Skocz do zawartości
IGNORED

Uprzejmie prosze o pomoc!

Grzos

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o pomoc w dobraniu CD do HK 3480 + Mission m34i. Aktualnie źródłem jest DVD 22 HK. Czy zakup cd hk 970 przyniesie poprawę w brzmieniu w porównaniu do ww dvd (chodzi o scene - teraz jeje nie ma, selektywność źródeł, szczegółowość w brzmieniu). Pułap cenowy 1300-1500 zł. Muzyka - głównie rok progresywny, jazz. Chodzi o urzadzenie uniwersalne. Z góry dziękuje za sugestie i opinie.

https://www.audiostereo.pl/topic/37764-uprzejmie-prosze-o-pomoc/

HK HD 970 zagra dużo lepiej od tego DVD. Niestety odtwarzacze DVD do CD sie nie nadają, jeśli chcesz dobrze posłuchać muzyki. Pochodź po sklepach i posłuchaj. Ja kiedyś w tej cenie wybrałem Xindaka C06 -> super maszynka za tę kasę. Porównywałem go z Harmanem i Harman zagrał dla mnie zbyt mechanicznie i bezbarwnie przy Xindaku, posłuchaj, porównaj, wybierz najlepsze brzmienie dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.