Skocz do zawartości
IGNORED

seniczaudio.pl

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

"ukrac cos z neta i cieszyc sie ze zrobilem zrobilem ale ja jestem madry"

Czyzby Maranciunio od podstaw od dechy do dechy to szanownego Pana konstrukcja, czy...własnie co?

Jednego moge tylko życzyć szanownemu konstruktorowi - wiecej pokory, mniej szaleństwa, wiecej poczucia humoru, mniej spazmów.

Bez powyzszego minimum poza więdzą (niewatpliwie większa niż moja) nic z tego nie będzie, a o szacunku niemówiąc.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czy wy jeszcze tego nie zrozumieliscie ze to wzystko z mojej strony jaja sa na potege? ale sie dalicie nabrac. Na zartach sie nie znacie? ale caly czas czekam na konkurenta z tym wzm. Mysle ze okolo lutego konca mozemy zabawic sie w pomiary waszych wzm i nalesnika. Oczywicie ja bede go stale poprawial. A co do MAranciunia to wyraznie napisalem ze zrobilem bufor lampowy. teraz juz zmierza pewnie na zwalke bo teraz juz jest nowy tranzystorowy.

>Czy wy jeszcze tego nie zrozumieliscie ze to wzystko z mojej strony jaja sa na potege?

To po ile byla ta zrzutka? Po 50zl?

Strasznie drogie te jaja... Chlopcy ktorzy Cie dotowali sa pewnie zachwyceni !

Who's Afraid of Music?

TomekL3, 29 Lis 2007, 20:40

Mozna i tak, zreszta nie moja kasa i sam na ten cel nie dalem grosza z wiadomych przyczyn.

Natomiast sprawa "Doktora z kropką" - jak zauwazyl Qubric wydaja sie byc rozwojowa. Pewnie w najblizszym czasie mozemy sie spodziewac watku "zbiorka na mecenasa dla senicza" :)

Who's Afraid of Music?

Widze ze nawet ciezka choroba jest dla was dobrym tematem do zartow. Ladnie was rodzice wychowali choc sadze ze to wrodzony debilizm i glupota. Ale sami pokazujecie kim jestescie. Mysle ze zwierzeta to zbyt dobra nazwa dla was.

senicz

No nareszcie przyznales sie ze jestes ciezko chory - to krok w dobrym kierunku - tak trzymaj !

Teraz wtstarczy tylko znalezc dobrego specjaliste i wyznac mu wszystko jak na spowiedzi, zacznij moze od mitomanii, a pozniej ti juz samo poleci...

Powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia !

Who's Afraid of Music?

Jeszcze raz powtórzę

Jednego moge tylko życzyć szanownemu konstruktorowi - wiecej pokory, mniej szaleństwa, wiecej poczucia humoru, mniej spazmów.

...i dodam obrażanie innych to juz nie żart. Prosze sie opanowac szanowny Seniczu.

Pamiętaj tez, ze ten co innych wyzywa od debili moze być z nich najwiekszym. Odszczekiwanie i pokazywanie kłów to domena zwierząt.

A jak was nazwac? choc rzeczywicie zwierzeta to obraza. Nie wim czy to jest pustoglowie czy bezena glupota czy poprostu komusnistyczne wychowanie polegajace na wymiewanie sie z wszelkich wartosci.

senicz

spokoj wielki jak zawsze komentuje sprawy /łuszczyca/ ktorych kompletnie nie rozumieja a na łuszczyce akurat konwencjonalna medycyna nie ma złotego środka

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

senicz

Tylko nie mow mi ze znowu sie z Ciebie nasmiewam !

Dam Ci kolezenska rade, bo w koncu jestesmy kolegami, no nie? ( forumowymi na szczescie tylko )

Sprobuj na poczatek troche popuscic szelki, byc moze sa za mocno sciagniete i spodnie za bardzo piją - z tego powodu najpewniej nie do konca zdajesz sobie sprawe z tego co piszesz.

Ta prosta czynnosc moze przyniesc ulge nie tylko Tobie, ale calemu forum !

Pozdrawiam Cie serdecznie, Twoj kolega ( z forum tylko - na szczescie ).

Who's Afraid of Music?

Senicz

Ależ nikt niczego i nikogo nie wysmiewał - do czasu, dopóki sam zacząłes sobie robić kuku i obwiniać wszystkich w koło.

Wytarczyło być w miare skromnym, co najwyżej takim forumowym tatuskiem konstruktorem, a nie zgrywać szajbniętego egocentrycznego podlotka.

To mój ostatni wpis na Twój temat - bo to i tak funta kłaków warte. Dyskusja z toba, o Tobie i Twoich technicznych

odlotach.

Mimo wszytko jako laik kłaniam sie i...tyle.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.