Skocz do zawartości
IGNORED

Dead Can Dance w SACD

jacekm

Rekomendowane odpowiedzi

Przydałby się też BOX tak jak było z CD/SACD :o)

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

• 1 miesiąc później...

Kurde, tak trudno już dostać te japońskie SACD, swoją "Into The Labyrinth" zamówiłem na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) za 2457 yenów. Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

NOWA SOLOWA PŁYTA BRENDANA PERRY NA HORYZONCIE. POZDRAWIAM

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jesli ktos jest zainteresowany zakup DCD na SACD to z tego co widac Empik ma je na skladzie - niestety ,,najciekawsze'' tytuly sa na liscie nieobecne :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

• 2 tygodnie później...

Imacman, 15 Lis 2009, 21:26

>Kurde, tak trudno już dostać te japońskie SACD, swoją "Into The Labyrinth" zamówiłem na

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) za 2457 yenów. Pozdrawiam

Właśnie dotarła, super zapakowana. Dodatkowo wkładka w języku japońskim :)

Ukryta Zawartość

Oglądałem materiał z linku nt płyty ARK Brendan`a i tak się obawiam , czy nie będzie jak z poprzednią solową płytą. Każdy utwór z osobna był fajny, ale całość bardzo monotonna i w sumie nudna. Jeśli sam komponował i odgrywał każdą ścieżkę, to może po prostu brakować zróżnicowania, czegoś co by urozmaiciło jego własną wizję do której dążył.

• 1 miesiąc później...
  • 5 tygodni później...

BRENDAN PERRY WYSTĄPI NA DWÓCH KONCERTACH W POLSCE!

Otrzymałem rano maila od artysty (spokojnie, to tylko newsletter a nie stara znajomość ;), z którego wynika, że niebawem będzie można go obejrzeć i posłuchać w naszym kraju:

Thu 25 March POLAND, WROCLAW - SONGS FESTIVAL CAPITOL THEATRE

Thu 1 April POLAND, KRAKOW - ROTUNDA

Podczas koncertów sprzedawany będzie długo oczekiwany album ARK.

• 1 miesiąc później...

przepraszam za odrobinę prywaty, ale rozchorowało mi się dziecko i nie możemy z żoną pojechać na koncert Brandan'a Perry'ego do Wrocławia w najbliższy czwartek (25.III.),

w związku z tym mam dwa bilety, które mogę oddać poniżej kosztów (koszt jednego 120, ja proonuję za 100 pln, myślę, że warto, bo szykuje się niezapomniany wieczór, a limitowana pula biletów dawno jest już wyprzedana!),

info na priv,

i jak koncert Brendana?

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.