Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie się podział Frycu?

Milimetr

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie się podział Frycu za swoimi kablami, oplotami i innymi gadżetami? Potrzebuję pilnie użyć tego oplotu jako łańcucha na choinkę, a poza tym zamykam rok podatkowy, więc liczę, że wygruzi się z przesyłką do końca roku...

https://www.audiostereo.pl/topic/3951-gdzie-si%C4%99-podzia%C5%82-frycu/

Witam

No nie zagladam na forum bo niechce mi sie czytac o paleniu Tonsilami, robieniu wzmacniaczy, CD, technio, glosnikow Techniksa

Dzwonilem dzisiaj realizuja zamowienie ... taka firma trzeba czekac.

Dla tych co nie wiedza czemu tak dlugo ... odsylam do posta o plecionce.

Co do kasy ... jest cala ... jeszcze nie wydalem ... ale jakos maleo czesciej wpada chce miec pewnie baczenie na mnie :))))

Co do Vat'u to tak jak mowilem jest 22% bo to nie sa kable budowlane a do automatyki i sterownicze ... takie informacje mam z Helu Kabla.

Jesli ktos chce zwrot kasy to pisac ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.