Skocz do zawartości
IGNORED

Dobre i tanie:) DVD z HDMI i Divx help..

stecko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam jakiegos w miare taniego i dobrego dvd z hdmi i odtwarzaniem divx i napisami txt... Obecnie mam w domu starego lg9700 i byl to naprawde dobry model... Znalazlem model LG DNX190UH czy to dobry model?? A jak maja sie inne firmy panasonic i pioneer maja cos ciekawego w swojej ofercie spelniajace moje wymagania? z gory dziekuje za info

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

https://www.audiostereo.pl/topic/38699-dobre-i-tanie-dvd-z-hdmi-i-divx-help/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

z hdmi i do divx nic lepszego nie znajdziesz

Ukryta Zawartość

dzieki za link, hmm z recenzji wynika ze to bdb sprzet za dobre pieniazki:) Nie spodziewalem sie ze ferguson robi dvd.

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

a ja bym ci zaproponował to....

Ukryta Zawartość

taniej bedzie i pewniej, pozdro

Ukryta Zawartość

A co powiedzie o tym LG DNX190UH ?? Mial ktos z Was stycznosc z nim?

Mam fergusona i wlasnie z niego ogladam filmy divx na projektorze ale mowiac szczerze to czy obraz po komponencie czy po hdmi jest lepszy to sam nie jestem pewien, wydaje mi sie ze po hdmi mam nieco ostrzejszy ale kolory słabsze :), do divx Ferguson to solidne i funkcjonalne urzadzenie, szczegolnie jak sie soft zmieni :), do tego w porownaniu np. z Wiwą238u lepszy dzwiek.

• 2 tygodnie później...

masz 3 wielkości czcionki, płynne przesuwanie napisów w górę/dół, możesz wybrać kolory - czcionki , obramowania napisów, podkładu do napisów, przesuwanie napisów w czasie... starczy ? :D

to wszystko na standardowym oprogramowaniu...

A HD E1 Toshiby w ogóle wie co to DiVX, nie wspominając o MP3 ? Chyba jednak niekmoniecznie.

Gdyby wiedzial, to bylbym latwiejszy wybór.

Jeżeli ktoś ma zamiar korzystać z taniego DVD na projektorze to jest to nieporozumienie, posiadanego Silvercresta nawet podlaczonego przez HDMI od Toshiby SD900 podlaczonej po komponencie dzieli przepasc swietlna. Należałoby raczej stwierdzić, że oglądanie pbrazu z Silvercrestresta na projetktorze sugeruje jego uszkodzenie.

Sorry, poza tym jak ktoś ma kilka tys na projektor do podłacza do niego DVD za 1/10 jego ceny ?????

• 1 rok później...

potrzebuję odtwarzacz DVD czytający filmy *.avi

divX czy jak to się nazywa? jestem dość świeży w temacie,

czy tego typu odtwarzacz czyta wszystkie typy plików czy tylko niektore?

służył będzie do ogladania filmów z netu wypalonych na DVD-R,

czy taki odtwarzacz czyta pliki tekstowe? doradzcie coś

pozdrawiam

Szukam niedrogiego i w miarę solidnego odtwarzacza dvd z dtwarzaniem divx i napisami z pliku,

oglądam na zwykłym telewizorze 26 cali, specjalnych wymagań nie mam

wdzięczny będę za rady

Bierz Pioneer DV400- 410 lub 600 - 610(troszke drozsze)

Jak kupilem pionka 400 wgralem modyfikowany soft i wydaje mi sie bezkonkurencyjnym dvd w tej cenie. Czyta wszytsko, plynna regulacja polozenia napisow, 3 wielkosci napisow, Dobra jakosc obrazu i dzwieku... Coz wiecej potrzeba do ogladnia divx'ow? Szczerze polecam- mam go juz dlugi czas i wszystko smiga jak nalezy a za cene ok 250zl to juz naprawde warto...

poszukaj na alledrogo - widzialem jakis czas temu po 260zl te pioneery ew jak koledzy polecaja fergusona - tez ma sporo pozytywnych opini:) A obraz pewnie porownywalny choc nie wiem nie sprawdzalem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.