Skocz do zawartości
IGNORED

Sztuka kupowania CD - watek bez cenzury

TUX

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem wpływ użytego przetwornika cyfrowo analogowego na brzmienie to ciekawy temat. Niestety w wykonaniu senicza dyskusja merytoryczna osiągnęła dna. Ten człowiek NAPRAWDĘ nie ma pojęcia o audio !!!

W efekcie kolejny potencjalnie ciekawy temat zamienił się w szambo. Dlatego moim zdaniem należałoby senicza usunąć z tego forum. Czy ktoś może wie jak skutecznie poprosić o to Lukara ?

Naprawdę nic nie stracimy jak senicz nie będzie miał tu wstępu .......

pozdr.

Arkadix

Ojejejjuuu, lasiejek sie śpiejdojił? ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Czy ktoś może wie jak skutecznie poprosić o to Lukara ?

>Naprawdę nic nie stracimy jak senicz nie będzie miał tu wstępu .......

moze zorganizujcie mu akcje czerwony wzmacniaczyk do czerwonego tunerka... albo kupcie mu kwiatki.... lub bombonierke...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

W końcu nie na darmo w ''O mnie" W.S. jest zielarstwo - czyli zioło - palisz zioło-wali w czoło.

Pewnie każdy wzmacniaczyk jest naszpikowany przed włączeniem ziołem,słuchacz oczywiście też

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

senicz, 2 Sty 2008, 22:09

>Kto rozwali watek sztuka pozyskiwania cd? przecież nie ja.

Nie Ty tylko Mr Hyde o którym nie wiesz bo to Twoja ciemna strona i jej sam nie jesteś w stanie zobaczyć.

Włodek uduś tego kretyna i zostań z nami jeden debil mniej na wątku i może wszystko wróci na właściwe tory

Kurcze co ja zrobiłem a jak teraz Mr Hyde zabije Dr Jekyla :(

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.