Skocz do zawartości
IGNORED

studio 16 Hz Vector

don genaro

Rekomendowane odpowiedzi

don genaro, 7 Gru 2007, 22:11

>dobra, powiem że, kolumna jest bardzo ekspresyjna.

a w jakim pomieszczeniu to gra?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, 7 Gru 2007, 21:56

>a powracajac do tematu, to do czego mozna porownac owe Vectory?

Dopisz przed nazwą modelu Audio- , a otrzymasz słowo Audiovector. Model Audiovector Mi3 ma nawet niemal identyczne woofery (niemal, bo mają kosze w kolorze srebrnym, ale kolor przecież nie gra ;-))):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3550-100007476 1197062109_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

może nie tak od razu, ale wielu jest takich co pytają o milion różnych zestawień i na koniec , po milionach podpowiedzi, nic nie kupują , a potem jeszcze komentują jakby słuchali.

McGyver

>Dopisz przed nazwą modelu Audio- , a otrzymasz słowo Audiovector. Model Audiovector Mi3 ma nawet niemal identyczne woofery (niemal, >bo mają kosze w kolorze srebrnym, ale kolor przecież nie gra ;-))):

sam wielokrotnie piszesz, ze przetworniki to nie wszystko, twierdzisz ze s16h Vector sa lepsze niz Audiovector Mi3?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

lancaster, 7 Gru 2007, 22:12

>foxbat, pewnie nie ma , bo akcja promocyjna dopiero sie rozpoczęła :D

>...szkoda ze nie w stosownym watku....co Wam 16Hz szkodzi wydac stówe na watek sponsorowany...trochę

>na kawie przytniecie koszty i już jest :)

Lan, nie ten adres. Przecież wątek nie został założony przez nasz team, tylko przez forumowicza poszukującego kolumn. Tyle że nikt mu nie chciał udzielić informacji, więc musiał sam zbadać sprawę. Czyżbyś wymagał od każdego kto coś nabył i chce opisać wrażenia na forum płacenia za wątek sponsorowany? W imię czego?

Nasze kolumny są w ogłoszeniach i na allegro. Wątki sponsorowane czasem też zakładamy, ale nie wymagaj żeby wątki takie zakładali nabywcy.

bohater watku

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

foxbat, 7 Gru 2007, 22:16

>McGyver

>>Dopisz przed nazwą modelu Audio- , a otrzymasz słowo Audiovector. Model Audiovector Mi3 ma nawet

>niemal identyczne woofery (niemal, >bo mają kosze w kolorze srebrnym, ale kolor przecież nie gra

>;-))):

>

>sam wielokrotnie piszesz, ze przetworniki to nie wszystko, twierdzisz ze s16h Vector sa lepsze niz

>Audiovector Mi3?

Nie, tego nie twierdzę. Twierdzę natomiast, że porównanie tych dwóch kolumn byłoby całkiem na miejscu ze względu na użycie tych samych przetworników i podobną wartość materiałową. Nie mylić z ceną. Audiovectory kosztują 8200zł.

TomekL3

Ale chyba czymś się trzeba sugerować, nie będę jechał (po mimo, że czasem warto) kilkaset kilometrów, być może po to, żeby się przejechać. No chyba, że przekonać - ale na to trzeba mieć czas

McGyver

>Nie, tego nie twierdzę. Twierdzę natomiast, że porównanie tych dwóch kolumn byłoby całkiem na

>miejscu ze względu na użycie tych samych przetworników i podobną wartość materiałową.

ok, no ale musza byc lepsze, bo twierdzicie, ze wyciagacie max z przetwornikow.... no ale fakt, 2900zl za Vectory porownujac do 8200zl za A-Mi3 :P

lancaster, 7 Gru 2007, 22:24

>fox, wygląda trochę jak pogoda za oknem :) ... no ale na tle mebli w domowej aranzacji u dona

>pewnie nieco pogodniej...don wklej jakieś foty....prosze :)

>

>Pozdrawiam

ale i tak wg mojej zony sa ladniejsze niz moje horny :D przez te horny to omalo nie wylecialem z domu ;)

lancaster, 7 Gru 2007, 22:21

>MG, dokładnie ten adrs, bo przeciez nikt sie nie czepia forumowicza, tylko Waszych autopromocyjnych

>textów...jak chcesz mi napisac PW to sie nie krępuj :))))

Nie, nie ten adres.

Nabywcę kolumn wielokrotnie tu nazwano moim klonem, a nas mieszano z błotem. Skoro zatem innym wolno wylewać wiadra gówna w tym wątku, to i Grzegorz będzie robił jazdę rozdrażniając (celowo) co bardziej nieopanowanych prowokacyjnymi wpisami o wyższości naszych kolumn nad wszystkimi innymi. Traktujesz takie wpisy serio? Ten wątek już dawno przestał być serio ;-)))

Zresztą co to za producent, który nie wierzy w to że jego wyroby są najlepsze? ;-))) To po co wtedy produkować?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

lancaster, 7 Gru 2007, 22:34

>noooo, foxiu gratuluję...siedzi tam wsrodku jakiś filtr szeregowy, czy driver bezpośrednio w

>gniazda ?

dokladnie taka konstrukcja:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

foxbat, a nie myślałeś zeby przepakowac w wolnej cwili ta Beymę do obuowy zamkniętej ?

...wysoki qts jak na horna....poza tym jak zonie zrobisz dobrze to krzywdy miec nie bedziesz :)

....ale to tak z ciekawosci zagaduję...mam zamiar zrobic niedłogo coś na kształt Rehdeko 125...nawet jak nie zagra to i tak bede miał Rehdochę :)

...pisz jak najwiecej o brzmieniu tej beymy...porównywales z czyms ?

Pozdrawiam

lancaster, 7 Gru 2007, 22:31

>McGyver, no skoro nie mace innych pomysłów na rozmowe z ludźmi...

Lan, po co ten sarkazm? Z ludźmi to my się staramy rozmawiać. Ale są też tacy co to jedynie wylewają wiadra pomyj. Tak się składa że Grzegorzowi nerwy puszczają szybciej niż mnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.