Skocz do zawartości
IGNORED

Co się dzieje w Twoim Umyśle, chris77 ?!

kolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

chris77, ty sie spotykaj z ludzmi w relanym swiecie!puby,domowki,gadaj z ludzmi na miescie w sklepie etc.siedzac w domu i klepiac w komputeer nie oderwiesz od siebie niesmialosci.a tym bardziej nie dowiesz sie jak poderwac dziewczyne czy rozmawiac z nia.inna kwestia ,po co ci dziewczyna jest potrzebna-do czego-do rzniecia?to nie wydawaj kasy na sprzet tylko idz do domu publicznego i sprawa zalatwiona.

Na wybrzeżu laska z połykiem chodzi już od 100 zł u ślicznej 19-ki. Nie ma się co zastanawiać.

Sex to najbardziej dostępny towar na świecie.

A na taką, co udaje, że nie jest dziwką, tylko porządną laską (czyli 98% atrakcyjnych do 24 r. ż.) musiałbyś wydać 1500 zł i jeszcze by Ci robiła łaskę (a nie laskę), o jej zerowych umiejętnościach lepiej nie wspominam.

Na szczęście na świecie pełno romantyków którzy zrobią wszystko dla tej jednej wymarzonej księżniczki i wydadzą więcej niż 1500zł, za to w zamian dostaną coś więcej niż seks;)

@ Chris77

>>Na szczęście na świecie pełno romantyków którzy zrobią wszystko dla tej jednej wymarzonej księżniczki i wydadzą więcej niż 1500zł, za to w zamian dostaną coś więcej niż seks;)

A to dopiero mądrości.

Ja wolę ten cytat:

"Kobieta ma jeden zwój nerwowy więcej niż koń. A wiecie dlaczego? Bo gdy myje podłogę żeby wody z wiadra nie piła".

chris77, 18 Lis 2007, 13:43

>americano>

>

>Nie potrzebny mi psycholog, tylko kawał niezłego rżnięcia, tylko to poprawi mi nastrój:)

Mi sie wydaje ze to rozwiazanie problemu tylko na chwile. W dluzszym okresie problem dalje pozostanie!

Potrzeba jeszcze tego CZEGOŚ;D

w co?????

Młość to pojęcie, które - jak żadne inne - nie posiada jakiejkolwiek wartości sensowej, nie denotuje absolutnie niczego. Jest tym, czym chcemy żeby było, kobietom głównie służy to apokryficznej wykładni relacji wymiany:

ty dajesz kasę, żębym czuła się bezpieczna - ja dupę, byś zaspokoił swoje żądze

To taki emocjonalny bibelot, który powtarzają nieodpowiedzialni ludzie nie przywiązujący znaczenia do semantyki wypowiadanych słów.

Takie niewolnice, to mają od 26 lat w górę i nie spotkałem jeszcze z urody 10-ki, która by była zajebista w te klocki. Po prostu starsze laski o przeciętnej urodzie często lubią ten sport. Ale co to ma do terminu "miłość"?

Poza tym nie słyszałem, by jakaś laska, która lubi się gzić i znalazła odpowieniego ogiera do tego celu, który groszem specjalnie nie grzeszy wiązała się z nim na całe życie.

A sztuką nie jest posiąść samicę, ale ją zdobyć na całe życie. I to nie tak jak zwykle ma to miejsce, że laska zazwyczaj jest z kolesiem, bo:

- dzięki niemu wyrwała się z domu

- wpadli

- ona zaaranżowała wpadkę, bo koleś jest dobrym materiałem na dożywotniego sponsora

- ona jest z rynsztoka, a jemu wiedzie się nieco lepiej (a więc kasa, ale nieco mniejsza)

- nie ma szans na lepiej ustawionego

Żadna laska nie będzie też z facetem ze względu na niego samego, czyli na przysłowiowe dobre i złe - to również kompletne pustosłowie w obecnych czasach.

>Żadna laska nie będzie też z facetem ze względu na niego samego, czyli na przysłowiowe dobre i złe -

>to również kompletne pustosłowie w obecnych czasach.

i vice versa Roland... ja nie zamierzam być z żadną tępą lafiryndą, która zamierza terroryzować mnie jakąś "miłością" o której dowiedziała się z serialu w telewizorze.

>>i vice versa Roland... ja nie zamierzam być z żadną tępą lafiryndą, która zamierza terroryzować mnie jakąś "miłością" o której dowiedziała się z serialu w telewizorze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.