Skocz do zawartości
IGNORED

poszukując basu

okno

Rekomendowane odpowiedzi

ale jesteś przewrażliwiony... i dzięki, że liczysz moje głupie uwagi. ale weź czasem głęboki oddech i się wyluzuj - naprawdę to miał być niewinny żart - no ale każdy komunikat potrzebuje odbiorcy - tutaj tego drugiego zabrakło...

do okno - OK, to tylko niepotrzebne nieporozumienie:)

rozgoryczenie Andrei w jakimś innym wątku właśnie z tego wynika: że coraz tu więcej niepotrzebnych kłótni. Nie potrzeba przecież nam zachowań agresywnych, ale czasem żart, nawet głupi, może się chyba pojawić. Chociażby po to, żebyśmy nie popękali z tego napuszenia, że gryphon tak, a wadia siak.

Chociażby, żeby rozładować atmosferę. pozdr

Dlatego ja proponuje umieszczać buźki jak coś ma mieć charakter żartu, a nie wysublimowanej ironii. Będzie mniej nieporozumień. W końcu się nie widzimy i nie można odczytać intencji nadawcy inaczej niż po suchym tekście.

-> parmenides: dzięki : )))

Przeczytałem, co powyżej napisałeś i cieszę się, że idealnie dobrze mnie odebrałeś, a zwłaszcza prawidłowo zinterpretowałeś moje intencje (jaki staram/- ałem się tu być /i jaki jestem/). Zatem jest duża nadzieja, że inne osoby też tak mnie odebrały : )))

Tych, co nie zrozumieli nie żałuję. Mnie głupich nie żal ; )) Serio.

Pozdrawiam.

PS. A twije słowa (może nieco zmienione) proponuję wpisać - m. in., mądrymi - na 1. stronie ALN (jeśli kiedyś taka z maksymami powstanie), ku przestrodze i upomnieniu bywalców:

"Nie potrzeba tu niepotrzebnych kłótni, ani zachowań agresywnych, ale czasem żart, nawet głupi, może się pojawić. Chociażby po to, żebyśmy nie popękali z tego napuszenia, że gryphon tak, a wadia siak."

No i amen, hehe

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.