Skocz do zawartości
IGNORED

Elberoth ja tylko chcialem wykazac....

himan

Rekomendowane odpowiedzi

berberys, ej! ja tam sie czuje zaszczycony byc zbanowanym przez takiego kolege jak Elb!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

To działanie zupełnie niepoważne!

Mnie już nie zależy na odbanowaniu w myśl powiedzenia forumowicz bez bana to jak żołnierz bez karabinu

Wełniany

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

foxbat

Qrde, nie jestem pewny czy tez tak chcę :(

...ogólnie to znajomo wyglada..:)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

FB!

Co racja, to racja!

W myśl zasady - "Lepiej z mądrym stracić, niż z głupim zyskać"

A może przy okazji da się kolegę Elberotha namówić na małe, pamiątkowe dyplomiki z osobistą dedykacją???

Będę negocjować! ;-)

foxbat - koniecznie. Na audiohobby twój "szacun" wzrośnie o 100% :-)

Rochu - a tak swoją drogą to jestem trochę rozczarowany twoim refleksem. Ogłoszenie na hifi wisi już od połowy lipca, a ty załapałeś dopiero po 6 tygodniach ... mam nadzieje, że twoja akcja reklamowa będzie prowadzona bardziej składnie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

foxbat - koniecznie. Na audiohobby twój "szacun" wzrośnie o 100% :-)

Rochu - a tak swoją drogą to jestem trochę rozczarowany twoim refleksem. Ogłoszenie na hifi wisi już od połowy lipca, a ty załapałeś dopiero po 6 tygodniach ... mam nadzieje, że twoja akcja reklamowa będzie prowadzona bardziej składnie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Elb, na audiohobby mnie nie szanuja :P nie dostalem nigdy bana od jozwy! wiec teraz moze bedzie lepiej!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

no i kiedys bedzie mozna przeczytac "Coroczne stypendium imienia Nirvany ufundowane przez Elba otrzymal ....*"

* tu wstawic ksywe ulubionego forumowego konstruktora z wieloletnim doswiadczeniem :)

"ogłoszenie na hifi wisi już od połowy lipca, a ty załapałeś dopiero po 6 tygodniach ... mam nadzieje, że twoja akcja reklamowa będzie prowadzona bardziej składnie"

Elb!

Ja Ci to powiem wprost (przepraszam za użycie nieparlamentarnego wyrazu) - Ty się po prostu za sprzedaż od dupy strony bierzesz!

Wg. mnie najpierw powinieneś powiadomić kolegów i mnie o chęci sprzedaży czegokolwiek, potem w porozumieniu z Tobą robimy małą rozróbkę po portalach - wiesz... banowanie, okrzyki, protesty, oflagowanie się, etc., sprawa idzie "w świat", rzecz znajduje nowego nabywcę. A my spotykamy się wspólnie na odsłuchach w miłej atmosferze, przy muzyce i godnych trunkach, a prowizja idzie na zbożny cel... ;-)

Pozdrawiam

PS. Wybacz Rochowi! On dopiero początkujący! Będę nad nim czuwał, by w przyszłości szło mu nieco lepiej i składniej!

=>xniwax, 4 Wrz 2008, 23:25

Jak widzisz, jakby Pass chodził z Dynaudio z serii Evidence, widzę że masz Zollerki bardzo lubię perfekcyjną kontrolę dżwieku

Wełniany

Pytasz o alepha czy X350?

Pierwszy - chyba miałby problem z rozpedzeniem - poza tym nie ma problemu.

Drugi - tutaj Elb. miałby może wiecej coś do dodania.

...ale chyba nie teraz ? :)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Foxbat - proszę, specjalnie dla Ciebie, możesz wydrukowac i powiesić nad łóżkiem.

Czacun będzie teraz wielki :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Oczywiście miało być SZACUN !

=>xniwax, 4 Wrz 2008, 23:40

Przesadzacie koledzy z tym rozpędzaniem, większość jak słucha w domu 1,5 wata mocy wzmacniacza to góra. Już pisałem wcześniej dla mnie ważna jest kontrola głośników a nie zawsze nadmiar mocy idzie w parze ze wzrostem kontroli Ciągle spotykamy się z mitami a to MBF jest takie cudowne a wystarczyło by poszperać i wychodzi np. takie dziadostwo harmoniczne pomierzone na poziomie 4,5% chyba dla Philipsa

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wiem czy linki dokładne ale poszukajcie testów tutaj

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O nie nie nie - na takie wyróżnienie trzeba zasłużyć. To jest ban I stopnia. Na taki na razie zasłużył tylko zyzio. Nawet gagacek i rochu mogą liczyc co najwyżej na srebrny medal.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.