Skocz do zawartości
IGNORED

Dynaudio - przynajmniej to staniało 2008

ciupaga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Czy ktoś z WAS kupował w n/w "sklepie" Dyanudio ? Ceny są atrakcyjne, więc czy to nie jakaś ściema ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tu jeszcze taniej :)

Ukryta Zawartość

miesiąc temu napisałem do nich maila, że chciałbym zakupić 42 (wtedy jeszcze myslałem o tym modelu) po tej cenie jak z allegro i oczywiście wpłacę im wcześniej na konto - nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Ale może po tych cenach z ich strony int. by sprzedali?

Ich ceny są b. dobre - ja w grudniu 07 kupiłem focus 110 za 3.550 zł w tzw. normalnym sklepie.

inna sprawa, że mam 5 lat gwarancji, a to rgb coś niejasno pisze o tych gwarancjach. Chociaż przy normalnej ekspoloatacji kolumnie nic się nie stanie (tak mówi moje 20 letnie doświadczenie), gwarancja ma to większe znacznie przy odsprzedaży.

Ano zdarzyło mi się kupić moje 42 "w salunie". Było to chyba ze cztery lata temu i zapłaciłem za nie 2600 po upuście z 3000 :(

Dzisiaj kupiłbym je za 1000 zł mniej na allegro. Tyle, że mogłem je wtedy skonfrontować z innymi i za kaucją wziąć do domu dwóch "faworytów". Zwyciężyły ostatecznie Dynaudio, ale ... zapłaciłem chyba dość dużo za prawidłową metodę zakupu i trochę mnie szlag trafia, bo za niewiele więcej mógłbym dzisiaj kupić 52SE.

Naim: DAC/TP XPS + Hi-Line + NAC 282/TP DTCap/NAP 250-2 + NAC A5 + Lipinski L-707 + Target Audio MR70B + (transport CA CXC)

asmon,

aż tak nie przepłaciłeś, po prostu 4 lata temu były wszędzie droższe (a dzisiaj szykuje się chyba zmiana modelu lub zastąpienie go przez focus), poza tym masz za sobą 4 lata słuchania, a tę przyjemność należy również przeliczyć na pieniądze. ja np. kupując obenie trochę nowszy model j.w., nie mam złudzeń że za 2 lata będą znacznie tańsze. Ale tak niestety to (czyli rynek) działa. Nowy model jest droższy, choć nie zawsze lepszy.

pozdr.

Ale mają cenę za denona s1, 749zł.

Biorę całego tira ;]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hazardzista5 - wtedy na allegro też można było taniej kupić, tylko byłem za przeproszeniem c*pa :) Bo trzeba było posłuchać, podziękować i kupić taniej, ale jakoś mi głupio było. Zresztą teraz też jak obserwuję te ceny to rozbieżności są rzędu 1000 zł.

Naim: DAC/TP XPS + Hi-Line + NAC 282/TP DTCap/NAP 250-2 + NAC A5 + Lipinski L-707 + Target Audio MR70B + (transport CA CXC)

Witam,

Sprzedawca amo jest OK. Kolega kupił u niego Denona 1500 AE (wzmacniacz i cd) oraz Dynaudio 72SE oraz słuchawki HD650. Sprzęt jest ściągany z niemiec. Nie wiem jak wygląda sprawa ewentualnej realizacji gwarancji ale przy tak dobrych cenach ma to chyba drugorzedne znaczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.