Skocz do zawartości
IGNORED

Demaskatorskie zdolności kolegi senicza

Nowy2

Rekomendowane odpowiedzi

senicz 27 Wrz 2007, 22:29

Komuna specjalnie rozpijala narod aby zniszczyc go. Kiedys pijany sprawca wypadku samochodowego unikal kary gdyz byl pijany i nie wiedzial co czyni. Oczywiscie wtedy samochodami jezdzili glownie komuchy wiec i prawo sobie gotowali pod siebie.

Qubric 27 Wrz 2007, 22:35

No nie zupełnie Srenicz o tym napisałem w wątku pt. "Jak wyludzic dotacje z UE", w którym raczyłeś mnie zablokować. To mnie nie dziwi - prezentujesz typową reakcję niedorozwiniętego ćwoka, który chce wylewać ekskrementy swojego umysłu na forum publicznym.

Chyba jesteś od dwóch dni napierdolony jak stodoła, bo masz już trudności z czytaniem. Przestań chlać i odczekaj 12 godzin aż kac minie, wtedy zrozumiesz co przeczytałeś i nie będziesz zakładał kolejnych wątków ujawniających chorobę... To się leczy - Senicz, a ni euprawia terapie na forum :)))

Dokładniej, chciałem powiedzieć, że p i s a n i e p r z e z c i e b i e g ł u p o t m o ż e z n i e c h ę c i ć l u d z i do słuchania twojego wypoconego DiY na Audio Show o r a z s p o n s o r ó w z n i e c h ę c i ć d o z r z u c a n i a s i ę n a w y k u p i e n i e c i m i e j s c a na tej imprezie.

Natomiast funduszy z UE zwyczajnie nie dostaniesz, bo jesteś na to za głupi.

senicz 17 Lis 2007, 12:25

Ja ze swej strony radze unikac kablarzy i firmy kablarskie bo one tylko jednego chca- zrobic w trąbę kupujacego. I tyle. Ba, nawet omijajcie daleko salony audio ze sprzetem i z kablami to jak tam sa sprzedawcy/wlasciciele zdolni do oszustw na kablach to co wyprawiaja z innym sprzetem?

odpowiedz | zgłoś do moderacji

Zgłoszenie wpisu do moderacji

bardzo proszę o uzasadnienie zgłoszenia.

muls 17 Lis 2007, 12:27

senicz...słuchaj idioto wsadż se łeb do rury.Bedziesz słyszał co gadasz i może ...oszalejesz.

tungsol, 17 Lis 2007, 15:13

>Mam pytanko:

>Czy można nazwać czubkiem gościa lansującego opinię, że czubki/stożki na średnicy stosują czubki?

mozna

pozdro

soso

Panu Włodkowi popularność spada i zaczyna już obrażać licząc na odzew :

"Przeciez wiadomo ze ja i tak wygram a wy okazecie sie zwyklymi palantami"

Rafaello wstał i zaczyna swoje głupoty o SonyMDHR58576045895454 pieprzyć

Lancaster powoli napędza klientów do wątku.

k**wa mac ile ten samograj będzie jeszcze trwał??

dymu73, będzie tyle trwał na ile będziemy zainteresowani czytać i "działać aktywnie" w takich watkach. Przyznaje, ze ciężko jest się powstrzymać bez jakiegoś kąśliwego komentarza, ale do pewnych spraw trzeba dojrzeć - mnie tez się to tyczy. ;)

Senicza, Rafaello, lancastera i vlado-podobnych czytam dość pobieżnie, nie tylko oni maja coś do napisania na forum.

Pozdrawiam.

ja szanuje za wiedze fachowa Molibdena bikoza trytta i misiomora. Wiecej to jakos fachowcow nie widze. Najglupsze sa jary z cyferkami. Bo takie kubryki i inne pregowce to na niczym sie nie znaja.

=>Slav, 18 Lis 2007, 15:53

smutna sprawa ale Twoich wpisów nie czytam nawet pobieznie może poza zapytaniem o AKG K24 pisz chłopie coś wiecej o dobrym dzwieku za pieniądze dostepne dla większości to może Cię zacznę czytać.Naprawde chciałbym zeby ludzie mieli dobre i jednocześnie tanie klocki do słuchania muzyki w najlepszej jakości technicznej w swoich domach czy to jakaś wada ? Kapel z pod znaku 666 nie słucham sory ale ty słuchaj co chcesz Twoje uszy

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

>senicz, 18 Lis 2007, 18:17

Buzi senicz.

Najpierw piszesz głupoty, a później dziwisz się, że ktoś ci to wytknie i udowodni.

Jestem Europejczykiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.