Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowi znawcy AUDIO - ranking

Gość czubsi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość czubsi

(Konto usunięte)

Starałem się to jakoś rozsądnie pozbierać ... (Przypominam punkty dla 3 osób od 3-1 , jeżeli głosujemy na mniejszą ilość osób to zasada ta nadal obowiązuje , proszę krótko umotywować decyzję)

Podsumowanie :

1) Zydelek - 6 pkt

2) Piotrek608 - 5 pkt.

3) Hammond - 3 pkt.

Jozwa Maryn - 3 pkt.

Misiomor - 3 pkt.

Intuos - 3 pkt.

4) Conri - 2 pkt.

Dreamer1 - 2 pkt.

5) Stodal - 1 pkt.

Foni - 1 pkt.

Gość czubsi

(Konto usunięte)

Ten wątek wbrew pozorom działa dwubiegunowo ponieważ "ta druga strona medalu" sama sie ujawnia więc i sama się deklasuje. Zauważacie pewną prawidłowość ? Jak dla mnie to nie ma na liście wielu "sław" ... ale właśnie taki był zamysł. Nie ma to służyć marketingowi a raczej rozeznaniu w temacie. Aby lista była w miarę wiarygodna proszę o powagę - to ma nam pomóc !!!

Ps. Już mnie 4 osoby pytały gdzie jest wątek o Godzilli .... nie no jeszcze się trzymam - nie wymiękłem :-)

Może by jednak nieco zmienić sposób liczenia punktów i bardziej tak jak Lukar - liczyć tak jak punkty zauwafania - no bo co z tego wynika, że jeśli już zagłosowałem a jeśli ktoś mi bardzo pomoże jutro to nie mogę dać mu już punktów? może lepiej każdemu po jednym punkcie tak jak to Lukar przewidział a nie od jednego do trzech. Tylko szkoda że tych Lukarowych statystyk nie widać.

a ja was zaskocze. wszystkich forumowiczów, takze tych którzy mnie nie znoszą, prosze o ocene moich postów;))

obiektywnie, jak to widzicie. jestem szkodnikiem czy zwierzęciem pożytecznym.

Gość czubsi

(Konto usunięte)

Iceman

Nie widzę przeszkód !

Proponuję :

przyznajemy 1-2 punkty , tyle razy ile razy jesteśmy "pobudzeni" przez kogoś ( z uzasadnieniem)

Denon

sam jestem ciekawy jak Cię odbierają ( to samo tyczy takich kolegów jak Discomaniac71, McGyver, ...)

ja proponuje teraz opracowac jakies logo.... "teraz audiostereo" czy jakos tak... albo...... opaski!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jesli w tych dylematach cos Wam to pomoze wklejam post admina.

oto lista wg zaufania (osoby z ponad 15 głosami):

McGyver 154

jozwa maryn 69

Peter Daniel 60

Piotrek608 57

veteran 52

gutten 51

Ururam Tururam 32

fadeover 32

Lukar 31

lolo 23

Bartek1 23

Zegarmistrz 22

pal55 21

discomaniac71 20

darkul 20

broy 19

inżynier 19

lancaster 18

Fr@ntz 18

Piotr Ryka 17

Papamek 17

rekin 17

andrea29 17

pitdog 16

Lacrimosa 16

Elberoth 16

Hiena-podrobka 16

spodziewany przyrost wpisów: 140/dzień

no to jazda, zobacze za tydzień co zostało ustalone ;)

pokaż cały temat Wybory 2008

Lukar 30 Sie 2007, 11:08

Gość czubsi

(Konto usunięte)

Podsumowanie :

1) Zydelek - 6 pkt

2) Piotrek608 - 5 pkt.

3) Hammond - 3 pkt.

Jozwa Maryn - 3 pkt.

Misiomor - 3 pkt.

Intuos - 3 pkt.

4) Conri - 2 pkt.

Dreamer1 - 2 pkt.

5) Stodal - 1 pkt.

Foni - 1 pkt.

Peter Daniel - 1 pkt.

Gość czubsi

(Konto usunięte)

Discomaniac71

Witam, jednak sądzę, że lista w wątku- ogólnodostepnym i jawnym nie jest czymś co ubliża statystykom LUKARA

Zwłaszca, że daje szansę tym którzy tam z różnych przyczyn nie zaistnieli ...

Gość czubsi

(Konto usunięte)

foxbat

dzięki za zrozumienie i wsparcie !

Powiem Ci szczerze (zanim jakiś łoś będzie się puszył z teorią, że to ja niby narcyzm uprawiam widząc ruch i emocje na moim wątku itp. itd....) założyłem ten wątek bo sam potrzebowałem pomocy i gdy zwróciłem się z prosbą do kilkunastu "władców wszechwiedzy" to się okazało, że wszyscy podkulili ogonki i stać ich było jedynie na wyklepane porady typu : do otwarcia drzwi najlepiej użyj klamki gdyż łom może poranić strukturę drewienka ...

nauczyłem się jednego - cierpliwości , nawet najwięksi "idioci" w końcu się męczą i prędzej czy później efekt przychodzi.

Pozdrawiam !

>nauczyłem się jednego - cierpliwości , nawet najwięksi "idioci" w końcu się męczą i prędzej czy

>później efekt przychodzi.

Chyba pomyliłeś forum wymiany poglądów z firma konsultingową. Na dodatek, oczekujesz natychmiastowego obsłużenia i to bez kosztów.

No proszę, do czego to Panie dochodzi....

Gość czubsi

(Konto usunięte)

jar1

z całym szacunkiem do Ciebie - uwierz nie wszyscy wszystko wiedzą i czasem naprawdę możemy komuś pomóc

Uwierz , że warto spróbować , to nie utopia. Ja na nikogo nie napadam a zauważ , że co poniektórzy zachowują się jak azor poza powierzchnią budy - myślisz , ze to zdrowe jest ?

Jest też druga strona tego medalu. Ci, co to uważają, że inni to mają obowiązek 'pomagać'. Tych tu widzę zdecydowaną większość.

Nic ani nikt nie zwalnia z własnych poszukiwać i poszerzania wiedzy. Bez tego, każdy ranking 'mędrców' jest tez bezuzyteczny.

Gość czubsi

(Konto usunięte)

21 Gru 2007, 11:32

Podsumowanie :

1) Zydelek - 6 pkt

2) Piotrek608 - 5 pkt.

3) Hammond - 3 pkt.

Jozwa Maryn - 3 pkt.

Misiomor - 3 pkt.

Intuos - 3 pkt.

4) Conri - 2 pkt.

Dreamer1 - 2 pkt.

5) Stodal - 1 pkt.

Foni - 1 pkt.

Peter Daniel - 1 pkt.

Qubric - 1 pkt.

lista ma sens tylko pod warunkiem, że w głosowaniu weźmie udział bardzo duża liczba forumowiczów, bo inaczej taka lista jest niereprezentatywna. poza tym po co taka lista ? ona nie zastąpi samodzielnego zdobywania wiedzy i doświadczeń, poza tym czytając forum poznajemy się na wzajem i to jest najlepszy sposób na znalezienie osób godnych naszego zaufania i samemu stawanie się taką osobą... taka lista przypomina mi rankingi w czasopismach "audio". może zaczniemy jeszcze przydzielać gwiazdki naszym kolegom za udzieloną pomoc i wsparcie ?? pomyślcie o tym...

>ona nie zastąpi

>samodzielnego zdobywania wiedzy i doświadczeń

Ale podpowie kto może pomóc a kto raczej zaszkodzić. Innymi słowy czyich rad słuchać a czyich niekoniecznie.

Gość czubsi

(Konto usunięte)

czy za zdobywanie doświadczeń (bez odpowiedniej praktyki i wiedzy) rozumiesz palenie właśnie nabytego klocka ? Myslę, że tak , tylko ,że na to stać niewielu. O ile lepiej jest upewnić się , że taki czy inny zabieg nie bedzie dla sprzętu a co najważniejsze i dla nas niebezpieczny ... zbyt długo żyję by niewiedzieć, ze każdą nawet najlepszą idee mozna opluć. niemniej jednak zgadzam się z Tobą co do kwestii frekwencji - czas pokaże - nikt przecież do niczego nikogo nie zmusza prawda ?

Pozdrawiam !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.