Skocz do zawartości
IGNORED

Dokąd idziesz audiostereo?...

Marduk

Rekomendowane odpowiedzi

Masz moje słowo.

Robert

OK

z hiendem tak łatwo nie pójdzie :)proponuje zacząc od czystej zakładki bez przenosin wątków chyba ze jakis autor bedzie tak chciał

sam zobaczysz jakie nowe wątki będą zakładane i łatwiej sie to opanuje w porach duzego ruchu

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Są duże szanse (99%), ale ostatnie słowo zależy od kogo innego.

Proszę o przedstawienie tego kogosia innegosia.

ps.Jestem pewien kto to jest,lecz nie jestem pewien,czy ten ktoś na to pozwoli-bo gdyby kupił wreszcie sobie porządny sprzęt to wtedy by pozwolił)))

moznaby zrobic taka elitarna te zakladke hajend, ze np. ludzie z branzy nie mogliby tam pisac dla czystosci i niezawislosci, to by bylo dobre,ani 'dziennikarze-redaktorzy', ani jacys moderatorzy, tylko zainteresowani tematem, kumacie? niezly pomysl , nie ?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

moznaby zrobic taka elitarna te zakladke hajend, ze np. ludzie z branzy nie mogliby tam pisac dla czystosci i niezawislosci, to by bylo dobre,ani 'dziennikarze-redaktorzy', ani jacys moderatorzy, tylko zainteresowani tematem, kumacie? niezly pomysl , nie ?

elytka, wybrani userzy, bez J.O. moderacji!! - anarchia Wam się electro jakaś marzy i masoneria

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 24 Stycznia 2011 - chamstwo
Ukryte przez Yamnick, 24 Stycznia 2011 - chamstwo

i jeszcze abonament niewielki zeby chlopstwo co poszlo na moderatorow nam nie bruzdzilo i wielka firma sajt zostawila w spokoju, wypas by byl...

Opublikowano · Ukryte przez palton, 24 Stycznia 2011 - Nie na temat.
Ukryte przez palton, 24 Stycznia 2011 - Nie na temat.

Tyle razy proponowałem Józwie by pokazał mi swojego hajenda-to nie chce,chiba zna się,no bo recenzent przeto

Opublikowano · Ukryte przez palton, 24 Stycznia 2011 - Wpisy nie na temat.
Ukryte przez palton, 24 Stycznia 2011 - Wpisy nie na temat.

nie wiem jak ten system jozwy teraz, ale kiedys gralo poprzednie zestawienie jozwy na wieśszołku warszawskim i to byla kleska...taki polski wzmacniacz sand art i wjena akustik....

I nawet miłosny post starego audiofila diabli wzieli.. choć może słusznie bo koniecznie chciał zobaczyć jego haj-enda. Tfu, świntuch jeden..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

znowu sie zasadzil jakis co mu sie nudzi w domu, ze stara nie ma o czym gadac , bo stara po dwoch fakultetach i wycina....

co tam ciekawego u moderatorow? btw dowiem sie kiedys, ktory to dowcipnis mnie zbanowal w watku o moderacji?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Użytkownicy+

Palton

Co jest z tą jedyną osobą od decyzji dotyczącej zakładki Hajendowej?Znalazła się?

Cosik długo to trwa...biurokracja w Site?

W końcu jest.

Proponujcie jakie wątki przenosić do niej.

W końcu jest.

Proponujcie jakie wątki przenosić do niej.

Skoro powstała zakładka Hi-End, i w związku z tym teraz będą do niej przenoszone odpowiednie (tj według określonych/uzgodnionych założeń) dla niej wątki, to sprawiedliwym ruchem byłoby również założenie zakładki ABX (tj według określonych/uzgodnionych założeń) i przeniesienie do niej odpowiednich wątków, które leżą teraz na bocznicy i w związku z tym nie są one w żaden sposób dostępne dla niezarejestrowanych czytelników tego forum.

• Użytkownicy+

Skoro powstała zakładka Hi-End, i w związku z tym teraz będą do niej przenoszone odpowiednie (tj według określonych/uzgodnionych założeń) dla niej wątki, to sprawiedliwym ruchem byłoby również założenie zakładki ABX (tj według określonych/uzgodnionych założeń) i przeniesienie do niej odpowiednich wątków, które leżą teraz na bocznicy i w związku z tym nie są one w żaden sposób dostępne dla niezarejestrowanych czytelników tego forum.

Co do zakładki ABX (nazwa może być inna), to jestem ZA. Nie wiem czy jest to fizycznie możliwe, bo już Hi-End się nie mieści na pasku i chyba będzie trzeba jakąś inną zakładkę (mniej popularną-auto stereo ?) usunąć. Co do przenoszenia wątków o ABX z bocznicy, to mam mieszane uczucia, chyba ze dwa są nawet mojego autorstwa i wiem, że są strasznie zaśmiecone. Chyba lepiej założyć nowe, w starych było dużo pitolenia, a samych opisów testów zdaje się ... dwa i to ... moje :)

Zresztą lepsza byłaby nieco "szersza" nazwa zakładki, np. TEORIA. Wtedy poza problematycznymi testami ABX, których prawie nikt zresztą nie robił, byłoby miejsce na omawianie innych zagadnień.

Co do przenoszenia wątków o ABX z bocznicy, to mam mieszane uczucia, chyba ze dwa są nawet mojego autorstwa i wiem, że są strasznie zaśmiecone. Chyba lepiej założyć nowe...

Jeśliby miała powstać taka zakładka, to przed przeniesieniem danego wątku, można by założyć na bocznicy tzw wątek roboczy gdzie można by wskazywać konkretne posty które są nie na temat, i zgłaszać je do usunięcia. I dopiero po odpowiednim (i uzgodnionym) oczyszczeniu danego wątku można by go wtedy przenosić do dedykowanej zakładki.

• Użytkownicy+

Jeśliby miała powstać taka zakładka, to przed przeniesieniem danego wątku, można by założyć na bocznicy tzw wątek roboczy gdzie można by wskazywać konkretne posty które są nie na temat, i zgłaszać je do usunięcia. I dopiero po odpowiednim (i uzgodnionym) oczyszczeniu danego wątku można by go wtedy przenosić do dedykowanej zakładki.

Zgadzam się, tylko te wątki mają mnóstwo stron, a merytorycznych wpisów może 30%. Usunąć wpisy może tylko moderator (admina pomijam), wątpię żeby komuś się chciało przez to brnąć, a jeśli nawet, to życia może braknąć ... Jeśli zakładka będzie realna, to pomyślimy.

• 1 rok później...

Zadam jeszcze raz to pytanie ...............dokad zmierzasz audiostereo?

czy jest teraz lepiej gorzej czy inaczej?

czy ktoś sie zmienił.......byleby na lepsze?

Zadam jeszcze raz to pytanie ...............dokad zmierzasz audiostereo?

czy jest teraz lepiej gorzej czy inaczej?

czy ktoś sie zmienił.......byleby na lepsze?

Kitchener-Britons.jpg

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.