Skocz do zawartości
IGNORED

upgradowe kable do SENN HD600/650

czlowiekes

Rekomendowane odpowiedzi

niewiem okaze sie - btw. kabel w L3000 jest napewno lepszy - a to juz mi wystarczy - kebel ten jest napewo niczym specjalnym - po jednym przewodzie na plus i minus tak na oko 28awg miedz 8N - przygladalem sie jak rozebralem sluchawki - do tego minus lub masa zorgalezia sie dopiero na rozgalezieniu podobno (to juz czytalem na headfi ) - niedam rady sprawdzic czy wychodzi od wtyczki cztery przewody bo jest ona nierozbieralna ( przynajmniej dla mnie )

Nie, Chodziło mi o to, iż może dojdziemy na forum podając jakieś kable, który będzie najodpowiedniejszy. I potem ktoś to tylko poskłada... Nie szukam frajera, którego ty opisałeś. Trochę się nie zrozumieliśmy...

a ja sadzilem ze znajdzie sie ktos kto bedzie mial HD600 zrobi dla siebie cos, a potem bedzie mogl skonstruowac kilka nie ma mowy przeciez o tym ze ten ktos nie zarobi.

Albo można zamówić razem jakieś dobre kable ( i tu razem dojdziemy co i jak i gdzie ) i każdy sam na własną rękę postara się to poskładać sobie .... W najgorszym wypadku :)

myslales ze wyskoczysz z tematem i 20 osob rzuci sie na niepewny eksperyment :DDDDD

i nie niesadze ze szukasz kogos naiwnego tylko ze sam nim jestes :D - bez obrazy oczywiscie

pozdrawiam

nie rozumiem ? pojawił się pomysł pojawili się chętni... a czy to będzie 5/10 czy 20 to mało mnie interesuję. Ja jestem zainteresowany wymianą kabla i kilka osób tak samo zawsze warto nad czymś wspólnie pomyśleć .. :/

na marginesie się zdecyduj raz piszesz, że ja szukam kogoś naiwnego potem mówisz, że sam jestem...

Nie chodzi o to, żeby jechać po wszystkich kablach ale może ktoś poleci coś dobrego i zrobi się jakiś optymalny projekt , który będzie lepszą opcją niż standardowy kabel... zamiast się doszukiwać dziury byś polecił jakieś kable do słuchawek bo ja jestem zielony w tym temacie i nie mam pojęcia co i jak...

piter z, 2 Gru 2007, 11:16

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ładny kabelek, moze cos wiecej na jego temat?

Ukryta Zawartość

ale ten wyglada lepiej -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - ale to juz fortuna bo 69$ :))))))))))

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.