Skocz do zawartości
IGNORED

Przeproście Senicza

camle

Rekomendowane odpowiedzi

co prawda wymagania Senicza są takie, że każdy musi mieć swój przepraszający wątek... ale to jest straszne marnotrawstwo niezgodne z doktryną ochrony lasów i dziur (ozonowych również) przedstawioną w jakim zapewne dokumencie rady europy...

chyba więc Senicz nie obrazi się aż tak bardzo, gdy wszyscy przeproszą go w jednym wątku (a jemu też będzie wygodniej usystematyzowane przeprosiny akceptować lub e/w odrzucać)

Drogie forum - o czym będzie kolejny wątek? proponuję coś z poniższych:

- geniusz senicza

- dzieciństwo senicza

- wielbmy senicza

- świat według senicza

- uroda senicza

- szelki senicza

- high end senicza

- penis senicza

- czym goli się senicz

Mam lepszy pomysł - proponuję założyć gazetkę typu tabloid, tytuł - SENICZ. Będziemy pisać o wszystkim co dot. senicza...nakład pół miliona gwarantowany.

co to się dzieje na tym forum jest dla mnie lekkim szokiem, bo myślałem, że siedzą tu dorośli ludzie...

To ja pomogę

>- geniusz senicza - geniuszem jest "senicz"

>- dzieciństwo senicza - ciężkie i ostre zabawki

>- wielbmy senicza - no przecież

>- świat według senicza - znany

>- uroda senicza - znana

>- szelki senicza - wiadome

>- high end senicza - znany

>- penis senicza -...

>- czym goli się senicz - pewnie golarciunią

>co to się dzieje na tym forum jest dla mnie lekkim szokiem, bo myślałem, że siedzą tu dorośli

>ludzie...

Andrzejku, wyluzuj sie, popatrz na to w ten sposob:

Tu nie ma moderacji, w tej wersji forum tworza jego uzytkownicy.

W takim wypadku trola mozna pokonac tylko jego wlasna bronia - czyli piszac bzdury na jego temat.

Jędruś,

przeklejaj banery ;)))

Who's Afraid of Music?

Music - wszystko się zgadza. Zresztą, zrezygnowałem z pewnego forum na rzecz tego...często tu bywam, niemal codziennie zaglądam choćby na 5 minut. Wiele się z forum dowiedziałem, wiele mi pomogło - cały sprzęt generalnie to dzięki forum...

...jednak na widok ksywy "senicz" zaczyna mi drgać lewe oko ;)

Poczynilem pewne kroki aby niedzwiedzia ubic w gawrze. A wiec wywalilem pre z toru przez dodanie potka w Mranciuniu. Smierdzialo bo lutownica wytapialem dziure w boczku. Ale jest tak samo. Ale mam satyfakcje ze nie ma jednego syfka w torze. Teraz wzmocnie wzmocnienie nalesnika z jego symbolicznego 1 na 2. THD mu wzrosna do 0.0002% ale wy i tak tego nie uslyszycie. A 15 grudnia polowanie z nagonka.

Dobrze ze nie mam nak zjeba....go, upsledzonego słuchu jak senicz. Wszyscy dobrze słysza a ten mitoman nie słyszy muzyki tylko samo THD. I cóz za jego bezradnosc go nie zamierzam przepraszac.

Mimo ze raczej wszyscy maja dobry słuch, musi byc wyjatek potwierdzajacy ta regułe. lol

Osobiście to chciałem zganić tych wszystkich, którzy maja pretensję do senicza, bo wolno wam wierzyć w św. Graala, ale nie powinniście mieć pretensji, że zobaczyliście go w seniczu. Proponuję udać się do okulisty. ;)

senicz, 2 Gru 2007, 15:19

>No, no nie tak szybko. 15 roznosze rehdeko na strzepy!!!

---------------------------------------------------------------------------------------

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.