Skocz do zawartości
IGNORED

mój Meridian również wariuje HELP!!!

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

adamgdansk, 6 Lut 2008, 16:11

>hmm.. czytalem troche o konstrukcji G08 i nie wydaje mi się aby był zaprojektowany/skręcony ot tak

>sobie - nie wiem do jakiej jakości wykonania się przyczepiasz ale czy coś Ci w G08 odstawało,

>parciało, odlatywało? ;)))

Jest taki wątek "meridian klub",tam pewnie uzyskałbyś szybką i fachową poradę bez wyczytywania o tym jakiego to nie masz lipnego playera.

A swoją drogą znam dwa urządzenia Meridiana,które pracują od wielu lat bez zarzutów,będę się więc upierał,że to solidne odtwarzacze.A te dwa ostatnio "wadliwe"?..Hmm...jeden nie przetrwał eksperymentów z podawaniem razem z płytą cd materiałów gumopochodnych,drugi,jak pisze właściciel skapitulował przez wadliwie działającą instalację elektryczną.Nie wymagajmy za wiele....

l'enfant sauvage

meridian kiepsko wykonany - no bez jaj. jak zobaczyłem 506 naocznie to oniemiałem:) poza tym nie wiem dlaczego czepiacie się meridiana, czy wiecie, że np linn maik czy jakiś tam wysoki primare (nie pamiętam modelu) ma dokładnie ten sam napęd co wyżej wymianiana manta?:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.