raczej nie białystok

"jarekeraj -ten link to raczej w kontaktach nie białystok a

>Top-Audio

>Centrum Handlowe NOT

>ul. 3 Maja 10

>43-300 Bielsko-Biała

>tel. (033) 816-50-62

>NIP: 735-131-09-42

>

>a to raczej nie białystok"

Fakt, sorki, co nie zmienia faktu, że można negocjować, koszt wysyłki dzielą na pół i szybko wysyłają towar

dobra jeszcze jedna prośba może ktoś wie gdzie w białymstoku są oprócz ul.starobojarskiej jakieś sklepy gdzie można posłuchać, a może okolice białego

prawdopodobnie zmienie też wzmacniacz na PMA-1500AE ale to jeszcze .....dlatego kolumny to raczej z tą przyszłością - a może mi podsuniecie inny wzmak i wtedy jeszcze bliżej tego co potrzebuje

Cena i stan to rzecz wtórna. Ważne jest to, czy będziesz zadowolony z dźwięku. Jeżeli sprzedaje Twój kolega, to zapewne będziesz mógł go przed zakupem odsłuchać?

McGyver w chinach to ja raczej nic nie kupie no chyba że się zgadmy bo jeszcze takich zakupów nie robiłem - to troche daleko chodź miałem okazje być bardzo blisko chin-hehe

Sanio2005, 15 Lis 2007, 19:00

>Jeszcze nic nie kupiłem !!!! -- pomocy dobry silny bas , ładne cykacie ,

>od tylnej ściany raczej nie mam co odsuwać kolumn bo nie ma jak -więc bas-reflex najlepiej z przodu.

>Ostatnio na koncercie jak usłyszałem bas to był bas a nie jakieś pykanie.

jakich kolumn "domowych" do tej pory słuchales że dopiero na koncercie usłyszałeś mocny bas ? coś mi się wydaje że oczekujesz teraz basu jak z subwoofera a tutaj padały propozycje maleństw z Tannoy'a... raczej nie będziesz zadowolony

Przede wszystkim weź amplituner i posłuchaj z tymi głośnikami które sobie upatrzyłeś ,z tym ze masz problem .To amplituner Denona ,mocny bas ??

Chyba tylko z dwu drożnej linii transmisyjnej .....

amplituner? - mam w domu Wharfedale Diamond 9.5 + 9.1 + 9cc DENON 1905 ale mam też wzmacniacz Denona 880R a suba też mam i powiem tyle mogę go jeszcze dzisiaj sprzedać a cacko nie byle jakie bo + SW150.

Nie potrzebuje żadnych subów chcem swoje dawne stereo z dobrym basem!

Zresztą macie tu fotki tego co mam:

Ukryta Zawartość

post-12740-100009471 1195244589_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pod wzmacniacz mam podpięty przód a tył tylko do kina pod amlituner -- czytaj cały wątek bo problem w tym że poszukuje troche innego brzmienia niżeli mam na typowo wokalnych dla mnie kolumnach w których średnica jest dość znacznie wysunięta a bas jest poprostu w moim pomieszczeniu dudniący - ale kolumn nie krytykuje bo są poprostu inne nie znaczy złe.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.