Skocz do zawartości
IGNORED

DVD które znośnie zagra CD Audio

marcelinho24

Rekomendowane odpowiedzi

>Nie chce sie chwalic bom skromny czlek ale co jak co ale dacie to ja robie dokonale.

no tak, dacie to owszem może i tak

zatem rumuńska motoryzacja to twoja kolejna pasja seniczuniu?

Lancaster

Dopóki nie wiem nic o seniczowym DACu, dopóty nic nie rzeknę o swoim. Jedno jest pewne: mój będzie lepszy! To porównanie to ściema, ale czego się nie robi dla chwały? Posiadacz najlepszego DACa w tym kraju - to brzmi dumnie! Biedny ten imć Senicz....

Oczywiscie ze tak. Moge jak wiecie zrobic z wyjsciem lampowym i tranzystorowym i korowym i podkorowym. Bedziemy zintuosem testowac i wybierzemy najlepza wersje ale o testow, aby dac szanse innym, wystawimy najgorszy. Slucham ostatnio duzo chinskiej muzy. fajna sprawa. 5000 lat tradycji robi swoje. Mistrzostwo nastroju. I niebanalna tresc muzyczna.

A ja też zrobie dac na PCM 56 według projektu mojego kumpla.

I senicz po prostu polegnie, on nie ma pojecia jak dobrze zaaplikowac pcm56 i dobrac odpowiedni uklad wyjscia.

W ogole nie ma pojecia o róznych zagadnieniach, no i sluchu juz z wiekiem. A to sprawa czesto kluczowa.

A nie tylko ja sie przekonałem ze PCM 56 przy swietnej aplikacji jest nadzwyczajnym dacem (dosłownie) i rozłorzy wiekszosc na czele razem z dobrze zaaplikowanym TDA1541A.

Wy, zolwik mocni w dziobie ale jak co do czego to ............... g. zrobicie, zolwiowego bobka odwodnionego. Ja sie na dakach nie znam? ha ha alez to smieszne powiedzonko ha ha

Nieśmiało zapytam, czy tytuł tego topicu ma jakiś związek z dakiem, dziobem, tudzież bobkiem, ewentualnie jest to świąteczny konkurs na najgłupszy OT na tym forum. Nie po to włażę do różnych topiców, by w co trzecim śledzić losy epickiej batalii "senicz konta reszta świata" Weźcie dzieci pozbierajcie zabawki i zjeżdżajcie do innej piaskownicy ...

11 Gru 2007, 17:52

>Nie chce sie chwalic bom skromny czlek ale co jak co ale dacie to ja robie dokonale.

Tia.. tylko kogo to jest?

>Zrobie kilka rodzajow.

- i poucz się na kilka rodzajów języka polskiego

>Ok, jako przyszly moderator zaczynam zachowywac.

A poza tym może by tak z tym bełkotem na bocznicę?

Twórco najlepszych śmieci wszechświata, może wpadłbyś na taki genialny wynalazek?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

senicz

Tak....Intuosa musisz zabrać do porównania koniecznie! Pies trącał DACa, ale Intuos przy spotkaniu być musi tzn. możesz zapomnieć urządzenia, ale nie możesz nie wyprowadzić na spacer Intuosa!. Ja przyjadę ze swoim dobermanem. My zajmiemy się DACami, a mój doberman zajmie się Intuosem. Genialne:)))

Witam.wróce do tematu dvd parę modeli przerabiałem .Philipsy starsze modele daja dobre rezultaty np. model dvd 957 i 951 ,ale jest z tym duzo zabawy.Na zdjeciu jest własnie taki model wersja prototypowa .W porównaniu z cd sonego z przetwornikiem Stelmacha daje sobie spokojnie rade.W tym dvd został zmieniony całkowicie zasilacz oraz cała sekcja analogowa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.