Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejsze samochody wszechczasów

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Są różne opinie, jedni chwalą inni nie, ale kolega akurat bardzo chwali, mistrzem niskiego spalania nie są, tak samo jak 2,5 V6 tdi audi, a awaryjność jak ze wszystkim, tylko tu tds ma co robić, nieraz widziałem kręcenie bączków tdsem, ja bym nie kupił tylko przez spalanie.

Gdyby mial choc 200 to moze by mogl sie zrownac z 540 ze wzgledu na nizsza mase. Co i tak by mu nie pomoglo przy predkosciach blisko 200km/h.

?👈

Czy Yaris, nawet z doładowanym V6 500HP zamontowanym centralnie, wstawioną klatką i lepszym zawieszeniem - a więc całościowa przeróbka typu "stealth" - ma szansę podpaść pod tytułową kategorię "Najpiękniejsze samochody wszechczasów"? Myślę że wątpię.

jdm sleepcar owszem...ale, wrociwszy do tematu.Sąsiad ktory łata dziury na drogach, wygrywający przetargi jeździ, Panamerą.Aktualnie jestem zachwycony tym autem. Srodek juz nie ,ale kształt,ogrom tego auta jak jedzie przed nami.Piekne majestatyczne auto...4 osobowe ;).Yaris jest pięcio hehe.

A jak sie nazywa skrzyzowanie Toyoty z Talbotem? TALBOTA

Nie ma to jak klasyka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tu z felgami od M5

540tstar.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

Zanim to napisałem, pomyślałem o suprze i o mr2, ale dla mnie to nadal toJota.. nie wiem skąd we mnie takie obrzydzenie do tej marki, dla mnie najbrzydsze samochody świata.

Fotki: na jasno, na ciemno i na felach BBS.

Ukryta Zawartość

post-21457-030711600 1301177660_thumb.jpg

post-21457-017001100 1301177674_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Osobicie wole jasne wnetrza.

Ukryta Zawartość

Moj brat ma E32 z takim wnetrzem jak wrzuciles plus dodatkowo obszyte skorą drzwi z uchwytami.

Ukryta Zawartość

?👈

brzydka toyota zderzyła sie ze wspaniałym bmw....

Ukryta Zawartość

w polsce poszly bodajze 2 szt usportowionej wersji tej toyoty po 1mln kazda.

Ukryta Zawartość

Albo Bardzo Mądry Wybór haha

jak wkleić zdjęcie aby pokazało się całe a nie tylko thumbnail?

chyba tylko podając link do zewnętrznego serwera na którym siedzi foto.

B olid

M łodzieży

W iejskiej

A tak bardziej serio- jak wkleić zdjęcie aby pokazało się całe a nie tylko thumbnail?

Wole miec BMW niz napalac sie na porsche na obrazkach.

?👈

W sporcie cały ten niemiecki przemysł zamiatają równo francuzi, włosi i japończycy. Poza incydentalnymi przypadkami te wspaniałe niemieckie wynalazki to głownie ogon. No ale jak sie weźmie np taką polską (w szwabskich rekach) prasę motoryzacyjną to niemcy góra, w każdym teście moto ciągle BMW najlepsze, żadne tam Hondy, Kawasaki, Yamahy czy Suzuki, albo weźmy pod lupę taki TVNowski Automaniak, normalny fanklub BMW, ciągle tylko BMW i BMW, hybrydy są Be chyba, ze od BMW to sa super, kiedyś przy okazji jakiegoś niby testu małego Citroena ten łysy gość podsumowaując powiedział cytuję: "inzynierowie z BMW potrafią w odróżnieniu od inżynierów Citroena zrobić dobre zawieszenie", no i ciekawe czy powiedziałby to np. takiemu Loebowi oko w oko, chyba nie bo by mogła Loebowi dupa odpaść ze smiechu.

Chodzi o taki jeden drobny szczegół, ze jak dochodzi do bezpośredniej rywalizacji to się ta cała niemiecka technika nie łapie nawet na najniższe podium. Nie ma co sie naśmiewać z Yarisów bo to samochodzik dla mas i nie ma co wynosić na piedestał tej całej Beemki bo są lepsi, dużo lepsi. Niemiecki wkład w rozwój motoryzacji to głównie Mercedes choć coraz bardziej w tyle. BMW zdecydowanie przeszacowane, w szczególności u nas.

nie ma co wynosić na piedestał tej całej Beemki bo są lepsi, dużo lepsi.

No stary tak to dzieci w piaskownicy się wypowiadają, albo dajesz przykłady, albo się nie zabieraj głosu.

Przypomina mi się temat "audi a4 czy vw passat" na innym forum.

Ludzie są tak zaślepieni tym passatem, że posuwali się do stwierdzeń, że Audi A4 jest na płycie podłogowej golfa/bory i wiele wiele innych rażących w oczy technicznych byków. Stwierdzają też, że jest w nim więcej miejsca jak w Audi A6 C4, choć w vw nie siedziałem jeszcze.

Oczywiście zawsze mnie musi wyprzedzić taki passat! albo rycząca rozlatująca się honda..

"Ch** ci do tego, że beemka a nie trabant w mym garażu stoi, wiem że to cię boli, skręca cię z zazdrości ale mnie to pier**i. Skup się! " <rotfl>

e ty od tej bmki miszczem sportu motorowodnego hehe, mozemy sie ustawic, moja zona swoim cywilnym ludowym jarisem, szczeze mówiac to vitzem, aty swoim 300 konnym z 85roku biemdablju. Scigniemy sie od biedronki do carrfura.Dam ci nawet fory i bedziesz mogł wrzucic 4 bieg, hehe.

325 -seryjnie ze 220KM? lzejszy od 7mki i 5ki ??? moge sie mylic, bo nie znam sie na sporcie motorowodnym.

Ale sie usmiałem, nikt na codzien nie jezdzi, zeby sie scigac od biedronki do tesco czy do lidla, na codzien wole wygode! Wygode z dużego Merca, BMW, czy Audi. No i nie musze patrzeć na te zegary umieszczone centralnie, co za idiota to wymyśla? Szkoda, że nie z tyłu...

A 325 ma 170KM jeśli to nie jakaś Eta, a yaris moglby dostać od zdrowego IS-a 1.8

Przy jakiej prędkości ten yaris odlatuje? przy 150?

Co to wogole za porownania. Az sie tego czytac nie chce. Porownywac Yarisa z BMW 5 czy 7. To wogole inne klasy aut. Nie oszukujmy sie. Yaris to zwykle, male wozidlo dla tzw bab lub zeby skoczyc do sklepu po bulki. Tragicznie brzydkie i bez charakteru. Kupa ma wiecej uroku, niestety. Takie jest moje zdanie i wole jezdzic 15 letnim E34 540i niz nowym Yarisem. Co kto lubi, ale ja bym sie wstydzil pokazac w tym aucie na miescie i moglo by miec nawet i 100000 koni.

PS. To wkoncu ile ma koni ten Taris twojej zony? Bo sie jescze nie pochwaliles tym kompresorem.

325 -seryjnie ze 220KM? lzejszy od 7mki i 5ki ??? moge sie mylic, bo nie znam sie na sporcie motorowodnym.

325 seryjnie 170KM 12V lub 192KM 24V. Bez rewelacji choc trójką troche zamiata ten silnik. Vanos ciagnie troche lepiej od dolu. Apropo Vanosa. Jak inzynierowie Toyoty wprowadzili wyslawiane VVTi, BMW stosowalo tą technologie na szerokow skale juz o 1992r.

?👈

Ale sie usmiałem, nikt na codzien nie jezdzi, zeby sie scigac od biedronki do tesco czy do lidla, na codzien wole wygode! Wygode z dużego Merca, BMW, czy Audi. No i nie musze patrzeć na te zegary umieszczone centralnie, co za idiota to wymyśla? Szkoda, że nie z tyłu...

A 325 ma 170KM jeśli to nie jakaś Eta, a yaris moglby dostać od zdrowego IS-a 1.8

Przy jakiej prędkości ten yaris odlatuje? przy 150?

np od takiego 1.8?

Ukryta Zawartość

podejzewam ze to to dziadkowe bmw to jedyne auto w rodzinie,dlatego macie takie cisnienie?

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.