Skocz do zawartości
IGNORED

Chce byc jak Janusz Korwin-Mikke!!

lenar_87

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek

ja nie szukam z tobą zwady, ani z nikim

próbuję rozmawiać, na argumenty

jak ktoś nie chce, nie musi - ja nikogo nie prowokuję, nie wyzywam

odpowiedz argumentem na argument, albo wcale

jak ja nie mam ochoty z kimś rozmawiać, albo uważam go za tak głupiego, że nie warto, to nie rozmawiam

Tomek,

nie mam zdania - ale teksty typu pizdraki i pier**lić? jak mam to rozumieć?

i skad wiesz na kogo głosowałem? wnioskujesz po tym, że krytykuję Tuska? (nie, za LiD też nie)

nie wiem o co pytasz mówiąc "powiedz, że tak nie jest". naprawdę

to o to ci chodziło?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wolę wino, może sobie otworzę

myślałem, że przy winie sobie porozmawiam, ale coś się nie kroi ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja głosowałem na PO chociaż mam poglądy centrolewicowe ( takie w rodzaju brytyjskiej Partii Pracy).Chodziło o odsunięcie PiSu.W tej chwili nie widzę w Polsce patii która reprezenowałaby poglądy zbliżone do moich.

tomek,

możliwe, naprawdę

ale jak się media zastanawiają, dlaczego niektórzy tak robią jak ja, to niech się zastanowią nad sobą.

bo zamiast siedzieć przez ostatnie dwa lata na karku PO i zmusić ją do generowania konkretnych pomysłów i programu wyborczego, to pozwoliły mu wygrać na cudzie.

tylko ja mam wielkie wątpliwości co do tezy, że one po prostu nie umieją inaczej.... obym sie bardzo mylił

• Redaktorzy

Tak tu sobie rozmawiamy, przekomarzamy się, ale warto by sobie przypomnieć korzenie sytuacji. A korzenie są takie, że bracia Kaczyńscy wraz ze swoją szajką wygrali dwa lata temu wybory prezydenckie oraz parlamentarne, następnie (korzystając z tej przewagi) przemeblowali państwo pod siebie w stopniu nieznanym dotychczas (porównywalnym z ledwością z działalnością SLD), po czym podali tyły po nędznych dwu latach, bowiem w żaden sposób nie byli już w stanie rządzić. Ci ludzie nie tylko przegrali wybory z PO. Wybory były wtórne. Oni najpierw przegrali z samymi sobą. Nie byli w stanie utrzymać się na stołkach, mimo że mieli je zagwarantowane na cztery lata! Do takiej kompromitacji trzeba talentu i ciężkiej pracy, i oni się tymi cechami wykazali. Proponuję mieć to na uwadze, dyskutując o aktualnej sytuacji politycznej. Jesienią 2005 pisałem, że jestem zdumiony nagłym sukcesem braci Kaczyńskich, w świetle ich dotychczas wykazywanej umiejętności rozpieprzania wszystkiego, czego się tknęli. Po dwu latach wszystko wróciło do normy - po prostu bracia Kaczyńscy tym razem wzięli się za rzecz na tyle dużą, ze na jej rozpieprzenie potrzebne były aż całe dwa lata.

jozwa maryn, 5 Sty 2008, 22:57

>Tak tu sobie rozmawiamy, przekomarzamy się, ale warto by sobie przypomnieć korzenie sytuacji. A

>korzenie są takie, że bracia Kaczyńscy wraz ze swoją szajką wygrali dwa lata temu wybory

>prezydenckie oraz parlamentarne, następnie (korzystając z tej przewagi) przemeblowali państwo pod

>siebie w stopniu nieznanym dotychczas (porównywalnym z ledwością z działalnością SLD),

miarkuj się parchu, co piszesz

Tomek,

dawała, dawała ... to prawda. ale powinny być chyba jakieś granice żerowania na newsach? albo nie powinny się obrażać, kiedy ktoś kwestionuje ich obiektywizm i wiarygodność. ba! obrażać! uważać taką osobę za faszystę, etc.

o Mikke, Tuska i Kaczyńskiego możemy się spierać długo. i bez rezultatu. przyszli i pójdą.

dla mnie ważne jest co innego - przypomina mi się wątek o gazetkach dla audiofilów z innej zakładki. że są one ostatnim źródłem wiarygodnych informacji. a 99% runku kręci się pod ich dyktando. czy jest to domena tylko tego rynku?

pytanie: Czy jakiekolwiek media mogą w ogóle być choć trochę wiarygodne? Choćby za ileś lat?

Bo jak nie, to my szaraczki, masa wyborcza, targety marketingowe, będziemy zawsze żyli w Matrixie. Bedziemy wiecznymi dawcami.

i nie myśl sobie, że jestem pijany :) niestety

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.