Skocz do zawartości
IGNORED

Co się dzieje w Twoim Umyśle, chris77 ?!

kolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

W moim umyśle dzieją się różne dziwne rzeczy, zazwyczaj wyimaginowana przez emnie rzeczywistość nie pokrywa się

z tym co dzieje się realnie. Zazwyczaj jestem smutny, smutek przerywany jest nielicznymi momentami radości.

Samotność....

Smutek....

Radość....

Zakupy....

Praca.....

j**ana rzeczywistość

>TomekL3

WSZYSTKO.

Jesteście tylko zjawiskami wewnątrz MATRIXA.

WSZYSTKO JEST CALKOWICIE WIRTUALNE.

Wasza samodzielność, odrebność, tozsamość, to tylko - ZLUDZENIA.

Dzielimy - JEDNA SWIADOMOSC.

To MEDIUM krore nas łączy, a nie indywidualny produkt naszych indywidualnych mózgów.

Gość

(Konto usunięte)

ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble bleble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble

post-3355-100009408 1195317288_thumb.jpeg

Gość

(Konto usunięte)

Po prostu :)

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Smutek teraz jak to piszę znow odezwała sie do mnie ta zmora która mnie gnębi, siedzę z browarem przed kompem zdołowany i przygnębiony....................

j**ane życie, po chuju, udawanie, pozowanie, ściemnianie, pozory szczęścia ................ ,,,,,,,,,,,,,,miłość na pokaz......................................ściema ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, smutek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,deprecha

miłość

Gość

(Konto usunięte)

...Smutek teraz jak to piszę znow odezwała sie do mnie ta zmora która mnie gnębi, siedzę z browarem przed kompem zdołowany i przygnębiony.......

Więc albo jeszcze dwa i będzie lepii , albo daj se spokój...z browarem sięgij po coś mocniejszego .

Absolutnie :)

>jacch

No, wreszcie jakies zdjecie, na ktorym odrobine inteligentniej wygladasz !

Paszportowe ?

A i wyrazasz sie w sposob bardziej artykulowany i elokwentny !

Powinienes zostac Rzecznikiem baranow tego forum !

Jestes tego warty !

Beeeeeeeeeeeeee !

Właściwie to chrisa rozumiem. Żona wyjechała, córki też nie ma w domu. Siedzę w domu i właściwie stwierdzam, że zaczynam się nudzić, jednak czegoś mi brakuje. Pzdr

Może wyskoczę kupić 2 piwa, ale nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie? Chyba nie.

Rolandsinger, 17 Lis 2007, 19:43

>Żona, dziecko, życie ma się ku końcowi....współczuję.

zazdrość?

hmm... z jednej strony cenię sobie niczym nieskrępowaną wolność z drugiej... brak kagańca ;)

Camle, każdy kto był w związku z kobietą kilka lat, wie, że fajerwerki się kończą po ok. 6 miesiącach i zaczyna być tak sobie, a potem po 3-4 latach jest tylko znośnie. Owszem bywa cudownie, ale "w życiu piękne są tylko chwile", od siebie dodam, że to są krótkie chwile.

Jako zdeklarowany singiel muszę przyznać, że po kilku dłuższych związkach wolność ma jednak wyraźną przewagę pod każdym względem.

Zawsze gdy byłem w związku i zaczynały się rodzinne spacery po parku, place zabaw (przerabiałem już laski z dziećmi) to miałem ochotę wytatuować sobie na dłoni:

"Pamiętaj debilu, w związku nie ma sielnaki". Bo niektórym singlom się wydaje, że życie to jakiś film jest, "Bodyguard" czy co i zaczynają tęsknić za takim życiem, a potem...........o k**wa......tak to ja nie chcę, ale zazwyczaj jest już a późno.

>>Roland

Dziecko jest najlepszym argumentem dla kobiety. A im więcej dzieci tym argumentów przybywa. Facet wobec takiej siły argumentów, jeśli ceni sobie wolność staje się coraz mniejszy. Jak dojdzie do konfliktu to prawo stanie po stronie kobiety z dziećmi bo taki jest "interes społeczny". Wtedy jak chcesz mieć wolność to możesz wyjechać, gdzieś np. na Madagaskar. Chyba, że jesteś bardzo bogaty, wtedy możesz mieć utrzymanki, nawet z dziećmi, a jak będziesz miał naprawdę dużo kasy, to i żona będzie udawać, że nic nie wie.

Pamiętam jak Śp. Leon Niemczyk wychodził z sądu w którejść ze spraw rozwodowych, był uśmiechnięty i wyluzowany. Mówił, że co prawda nie posiada nic poza tym co ma przy sobie, ale z uśmiechem na twarzy podkreślił "wolność kosztuje".

chris77

Idź do jakiegoś dobrego (najlepiej młodego!!) psychologa! Poszukaj dobrego, popytaj ludzi na sieci, podzwoń itd... Zainwestuj w kilka wizyt (najwyżej nie kupisz sobie cholernego kabla do sprzętu). Nie mówię tego złośliwie! W Polsce nie brakuje różnego rodzaju uprzedzeń i stereotypów, w tym jeśli chodzi o pomoc psychologiczną. A nie jest żaden wstyd. Wszyscy są tu "takie mądre". Tylko dlaczego "jest tak jak jest"?

Najgorsze co możesz zrobić w twoim wieku to popadać w melancholię i dalej w depresję. Depresja wcale nie wzmacnia, ale WYNISZCZA. Często prowadzi do strasznych konsekwencji, do stanów przewlekłych i samobójstw. Coprawda jest teoria tzw. "dezintegracji pozytywnej", ale ja bym na to nie liczył. Zbyt duże ryzyko, zbyt wiele można stracić (lat życia).

Jeśli nawet trafisz na kogoś, kto nie specjalizował się w psychologii analitycznej a np. w nurcie humanistycznym (chyba to byłoby nawet lepsze dla Ciebie), to z pewnością będzie to impuls, który pozwoli Ci otrząsnąć się i ruszyć z miejsca, dalej się rozwijać i to bez udawania kogoś innego, bez oszukiwania samego siebie, pomniejszania własnego "ja" itp. mechanizmów doskonale już poznanych przez współczesną psychologię. "Kumple" z tego forum Ci nie pomogą, bo sami wymagają takiej pomocy jak czytam ich "porady" i emanacje życiowej wiedzy...

Pozdrawiam

jacch! - zepsułeś layoyt strony i muszę teraz przewijać w bok! jesteś zły!!

...

chrisowi nie jest potrzebny żaden psycholog tylko dupa... i druga dupa a może nawet trzecia...

wtedy nauczy się, ze popęd można wyładować z kobietą zupełnie niezależnie od duszności ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.