Skocz do zawartości
IGNORED

Program komputerowy do zgrywania utworów

CASKP

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję programik który będzie zgrywał utworki z wejścia światłowodowego w kompie. Mam jakiś prosty - który zgrywa w chwili gdy go uruchomię i zakończę nagrywanie.

Chodzi mi o programik który zgra odpowiednie kawałki i je podzieli - robiąc parę plików - w zależności od ilości kawałków na płycie.

Czy ktoś może takiego używa ?

Wejście światłowodowe w kompie?

Zgrywał z wejścia światłowodowego?

Z tego co wiem, dane są na nośnikach, a

przesyłane są mediami, m.in. światłowodem.

Proszę o bliższe dane.

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

Więc tak :

Mam dużo płytek MiniDisc. Chcę przegrać niektóre utwory na płyty cd. Mój MD ma wyjście światłowodowe - a komputer wejście. Zgrywam całe płytki do plików *.WAV ale jest to uciążliwe - ponieważ potem muszę ciąć pliki ręcznie.

Interesuje mnie program który sam - odczytując dane - przerwy pomiędzy piosenkami dzieliłby i zapisywałby kolejne piosenki na dysk.

Podobnie robi MD - podając mu sygnał z CD światłem lub coax'em - puszczam całą płytkę - a on automatycznie dzieli strumień danych na kawałki i robi utworki na dysku MD tak jak były na płycie CD

Trochę improwizuję. Ale jakby nagrać tak jak jest na CD, a potem od nowa z CD zgrać EAC-iem? On chyba wykrywa przerwy? A najlepiej, jakby zmusić go do czytania z wirtualnego napędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.