Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowi znawcy AUDIO - ranking

Gość czubsi

Rekomendowane odpowiedzi

Iceman, 21 Gru 2007, 18:55

>Może głupie pytania na początku zadawałeś - a na głupie pytanie głupia odpowie

Walery:

>>>Proponuje rozpocząć proces beatyfikacyjny Zydelka w takim razie;-)

Iceman:

>Czyli rozumiem że też od Ciebie dla niego 3 pkty.

No to może przeczytaj ten tekst i na jego podstawie zdefiniuj pojęcie "mądrość" lub "głupota" (wg uznania)

Gustaw, 21 Gru 2007, 19:04

>Iceman, 21 Gru 2007, 18:55

>>Może głupie pytania na początku zadawałeś - a na głupie pytanie głupia odpowie

>

>Walery:

>>>>Proponuje rozpocząć proces beatyfikacyjny Zydelka w takim razie;-)

>

>Iceman:

>>Czyli rozumiem że też od Ciebie dla niego 3 pkty.

>

>

>No to może przeczytaj ten tekst i na jego podstawie zdefiniuj pojęcie "mądrość" lub "głupota" (wg

>uznania)

Idealny przykład głupiej wypowiedzi i dlatego w takim samym tonie odpowiedź - chyba jasne.

Iceman, 21 Gru 2007, 19:21

Ironia chyba nie jest jednoznaczna z czymś głupim.

Jednak to była Twoja interpretacja i dlatego mogę przyjąć ten przykład.

OK. Dla mnie jasne.

Pamiętam, że jest taki semi-grzecznościowy zwrot (n.p. podczas szkoleń):

- "Proszę pytać. Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi"

W tym wypadku Twoja teoria w stosunku do jakości pytań forumowicza nie ma chyba zastosowania.

Ty nie ;)

A wracając do tematu:

Piotrek608 3

Opteron 2

denon.dcd.2560 1

Piotrek608 - rzeczowy, obiektywny, opis brzmienia i budowy klocków

Opteron - j.w.

denon.dcd.2560 - ciekawe wątki, znajomość sprzętu vintage

to i ja oddam głos na Zeda, tylko nie wiem, ile dać mu punktów... 40? czyli średnia zawartość czystego alkoholu w butelce polskiej gorzały, czy może 43? - to samo, tyko w butli szkockiej (ale rudej pędzonej na myszach, to on chyba nie lubi, nie te maniery - widać je na fotach, on nawet wali browara wprost z aluminiowej puchy).

wobec tego może przyznać Zedowi 0,5 punktu, tak od popularnego stołowego litrażu...? ale to nicość, jak na taką forumową personę (jak powszechnie wiadomo - za ks. prof. Tischnerem - nicość to pół litra na dwóch...) no to w końcu co? 0,7? byłby ok, ba! - dałbym nawet 0,75 punktu, ale odkąd jesteśmy w Unii zabroniono tej "pojemności skokowej", podobnie jak 0,25...

wobec tego poprzestanę na punkcie 1 (słownie: jednym), za to stojącym jak ch*j. w dupe. Zedowi. za całokształt.

x.

Każdy sam powinien sobie określić do kogo jakie ma zaufanie. Jest kilkanaście osób z które bzesprzecznie można nazwać autorytetami w pewnych tematach, kilka nicków tych osób już zostałow przywołanych.

Gość czubsi

(Konto usunięte)

już o tym pisałem - wielu w tym wątku pokazuje jakimi są naprawdę - głosowanie tu nie wiele zmienia.

jedno w czym większość jest na 100 % dobra to ujadanie jak pies z wygolonym lewym jajem ... i tyle.

Dzięki takim wyjazdom części forumowiczów forum przestaje być forum tylko czatem dla "bat-manów inaczej"

Cóż ... zrozumienie czyjejś prośby i to podanej w pierwszym wpisie to zbyt duże wyzwanie dla - niestety - wielu ,wydawałoby się w porządku gości ...

senicz bo trzeba do głosowania miec wygolone ktores jajko jak zrozumiałem

trudno ale nawet dla ciebie tak sie nie poswięce :-)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

> czubsi

nie dziw się. idea rzeczywiście nie jest zła, moża nawet jest wzniosła... problem polega na jej realizacji, wiarygodności i takich tam. nie dziw się, że taki jest odzew, bo to, co proponujesz jest trochę utopijne... i myślę, że stąd ta wrzawa...

ZYDELEK na 1. miejscu..!!! ja pier.... ludzie chyba za często czytacie jego wątki ;))) Idźcie lepiej trochę pogotować w kuchni, pomóc żonom, kochankom, ogólnie kobietom w świątecznych porządkach albo kupcie zioła od dr Senicza (w końcu to stary zielarz, marichuanę też dla Was znajdzie;))

No cóz to tak jak z wyborami MISS czegos tam, nie zawsze wygrywa ta "najwszystko" lepsza.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No dobra, może od razu napiszcie kto wygrał i co ma do opchnięcia, bo coś się rozłazi ta cała dyskusja o niczym...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

oczywiście, że ja wygrałem. i to już dawno... tylko, że Wy o tym jeszcze nie wiecie. ale się dowiecie. no dobra gagatki, matołki i inne popierdółki, kto mi podskoczy ? jakoś nie widzę chętnych. no dobra, nie będę się już nad wami znęcał, w końcu idą Święta !!! :-D więc idę do kuchni upichcić jakieś smakowite naleśniki i jak nie pierdolnie, to zagra. ale będzie jazda... :-D

Trzeba rozroznic kto sie zna na audio czyli pierd......... trzy po trzy o niczym a kto sie zna na elektronice. Stary Bej w watku na diy zaproponowal spora glupote. Moze ktos z tych slawnych specow napisze co zlego zrobil. To bedzie jakis konkret.

czubsi, 21 Gru 2007, 15:13

>wiesz - gdyby wątek był w zakładce humor to sprawa byłaby inna ...

>Poza tym nie znam twoich relacji z Zydelkiem więc nie wiem czy się z niego napier....sz czy go

>doceniasz ...

Jedno i drugie - mam taki maly "struggle within". Zreszta, co jest w przewadze, wynikalo z kontekstu.

Pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.