Skocz do zawartości
IGNORED

CD Marantz=CD Philips

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego senicz , czy to nowe określanie forumowiczów jako "gnojek , gnojki" ma jakieś korzenie i powinowactwa ze słomą?

Czy aby kolega nie kończył szkoły rolniczej, a temat pracy dyplomowej to "Pozyskiwanie nawozów naturalnych w drodze rozkładu"

Panu Seniczowi się jakis psychosiad właczył !? Niestety gdy sie czyta watki z Pana udziałem to ma sie wrazenie jakby obalil Pan ilosc alkocholu pozwalajaca na funkcjonowanie na granicy przytomnosci! Widac to w pisowni i słownictwie niestety. Takie autopobudzenie moze wskazywac na zanik punktow odniesienia! Pozdrowionka!

Zalezy mi na 1541 gdyz chce porownac kilka ukladow wyjsciowych. A z danych katalogowych tda wydaje sie najlepszy. Oczywiscie warto i na innych dac robic proby ale te to juz z wyzszej polki np. 1704. A tak miedzy nami to jakie odbiorniki i dac sa najlatwiejsze do kupienia i najtansze? w przyszlym roku chcialbym zrobic ze 100 dac do Izraela.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pan Senicz

To już nie Szkoła Dzwięku na czele z rektorem dr.Seniczem, nie strusia ferma wytwarzająca super jaja do produkcji najlepszych głośników tylko taka skromna fabryczka na potrzeby MOSADu ?

>>>Stanley

Tak jak bym widział swojego:)

A poważnie to- nie widzę z fotek zasilanie dla TDA masz z orgynalnego trafa chyba- polecam na zewnątrz bo w cd się nie zmieszczą- jedno dla TDA1541 i jedno dla SAA7220( bo ten to strasznie sieje na zasilaniu).

Zasilanie TDA mam z oryginalnego trafa, Prestabilizacja to ta trójkątna płyteczka nad przetwornikiem, a od spodu płytki przy samym przetworniku precyzyjna na tl431. Te trzy małe trafa; jeden zegar drugi żarzenie a trzeci anodowe lampy. Wcześniej miałem bufor z jednego trafa 12V (powielacz), ale uznałem, że to takie nieprofesjonalne i przerobiłem. Szczególnych zmian po tej przeróbce nie zaobserwowałem. Konwersję I/V mam na ne 5534 Signeticsa od śp. Adamhienda. Wszystko co zbędne pousuwałem: muting, elementy do deemfazy, filtru LP itp. Muszę jednak przyznać, że nie mogę usiedzieć spokojnie i od czasu do czasu lubię coś grzebnąć i jakąś drobną korektę zrobić. Pewnego progu na razie narazie niestety nie przeskoczę (kolumny).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.