Skocz do zawartości
IGNORED

Szmacąc autorytety, szmacisz Ojczyznę!

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Może Bartoszewski mógłby nas podciągnąć w nietoperstwie?

Razem z kolegą Maxem Schreckiem?

.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3966-100009422 1204114364_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

" tam.. nietoperze... Kogo obchodzi że Rumunia prześcignęła nas w nietoperstwie?"

W jakim nietoperstwie, o czym wy mowicie, co to za glupstwa? Pisze o aktywnosci w miedzynarodowych gremiach i porozumieniach, a nie o naukach poodstawowych. No, ale jesli to niewazne, to oczywiscie, prosze bardzo, poganiajcie sie dalej tym bacikiem.

józwa,

a wyczerpująca ta aktywność ?

powiedz coś o tej miedzynarodowej wymianie .... płynów

ja bym nawiązał stosunki z jakąś fajną "afrykańskiego pochodzenia"

w Polsce, jako moher, nie mogę, ale na takim międzynarodowym sympozjum...

(bo skoro nie napisałeś, to rozumiem, że tematyka nie ma znaczenia - sama aktywność się liczy)

• Redaktorzy

Owszem, drogi macku. Wyczerpujaca. Dobrze ze zapytales. Wczoraj moj dzien pracy zaczal sie o 8.00 (rano), a zakonczyl o 3.00 (czyli tez rano), co daje nam, jesli policzyc, cos chyba 19 godzin. Ostatnia sesja trwala od 18.00 do 3. rano wlasnie. Poprzedniego dnia bylo krocej, bo tylko do drugiej nad ranem. Ale dzieki temu bylismy w stanie przygotowac wspolny dokument dla konferencji rzadow za 3 miesiace, i skonczylismy go dzisiaj kwadrans temu, czyli z tylko polgodzinnym opoznieniem w stosunku do programu. Taki jest tryb pracy na tego typu spotkaniach, inaczej nie byloby mozliwe zatwierdzanie dokumentow na zasadzie konsensusu w jakimkolwiek rozsadnym czasie. Sprobuj kiedys, ubawisz sie.

ależ józwa

doceniamy twój wkład w rozwój Polski i nadrabianie zaległości cywilizacyjnych

a tyle jest jeszcze do zrobienia, tyle dokumentów można napisać .....

podziwiamy i współczujemy

a ja?

nie nadaję się do kilkunastogodzinnego konsensusowania i produkowania dokumentów dla rządu

wiesz, ja nie ma szacunku dla autorytetów

no i zadaję niewygodne pytania ...

a jeszcze ta interlinia

nieeeeee, ze mną byście się nie wyrobili do 3.00

jozwa maryn, 22 Lut 2008, 18:49

>Owszem, drogi macku. Wyczerpujaca. Dobrze ze zapytales. Wczoraj moj dzien pracy zaczal sie o 8.00

>(rano), a zakonczyl o 3.00 (czyli tez rano), co daje nam, jesli policzyc, cos chyba 19 godzin.

>Ostatnia sesja trwala od 18.00 do 3. rano wlasnie. Poprzedniego dnia bylo krocej, bo tylko do

>drugiej nad ranem. Ale dzieki temu bylismy w stanie przygotowac wspolny dokument dla konferencji

>rzadow za 3 miesiace, i skonczylismy go dzisiaj kwadrans temu, czyli z tylko polgodzinnym

>opoznieniem w stosunku do programu. Taki jest tryb pracy na tego typu spotkaniach, inaczej nie

>byloby mozliwe zatwierdzanie dokumentow na zasadzie konsensusu w jakimkolwiek rozsadnym czasie.

>Sprobuj kiedys, ubawisz sie.

Jesli wszyscy siedza i pisza z laptopow na forach audio to kto pracuje?:)

noster

Pojawiają się tu różne durne wpisy za którymi kto wie czy nie stoją jakies obce służby.

Prawdziwy problem jest taki, że Polacy nie umią rozmawiać.

Czy myślisz noster, że np. Bartoszewski wywołuje u mnie emocje warte zakładania o nim wątków?

gówno prawda, tak naprawdę to mam frajdę jak podniosę ciśnienie nosterom, mulsom czy jarom.

Podobnie i z tobą noster, przyznaj się :-)

• Redaktorzy

cir, raczysz zartowac. Serdecznie ci zycze, zebys tez tak przyklepywal jednego gotowca od szostej wieczor do trzeciej rano. Nawiasem mowiac, gotowiec mial 4 strony, widac strasznie wolno wszyscy tam czytamy, przecietnie trzy linijki "gotowca" zajmowaly pol godziny. A co do roli, w ktorej widzi sie maciej, to zajmuje ja tam glownie Brazylia. Macku, moglbys sie ukonstytuowac jako ich doradca, jakkolwiek ich, jak juz wspomnialem, bylo i tak już 13 osob, z czego połowa to profesjonalni, ciężko opłacani negocjatorzy. Ale to sa szczegoly, ktore was zapewne nie interesuja. W kazdym razie glownie dzialalnosci Brazylii zawdzieczacie, ze moglem was tak dlugo bawic wieczorami. A co do spraw ogolnych, to swiat nie konczy sie na tym, co mozna wyczytac w gazecie i co mozna napotkac w drodze z domu do pracy. Ludzie robia rozne rzeczy, i rozne rzeczy sie przydaja. W kazdym razie wole pracowac dla mojego kraju w ten sposob (honorowo, czyli za darmo), niz opowiadac w kolko, co to bym mogl zrobic, gdyby mi pozwolili. Sadze ze koledzy propanstwowi (a tacy sa tu wszyscy przeciez, czyz nie?), moga docenic ten punkt widzenia. Buona sera, ide sie napić.

jozwa maryn, 22 Lut 2008, 19:55

> A co do spraw ogolnych, to swiat nie konczy sie na tym, co mozna wyczytac w gazecie i co mozna napotkac w >drodze z domu do pracy. Ludzie robia rozne rzeczy, i rozne rzeczy sie przydaja.

wiemy, wiemy

Michnik, Walter i Solorz w kółko jedno i to samo - "brzydkie kaczory, brzydkie kaczory"

a nieznanych przygód Auto-Rytetów tam nie uświadczysz, o nie

>W kazdym razie wole pracowac

>dla mojego kraju w ten sposob (honorowo, czyli za darmo), niz opowiadac w kolko, co to bym mogl

>zrobic, gdyby mi pozwolili. Sadze ze koledzy propanstwowi (a tacy sa tu wszyscy przeciez, czyz

>nie?), moga docenic ten punkt widzenia. Buona sera, ide sie napić.

Znamy tę linię Józwa

Kwaśniewski, Bochniarze, Czarzasty też pracowali dla kraju jak mogli

propaństwowo

a wieczorami ... zapijali sumienie na śmierć

odpierd**lcie się od Wałęsy. Do pięt jemu nie dorastacie.

Gdyby nie tacy jak on byście mieli tam tamy a nie internet.

Prof Bartoszewskiego nie ma potrzeby bronić.

Mieszanie osoby JPII jest nawet nie na miejscu.

jak to do pięt?

ja jestem wyższy przynajmniej o głowę

a poza tym, to PO uznała, że kurduple nie nadają się do POlityki

a Wałęsa nie chce się dostosować

widac że mieli ciezkie dzieciństwo, ale dzieki codziennym modłom udało im sie wypedzic tego wstrętnego wroga.teraz znowu przestraszeni kombinuja jakby tu utracona niewole- znowu przywołac.

no i tu bartoszewski stoi na drodze.I obsikuje takich jak oni.Zostaje im tylko ostoja wolności- niejaki rydzyk.Powszechnie znany mitoman i zebrak ,z tak zwanych wyzszych sfer.

darkul...masz racje, ale musisz ich zrozumiec.ONi sa baza.A baza musi byc jak fundament.A jaki tu fundament jak baza to czterech ,z czego trzech to niepełnosprawni umysłowo.

jakie SLD, jaki Rywin?

to było dawno. a w ogóle nieprawda ....

wymysł Kaczyńskich

Ziobro podrzucił Michnikowi spreparowane nagranie

a Macierewicz zrobił przeciek do mediów i dlatego dowiedziały się o tym świństwie już po pół roku

jozwa maryn

tylko nie tą kawe z automatu !!!

z przyklepywaniem żartowałem ,dla mnie na takich wielogodzinnych mówionych sparingach największą sztuką jest zawsze nie przysnąc i jedyny ratunek w kawie /chyba ze jakas mała awanturka na sali/

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

maciek_m, 22 Lut 2008, 20:30

>darkul,

>

>ile to tam LSD chciało znaleźć parę lat temu u Rywina?

Jedni chcą od razu, inni ściubią.

Chyba nie narzekają.

Tu jakieś RSW wpadnie, tu jakieś 700kzł.

Jest lux.

maciek_m, 22 Lut 2008, 21:41

>komu innemu wystarczy drobne 100 tys.

>

>tylko czy to aby prawda?

Wiesz - teraz to jest matrix jak głosicie, a więc Jasiński umorzył rzeczywiście:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.