Skocz do zawartości
IGNORED

TUNER

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

Tekst kol Senicza z sasiedniego blokującego mnie wątku

"Pamietajcie o laserach one tak szybko odchodza ......

glupota jest kupowac laser za 500zl do starego zlomu gdy super laser kss213C kosztuje 19zl i to orginal sony. Dlatego sprawdzcie czy czasem zachecalaca cena za zlomusia nie zawiera g. w postaci drogiego lasera wew cd. A czesto model juz nie produkowany moze kosztowac krocie. Tak np jest z laserami sanyo kosztuja juz 80zl. i sa kiepskei bo nie czytaja dobrze cdr."

Widzisz kolego znafco Seniczu nikt Ci nie kazał w moim Technicsie SL-P1200 wsadzać zamiast oryginalnego kosztującego ponad 600zł lasera ściąganego z Japoni, lasera kss213c za 19złOn miał tylko wrócić do pierwotnego stanu i ewentualnie dopiero póżniej miały by być robione ewentualne poprawki a że zrobiłeś to bez mojej zgody? no bo dlaczego od przed świąt jakoś nie możesz otworzyć drzwi w swoim mieszkaniu i podać kurierowi lub nawet go poprosić żeby wyniósł do mnie przesyłkę,to świadczy że Twoja ingerencja w ten odtwarzacz została kompetencyjnie przekroczona i teraz usiłujesz wszystko przywrócić do stanu z przed własnych genialnych pomysłów .Informuję Cię że PCM54HP-K to naprawdę przyzwoita kość i dla tego piszesz co następuje

>Kiepskie 1-bitpowce. Choc maja ciepla barwe. Ale w porownaniu z dobrym cd przy przelaczniu na szybko z taka >sama plyta roznice sa porazajace. wada 1bitowcow i ogolnie delta sigma jest kastrowanie mikrodetali i >przestrzeni. Maja tez dosc dziwne brzmienie takie niby gladkie ale plaskie jak palazzzzzzzzzzz"

Tylko dla czego moim kosztem nabyłeś tej wiedzy co ja Ci kurde zrobiłem?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

https://www.audiostereo.pl/topic/38963-tuner/page/3/#findComment-971447

Po jaka cholere popsules tego cd? raz myjac go alkoholem laser a potem zwierajac srubokretem styki? teraz ja mam byc winny ze zabawiasz sie jak dziecko. Nie pisz do mnie i nie kontaktuj sie ze mna. cd wyslalem ale czy dojdzie? nr nadawczy to ups H737 979 849 2 ubezpieczono na 8000zl jak chciales.

https://www.audiostereo.pl/topic/38963-tuner/page/3/#findComment-971473
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.