Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejsze samochody wszechczasów

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Eeee - to chyba jednak nie ja byłem ... W mojej testarossie mam podświetlane progi i dysze spryskiwaczy ----> gdybym to był ja pewnie byś zauważył również hak, antenę z CB-radia i ryflowane dywaniki ;D

Drugie po Testarossie najładniejsze Ferrari (wg mnie:) :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

=>parantulla, 2 Gru 2007, 00:10

>>A to moje, prawdziwe automobilowe marzenie. Prawdziwe, bo nigdy sie nie spelni.

>

>No to się ciesz, bo pewnie głupio musi się jeździć samochodem, który nie skręca (patrz nadkola

>przód)

A słyszałeś kolego o sposobie skrecania w czołgach, też im się przednie koła nie skrecają a jedzie tam gdzie chce.

Tak w ogóle jest to samochód uwielbiany z tego powodu w Japoni bo nadaje się do 100% driftu a jak wiemy to jazda tylko dla bogatych (opony lecą w oka mgnieniu)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

FXX - jak dla mnie wulgarne i nieokrzesane jak Rocco Siffredi. A co powiecie na brytyjską arystokrację?

V max. 392 km/h w 1993 r. !!!! McLaren F1, silnik BMW V12.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Najpiękniejsze auto roku Lambo Reventon

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...

Maserati Pininfarina Birdcage

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

najpiękniejszy, bo pod każdym względem... RX-7 z Wanklem, jeszcze żeby tam siedział najlepiej 20B ;) z 4 rotorami i urzekający tył BMW serii "5"

Ukryta Zawartość

post-5682-100002989 1200678510_thumb.jpg

post-5682-100002990 1200678510_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

BMW sa coraz paskudniejsze. Temu jakis kufer przykleili do dupy. zapomnieki tylko o szklanych drzwiach ładnie uwidaczniających paski na spodniach od dresu.

Maclaren F1 to nie arystokracja, tylko prawie F1. Arystokracja to raczej RR Bentley, Aston Martin czy niektóre TVR. Sa ogólnie pod kazdym względem inne, a pod względem sportowym słabsze od F1... Ale mają te przewagę, że jak ruszasz jednym z nich po deptaku, to blachary się zębami do klamek przyczepiają.

taaaa Qubric, nienawidzisz wszystkiego na co Cie nie stac:)))) na taka bmk-e zadnego dresika nie stac, no chyba ze baranine czy wolowine co koks opycha na miescie, operujesz krzywdzacymi uogolnieniami jak z forum onetu, bmw z serii 3 do 95 roku produkcji woza sie dresy, to prawda, ale woza sie tez golfami, calibrami, astrami, mieczyslawami, hondami civic i tjuningowanym sejczento, to taka nasza polska specyfika, nie wiem czy widziales nowa serie 5, ale jesli mieszkasz w wawie to nie raz i zaloze sie , ze ani razu nie widziales w niej czlowieka w dresach:))) wiec po co oplatasz androny....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Raczej nie stać mnie na Astona Martina, a tego jednak nienieanawidzę - ułomny-bida-electro :)))

BMW jest paskudny i w takiej siódemce widziałem gościa w dresach (choć nie ABSa :))) Poza tym za najdalej - 10-15 lat tym modelem będą jeździły dresy opychające prochy na wiejskich dyskotekach. Wiec los już o niej przesądził - nie nadymaj się tak, bo w porty narżniesz :)

wiesz paskudny to jest subiektywne bardzo :))) i z tym sie nie dyskutuje, moze Ci kiedys kierownik czy nawet sam szef da poprowadzic to napiszesz cos wiecej:))))natomiast odwiedzam czasami serwis bmw w moim miescie i nie widzialem jeszcze w nowej 5e tzw. dresa jesli piszemy o tym samym, nawet w 5-e poprzedniej generacji nie widzialem wiec przesadzasz okrutnie ty.... trolu, no ale nie byl bys soba jakbys nie pieprzyl glupot:))))

Electro - to jest wątek o gustach więc się o nich tu dyskutuje. Te nowe BMW są ohydne po prostu... Nie ma znaczenia co to jest na tym zdjęciu bo widać że oklejone jakimiś tunerskimi gównami... Jak dla mnie to dresy będą tym jeździły już za 5 lat, bo samochody przerabiane tracą bardziej na wartości - więc przezroczyste drzwi powinny się znaleźć w standardzie wyposażenia tej marki (opcja na Polskę).

Ubogich masz w mieście dresiarzy - znafco rzeczywistości. Poza tym jeszcze nie spotkałem prezesa, który by jeździł BMW 5 (no ale ja taki mało światowy jestem - nie?)... Takimi to śmiga ochrona PREZESA. Natomiast dyrektorzy surfują najczęściej większymi Toyotami lub VW :)))

Qubric :))) dajesz chlopie dzisiaj:)))) takie cos jak na zdjeciu kosztuje jakies 200 tysi z 2004 roku:)))) ani Tobie , ani zadnemu dresowi zycia nie starczy zeby na to zarobic i tym smigac:)))))) miales chyba zly dzien w pracy:))) dostales zjebke od klienta? czy 'prezes z wolkswagena' Cie objechal?:))) by the way w bidnej firmie pracujesz:)))) strzelam panstwowej?

jako fachowiec-praktykt w branzy odpowiem...........nic nie dorasta do piet,pod zadnym wzgledem,procz ceny do bmw ,audi i mercedesa.

no moze niektore lexusy,niektore topowe hondy,

reszta marek to tlo!!masowka dla planktonu.

pomijam w tej opinii egzotyke,

ze ubogie dresy jezdza ubogimi bmw..........i tak te bmw sa lepsze od porownywalnych rocznikow innych marek.

piszesz ze dyrektorzy jezdza toyotami i vw..........a to dlatego ze nowe egzemplarze tych marek sa w cenie 4 letniej bmw.

cala filozofia.

bmw rzaaadziii :))))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Electro - BMW rządzi, na wsi... To z tyłu przypomina gruchę do betonu :))) I te doklejki takie fajne - dresy to lubiejom :)))

Jeszcze nie spotkałem prezesa w BMW, a spotykam wielu - niektórzy mogliby z własnej pensji kupić serwis BMW, który odwiedzasz (psuje ci się złomek? :)))

PS. Electro - albo BMW w rządzie??? Bo tam ich używają najwięcej :)))

Qubric

no ja juz spotkalem sporo prezesow w bmw, nie chce wymieniac firm bo by sobie tego nie zyczyli pewnie, a z tego co wiem to Ty jako subiekt pracowales w sklepie audio (glosniki nosiles), a teraz to chyba na poczcie wiec nie rozumiem za bardzo o jakich prezesach tutaj piszesz Ziomek:))) a na awaryjnosc nie narzekam:)))) odpukac oczywiscie:)))) a ha Twoj Polonez tez ma tylny naped wiec powinienes rozumiec fanow bmw czy mercow:))) idz juz spac medrku bo jutro sie w avizach pomylisz:))) papatki:))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.