Skocz do zawartości
IGNORED

ARCHIWUM absurdów tzw. IV RP :))))

noster

Rekomendowane odpowiedzi

widzisz Qubrick - trzeba tak było od razu

ja nie jestem zainteresowany, ale na pewno po tej deklaracji dostaniesz jakieś oferty na PW

mogłeś od razu się ujawnić - ja się nie śmieję z homoseksualistów

myślę, że wielu na tym forum też podejdzie do tego ze zrozumieniem

a tych co się naśmiewają olej - to tylko świadczy o ich "moherowym" rodowodzie

maciek_m, 2 Sty 2008, 22:55

>widzisz Qubrick - trzeba tak było od razu ja nie jestem zainteresowany,<

Ty emocjonalny brutalu! Znowu bedziesz udawał twardego hetero, żeby tylko Marcelek przecierał ci szlaczek!!! :)))

>ale na pewno po tej deklaracji dostaniesz jakieś oferty na PW<

W to nie watpię! Na pewno będą pisać wszyscy wielbiący PAETZ klerycy i uczniowie szkółki rydzykownej :)))

Qubric, 2 Sty 2008, 23:01

>maciek_m, 2 Sty 2008, 22:55

>>widzisz Qubrick - trzeba tak było od razu ja nie jestem zainteresowany,<

>

>Ty emocjonalny brutalu! Znowu bedziesz udawał twardego hetero, żeby tylko Marcelek przecierał ci

>szlaczek!!! :)))

Qubrick - znowu zacząłeś się ukrywać? nie musisz grać. patrz - nikt się z ciebie nie śmieje

>>ale na pewno po tej deklaracji dostaniesz jakieś oferty na PW<

>

>W to nie watpię! Na pewno będą pisać wszyscy wielbiący PAETZ klerycy i uczniowie szkółki rydzykownej

>:)))

może i tak. a o nich właśnie ci chodziło ...?

Nieodmiennie bawi mnie klerykalna przenikliwość gamoni pisdrackich i uczniów rydzyka. Każdy z nich uważa się za wielkiego specjalistę od psychologii - takiego inżyniera dusz. Np. wyzwany od pedała zaczyna imputować wyzywającemu homoseksualizm, zarzut o stetryczeniu odpiera zarzutem o mordowaniu staruszków, stwierdzenie że jest idiotą odpiera okreslając rodzinę wyzywającego ubekami itp. W swoim przekonaniu taki nieszczęsnik sądzi, że rozmówcę to w jakiś sposób dotknie :)))

Miarą nieudolności rydzykowych pisdraków jest fakt, że ich polityczna agitka musi się panoszyć na forum audio :)))

Cała ta ich IV RP została tylko na serwerach, takich jak tego, forów internetowych. Gdyby choć ich głupota bolała rozwinąłby się przemysł farmaceutyczny. A tak zdechną sobie w zakamarkach Internetu, dziwiąc się dlaczego głupi wyborcy zagłosowali na populistów z PO zamiast na populistów z PiS.

Popatrz kto założył ten wątek i kto zaczął pier**lić...na głupotę nie można być obojętnym...wcale nei chcę aby forum audio służyło agitacji ale Platformersi o to zadbali aby każde medium wykorzystać w praniu muzgów

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.