Skocz do zawartości
IGNORED

creek z titanami paradigma a koszt kabli

peronik

Rekomendowane odpowiedzi

kerikawon- troche głupoty piszesz,sluchałem antykabla porównujac go do markowego naprawde dobrego kabla,wole ten mój,ale zaskoczyła mnie jakość antykabla,jest lepszy od "normalnych" w tej cenie,i pisze o tym co słyszałem,a ty piszesz to co ci sie wydaje.

To bład, trzeba było. Spróbuj, a potem włącz na powrót antykabel który dziergały westalki z drutu cardass w czasie pełni księżyca i cieczki. Od razu zauważysz różnicę. Na pewno nie płacisz za nic, on zdecydowanie będzie lepszy. Został stworzony specjalnie dla Ciebie.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Skoro zielone gumki pomagają, to pełnia księżyca i okres westalek też na pewno nie zaszkodzą ;)

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

-> folab

Moja satysfakcja podczas słuchania byle jakiego radia w samochodzie nie sięga stu procent, więc sytuacja u mnie nie jest taka sama, jak u Twojego znajomego.

Sorry za offtopic.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

folab,>kerikawon- troche głupoty piszesz -to twój punkt widzenia folab , być może masz za mało doświadczeń z kablami .....a głupot w swoich postach nie zauważyłem......

Znam i "Kocia", i "Polpak"! Zaiste SPRZEDAJĄ NAJLEPSZE PRODUKTY W CAŁEJ GALAKTYCE! Panowie po prostu zgódżmy się z tym jako aksjomatem. Może tym sposobem unikniemy nachalnego i w sumie prymitywnego, niestety, "marketingu". Wolałem dawniej ten nieco zapyziały pawilon na ul.J.P 2. I mentalność sprzedających bardziej pasowała do tamtych klimatów.Teraz to już duży roziew. Mentalność jednak ta sama.Sorry za ostre słowa, ale kolejny ciekawy wątek zaraz się zagubi w powodzi bredni.

>kerikawon,doświadczenie z kablami z całą pewnością mam większe od ciebie,bardzo lubię testować i porównywac i to tak od piętnastu lat,a głupotą jest się wypowiadać bez wcześniejszego porównania,a nawet gdy ci się wydaje że masz racje to jest to tylko twój pónkt widzewnia więc pisz ''moim zdaniem" '' uważam że''a nie że jest tak i koniec,zresztą to si e tyczy wszystkich.

• 3 tygodnie później...

folab - wiedzy nie zakrzyczysz ,myslisz ze sobie pogadasz na forum i wielki z ciebie ,znawca .

Ja sie tego w szkole uczyłem o czym pisze a Ty co pare kabelków w życiu miałeś w ręku i juz guru jesteś ???

Otóz gdybyś przeczytał omni to byś zauwazył ze jestem jednym z tych którzy tworzyli rynek audio w Polsce .

Więc wszytko co wartosciowsze przez moje rece przeszło ,z prostej przyczyny ,albo to sprzedawałem albo ,testowałem ,albo dostrajałem już w miejscach docelowych .Więc znam i tworzyłem naprawde wiele najlepszych instalacji w Polsce ,na naprawde niesamowitych komponentach ,znam takze wiekszoś ludzi z branży .

Dlatego mogę sie swobodnie wypowiadac o czym , czego wartośc znam na rynku .Czy znajdzie sie ktos komu żle poradziłem i ma o to do mnie pretensje ????Raczej na odwrót wszyscy są zadowoleni , jak myslisz dlaczego ???

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.