Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy,używany wzmak do 2k

Pablo-rock

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver, 30 Gru 2007, 19:26

>Nawet trzy aukcje. Nie wiem skąd taki wysyp nagle, ale we wszystkich trzech ZA DROGO. To dość stary

>wzmacniacz, choć gra naprawdę fajnie, i jest godny polecenia, ALE do 2000zł za czarnucha. Złoty może

>stówkę więcej za wygląd.

Jedyna z tych trzech jest aukcją - to moja, pozostałe mają stałą cenę.

Oczywiście jak ktoś chce "Kup teraz" to się nie obrażę, ale można taniej ;)

No to bedzie ładna "bitwa" o tego Accu .. bo wątpie zeby ktos skusil sie na "kup teraz" .. napewno juz kilka osób sie napaliło na niego .. ja moge dać .. zobaczymy ile aukcja osiągnie .. pewnie tez sie dołącze jak bedzie nie za wysoko :)

Mandek, a dlaczego sprzedajesz taki fajny klocek? Masz coś lepszego? Pochwal się.

Sorry, nie zwróciłem uwagi na to że w Twojej aukcji "kup teraz" to nie jest jedyna możliwa opcja.

McGyver, 30 Gru 2007, 19:45

>Mandek, a dlaczego sprzedajesz taki fajny klocek? Masz coś lepszego? Pochwal się.

Maki, między innymi dzięki Tobie, mam teraz Music Angel 845 ;)))

Stjuningowany oczywiście, przez dinka z Łodzi - niedługo założę nowy wątek w części o Lampach, gdzie mam nadzieję dink napisze co tam namieszał. Zresztą już zaczął, są zdjęcia jak go rozbebeszył:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

może lepiej poskładaj sobie (albo zleć to komuś kto umie lutować) wzmacniacz na LM3886 ( czyli tzw. Gainclona jak to sie tutaj nazywa) z solidnym i wydajnym zasilaniem (tzn. 2 toroidy po min.200VA/strone + 4 mostki na MUR840 i do tego dobre elektrolity niskoimpedancyjne - tak ze 2.2mF na stronę w gałęzi zasilania +/- np. HITANO seri EXR 2200uF/35V- mają Z=0.022R. Dodatkowo ceramiki wielowarstwowe po 100nF bezpośrednio na LMie.Okabluj to wszystko linką Cu 2.5mm2-ze szczególnym uwzględnieniem prowadzenia masy (żadnych pętli !) - jak najkrótsze i jak nagrubsze ścieżki, zamknij w stalowej obudowie uziemionej LUB uzerowanej (zwracam uwagę - bo te dwa pojęcia są mylone)

Jeżeli nie masz zbyt trudnego obciążenia to nie montuj tej szeregowej cewki kompensacyjnej i równoległego dwójnika RC na wyjściu LM-a. Nic sie nie bedzie wzbudzać

Gwarantuje że wszystko bedzie dobrze grało jak klocki za >2kPLN. Wydasz na to 400PLN a za pozostałe 1600PLN kupisz sobie dużo płyt lub pójdziesz na piwo/dziwki lub co tam lubisz. Powodzenia !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.