Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki i wzmacniacz dobre budźetowe?

Piciu2000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem nowy na forum. Warunki mieszkaniowe i finansowe takie sobie. . . Wiec wymyśliłem sobie a moze tak jakieś słuchawki i wzmacniacz do nich? Postawilem na Beyerdynamic DT 440 i wzmacniacz Pro Ject, ten tańszy model. Narazie wstepnie zamierzam podlaczyc to pod Dvd docelowo jakis odtwarzacz cd, ale to z czasem, narazie niestety niestać. . . I teraz pytanie, czy ten zestaw zagra? Czy jest sensowny? Podpowiem ze pare lat temy mialem zestawik kolumny coda7 wzmacniacz sugden optima 80 i jakis cd pionner, modelu niepamietam, szuflada wyjezdzala z calym napędem. Dźwiek z tego zestawu byl dla mnie zadowalajacy. Niestety los troche sie pogmatwal i musialem pozbyc sie tego zestawu. Obecnie pragne wrocic do dobrego słuchania muzyki i chce zaczac od tego mini zestawu który opisalem wyżej. Prosze o opinie.

Philips hp8900 to dobre budzetowki. Ewentualnie troche drozsze Pioneer SE-A1000 - te maja wielu zwolennikow tutaj.

Jesli zas chodzi o wzmacniacze, to w tym przedziale cenowym w gre wchodzi tylko DIY, poczytaj o konstrukcjach Holdegrona czy Michaelangelo.

kopaczmopa, 5 Gru 2007, 16:17

>Grado sr60 - cieple , zdrowe , bezuciskowe ( no dobra - po dluzszym uzywaniu:)

Także polecam. grado + holdegron. kup SH. grado 250-300 + wzmak 300 i będziesz happy.

kabelek od grado niestety b. krótki, ale można dokupić 4m dedykowany do grado, tejże firmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.