Skocz do zawartości
IGNORED

Casea Lyra Headphone Amplifier/Preamp.

Zdeno1

Rekomendowane odpowiedzi

Chcieli byśmy zaprezentowac novy wzmacniacz słuchawkowy/przedwzmacniacz wysokiej klasy.

Dokładna manufaktura cechuje sie najwyzsza jakoscia wykonania.

Przedwzmacniacz jest pozbawiony jakichkolwiek korekcji brzmienia, dzieki temu zachowuje wyjontkowom neutralnosc.

Wiencej informacji i zdjenc na stronie producenta,zapraszamy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-11222-100008898 1195819591_thumb.jpg

post-11222-100008899 1195819591_thumb.jpg

post-11222-100008900 1195819591_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/37903-casea-lyra-headphone-amplifierpreamp/

Re: Zdeno1, 23 Lis 2007, 13:06

wygląda pięknie

w związku z tym mam trzy pytania:

ile kosztuje?

czy wysyłacie za zaliczeniem pocztowym ("cash on delivery")?

czy można odesłać w ciągu 10 dni od odbioru (zgodnie z europejskim prawem konsumenckim)?

pozdrawiam!

graaf

1. Wątek powinien być sponsorowany - typowa reklama

2. Jak na urządzenie za 2800zł, to spodziewał bym się w środku czegoś więcej niż kondensatory Jamicona... Ciekawi mnie, co to za op-ampy tam siedzą.

Re: Zdeno1, 23 Lis 2007, 13:41

>Jezeli ustalimy szceguly,wysylamy produkt na prube.Moze pan testowac przes 10 dni.W razie

>niezadowolenia gwarantujemy zwrot pieniedzy.Kosztuje 20000 koron to wychodi 2800 zlotych.

no to świetnie, ciekawa oferta

pozdrawiam!

graaf

zdeno

czesi potrafia :-). wyglad pełen profesjonalizm

poza tematem-- widziałem produkcje waszych knifemakerow jakosc obrobki metalu zwala z nog

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

i jeszcze dac

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

to jakas zorganizowana akcja?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

wierzę, mnie interesuje zwłaszcza DAC... mniam :-)

ale wątek rzeczywiście powinien być sponsorowany...

jak "neutralność" może być "wyjątkowa" ?? :-) nie no, spoko, czepiam się, ale zabawnie to połączenie wyrazów się czyta. pozdrówki, Paweł

wykończenie jest rzeczywiście niesamowite. fazowanie krawędzie zwala z nóg. zwłaszcza to mogę docenić, bo jestem mechanikiem z wykształcenia i wiem, że taka obróbka nie jest łatwa. wielkie brawa !

depawelo

Myslimy ze jest naprawde neutralny:)Tak neutralny ze dostosowujemy do sluchawek kazdego klienta.

No nie,cos musiałem napisac a może być "wyjątkowa neutralność".Dobrze to brzmi:))

Pan Dudek tymczasem pracuje nad nowym DPA 222 slyszalem ale niemam wiencej informacji.

""wykończenie jest rzeczywiście niesamowite""To dotyczy wlasnie calej obudowy to bylo naprawde to,co hamowalo skonczenie pracy nad Lyrom.Dzienkujemy ci bardzo za uznanie.

• 1 miesiąc później...
  • 1 rok później...

Długo rozważałem zakup wzmacniacza słuchawkowego:

- przeglądanie internetu,

- wszelkich dostępnych forów (różnorodność opinii uniemożliwia podjęcie decyzji),

- studiowanie komentarzy (mnóstwo sprzeczności),

- kilka listów do P. Wojciecha Pacuły (ogromne dzieki!),

- kilkanaście e-maili do wyspecjalizowanych sklepów (polecają towar który sie nie sprzedaje).

W końcu kilka typów wedle przyjętych kryteriów także finansowych a potem drogą eliminacji pozostała - CASEA LYRA!

Kilka e-maili do producenta (ukłony dla Pana Zdeno) i jestem posiadaczem tego sprzętu. Przyznam, że w dużej mierze sugerowałem się opinią P. Wojciecha Pacuły i nie zawiodłem się. Nie umiem tak barwnie opisywać dołu, średnicy i góry, sceny i przestrzeni ale uważam, że moje sprzęcicho wraz z Xindakiem C 06 i AKG K 701 na kablach PRISM 300 A „chodzi” fantastycznie. Ma faktycznie neutralną charakterystykę (może brakuje trochę basu?) jak opisywał P. Zdeno a wrażenia są niesamowite. Detaliczność i wyrazistość, możliwość wychwycenia niuansów każdego instrumentu (pozostałość po szkole muzycznej) i uporządkowanie. Moje „stare” płyty CD „ożyły” dzięki temu wzmacniaczowi. Więcej niż skromny design jest jednocześnie bardzo elegancki. Zaskoczyło mnie też, ze długość przedniego panela jest identyczna jak panela odtwarzacza CD (Chiny). Gdyby nie różne nazwy producentów można by uznać, że to zestaw jednej firmy. Jedyny mankament to trudnodostępny wyłącznik na tylnym ściance obok kabla zasilającego. Zestaw chińsko-czesko-austriacko-amerykański pieści teraz moje polskie uszy.

Pozdrawiam

Tondi

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.