Skocz do zawartości
IGNORED

Studio 16 Hertz - niezgodnie z prawem

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

k**wa ale piaskowniaca,trktujesz forum jako prokurature czy policje????facet ile ty masz lat?skarzysz sie kolegom z netu ze nie zgodne z prawem?

mnie zęby napierdalają,chyba hemoroidy sie zaczynaja choc 30 dopiero na karku a w dodatku caly czas jestem na etapie poszukiwania sesu zycia ale jakos sie nie zale na forum a tym bardziej w zakladce stereo!!!!

Zmuszony jestem odwolac poglad na temat oszustw producentow zamieszczajacych tylko pozytywy. Trudno aby ktos podawal wredne opinie. Niestety rynek audio robi sie za sprawa Chin bardzo krotki. Europka musi sie mocno sprezac. Wiele firm ucieka w super technologie ale i tam Chinczycy juz sa. Tak oczekiwac ze producent poda inf w styku - moje produkty czesto sie psuja. Maja zawyzona cene............. no to kto by kupil cos takiego. Producent ma prawo zachwalac swoj towar. i to robi. Choc oczywiscie wszyscy wiemy ze tak musi byc. Zreszta producent najczesciej wierzy w swoja marke i jakos. Na koniec prosze aby moja kasliwa uwaga w watku w o tytule 16hz - nazwa firmy - nie byla utożsamiana z ta firma gdyz jej nie dotyczy. Zwyczajowo firmy podaja fragmenty pozytywnych recenzji z prasy fachowej.

muls, 19 Gru 2007, 15:33

>czyżby chwila< normalności >po zazyciu leków.

Nie martw się.

Chwilowy stan normalności przeminie jak zły duch :-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.