Skocz do zawartości
IGNORED

www.audiostereo.pl zmieniło właściciela

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

maciek_m

Czyli korzystales z forum Lukara i teraz go pozwiesz do sadu?

JESTES POPROSTU GLUPIM KRETYNEM PAZERNYM NA KASE!

Pamietaj ze sady maja tez oblicze ludzkie i nie wydaja takich wyrokow.

Wyobraz sobie ze np.Onet.pl sprzedaje sie np. Interii.pl i co ? Milion ludzi idzie do sadu bo sa tam ich wpisy i prawa autorskie? chyba Cie popierdolilo mocno.

Lukar zrobil dobra robote zakladajac to forum,chwala mu za to,kupe ludzi sie tu wyedukowalo czy to sprzetowo czy merytorycznie. Niech chlopak teraz dostanie swoje pieniadze jak Bill Gates,kupi wille tam gdzie mu sie podoba i niech mu sniade hostessy podaja drinki w cieniu pod palmami.

Lukar na to ZASŁUŻYŁ!

To jest taka maly amerykanski sen w Polsce.

Wszyscy ktorzy mu zazdroszcza sa i pluja na Niego sa w moim odczuciu malymi , zflustrowanymi fiutkami.

Czy dobre "adminisko" - użytkownicy innych for zaprzeczą

świnia? świnie nie sprzedają "kamienicy z mieszkańcami" - wymyślono już bardziej dosadne określenia

mamz, 29 Lut 2008, 00:54

>Wszyscy ktorzy mu zazdroszcza sa i pluja na Niego sa w moim odczuciu malymi , zflustrowanymi

>fiutkami.

Popieram - zszsfLustrowanymi przez "L", żeby podkreślić flaczatość!

mamz

skąd te nerwy i agresja?

i jeszcze brzydkie słowa?

a fe - to forum kupili ludzie kulturalni i dobrze ubrani, a ty tak się zachowujesz?

masz swoje udziały w tym biznesie?

po pierwsze - jeśli nie widzisz różnicy między audiostereo a onetem, to ..... chyba cię popierd ....

po drugie - nie wiem o czym ty mówisz - ja mówię o prawach do wpisów - o tym, żeby wszystkie te wątki nie stały się własnością biznesu

lukar sprzedał ludzi! nie rozumiesz tego?

nawet jeśli miał do tego prawo, to nie zmienia to faktu

a ludzie mają prawo do opinii nt. własnych opinii

camle,

prosze Cie idz gdzies indziej wyladowac swoje smutki i niepowodzenia zyciowe!

To jest forum dla ludzi wymieniajacych sie doswiadczeniami w obcowaniu ze sprzetem hifi i muzyka wiec prosz Cie grzecznie abys poprzestal na tym lub wlaczyl sie kulturalnie do dyskusji.

Moze Twoj sprzet nie gra za dobrze i siedzisz zbyt dlugo przy komputerze ale to nie jest powod zeby czytac Twoje wpisy,please!

mamz, 29 Lut 2008, 00:54

>maciek_m

>JESTES POPROSTU GLUPIM KRETYNEM PAZERNYM NA KASE!

chyba Cie popierdolilo mocno.

czy to jest kulturalna dyskusja?

trochę już camle znam i gwarantuję ci, że na takie salony on się nie nadaje

nic nie poradzisz - źle urodzony

>camle,

>prosze Cie idz gdzies indziej wyladowac swoje smutki i niepowodzenia zyciowe!

>To jest forum dla ludzi wymieniajacych sie doswiadczeniami w obcowaniu ze sprzetem hifi i muzyka

>wiec prosz Cie grzecznie abys poprzestal na tym lub wlaczyl sie kulturalnie do dyskusji.

>Moze Twoj sprzet nie gra za dobrze i siedzisz zbyt dlugo przy komputerze ale to nie jest powod zeby

>czytac Twoje wpisy,please!

Poleciłem Ci zapoznanie się ze znaczeniem słowa "forum" - jeśli dalej kojarzysz to ze słownikowym "rynkiem" to bardzo dobrze...

Ja niestety doświadczeń z obcowaniem ze sprzętem audio nie posiadam... i jakoś nie szczególnie tego typu perwersje mnie interesują.

A jeśli wspominasz o kulturalnej dyskusji - polecę Ci bardzo kulturalny wpis niejakiego "mamz'a" parę wpisów powyżej.

ps.

zarzuty wobec ludzi, których nie znasz odsłaniają jedynie Twoje własne kompleksy - zapamiętaj sobie na przyszłość ;)

maciek_m

Jakie sa roznice miedzy forum onet a audiostereo z punktu prawnego? bo ja ich nie widze ,i tu forum i tu forum.

Mowisz ze Lukar sprzedal ludzi. Hmm.. zastanowmy sie przez chwile..zeby Lukar sprzedal ludzi musieli by byc Jego pracownikami lub...niewolnikami,jak w starozytnosci na przyklad.

Troche pokory dla czlowieka ktory cos stworzyl poprosze.

Zrobcie sami cos podobnego,hehe,male f!

mamz

człowiek stworzył?

to jest zuchwałe świętokradztwo! człowiek niczego przecież nie tworzy -sztuka jest wymysłem szatana.

Tworzenie jest wyłączną domeną Boga ;)

Komu oddajesz cześć?

camle,

masz we wpisie o sobie : "swinie na marsie"

wnioskuje z tego ze mam do czynienia z niebywale inteligentna osoba..a moze swinia ...ktora nie chce uczestniczyc w bydowaniu czegos wiecej niz tylko chlewu....na Marsie.

mamz,

a kuku! lancaster właśnie cos takiego robi - audiohobby.pl

czyżby na onecie jeszcze o tym nie trąbili?

jak myślisz, które forum za 6 miesięcy będzie bardziej "opiniotwórcze"?

pocieszę cię - jak spytasz onetu, to odpowiedzą ci bez wahania - sit(w)e-audiostereo.pl

a za onetem powtórzy TVN i Tygodnik Powszechny

i pewnie ty też

Powstał niezły chaos i zamieszanie, wiele osób niepokoi się o los ulubionego forum.

Wielce pożądane byłoby przekazanie przez nowego właściciela nieco informacji n.t. jego dalszych planów, o ile nie stoi to w sprzeczności z interesem spółki (konkurencja ;).

Proszę nas nie zbywać tym lakonicznym i nic nie mówiącym listem przekazanym przez Lukara, tylko swoim głosem. Mam nadzieję, że tak liczne grono zasługuje na jakąś formę komunikacji ze strony nowego właścicela i podjęcie dialogu w niepokojących nas sprawach, które bez zbędnej zwłoki wymagają wyjaśnienia.

Molibden,

w nowym kierownictwie nastapiła konsternacja

kupili złote jajo, a tu z jaja wylazł kurczak i dziobie gospodarza

teraz pewnie trwa narada i zastanawiają się, jak odzyskać kasę od Lukara

chyba, że jeszcze guzika nie wcisnęli i to Lukar ma problem

Jak widać niektórzy poczciwi ludzie w swojej równie poczciwej naiwności wierzą, że te forum nie przekształci się w dodatek do serwisu "fachowego" pisma ogłoszeniowego z wyrazem audio w tytule, że nazwa producenta w każdym poście nie będzie równocześnie odnośnikiem do jego strony, że nie dostaną spamu na swoje maile z bajeczną ofertą Creative'a itp. Niektórzy wierzą nawet, że ich wkład w te forum znaczy coś dla nowego właściciela i że ich uwagi będą brane pod uwagę :) Ja już zapisałem w ulubionych adres audiohobby.pl, coby nie wypadł z głowy jak już niewygodne wątki znikną... bo zniknąć muszą prędzej czy później.

Prosze Was Koledzy,

mam gleboko gdzies ktore forum bedzie bardziej opiniotworcze,zawsze znajdzie sie takie (i juz jest takie tylko o nim nie wiecie ) gdzie nie ma atoposow ,vladow i innych podobnych ktorzy nie maja nic innego do powiedzenia niz wylewanie swoich flustracji poprzez forum.

Panowie! k**wa!

Wyluzujcie!

Forum audiostereo jest zalorzone przez Lukara po to zeby dyskutowac merytorycznie o naszych sprzetach,muzyce,kablach itp.

Jestem juz tutaj dosc dlugo,dluzej niz wiekszosc z was i musze przyznac ze to forum stoczylo sie dzieki wam,wlasnie wam,ktorzy klucicie sie o jakies pierdoly wogule nie zwiazane z audio.

p.s. tego s....na Vlada i Atoposa nie cierpie, ci panowie a moze jeden pan jest dla tego forum jak wrzód na dupie.

mamz,

ty gardłujesz o przeszłości - a my mówimy o przyszłości

ja też mam w dupie dlaczego lukar to sprzedał i co z tego ma

interesuje mnie kto to kupił i po co mu ten wrzód na dupie?

wierzysz, że zrobił to z "miłości do audio" i że w przyszłości będzie się martwił o forum, a nie o "dobro firmy"?

jakby to była filantropia, to by to kupił na swoje nazwisko

kupiono to, żeby ZARABIAĆ KASĘ

jak, twoim zdaniem, będzie zarabiał kasę na bandzie świrów gadających o swojej manii prześladowczej?

a nawet gdyby to robienie pieniędzy nie naruszało samego forum, to ja nie mam ochoty być częścią cudzego biznesu

ale każdy zrobi co będzie chciał

>mamz

Spadaj kretynku do szkoly podstawowej i najpierw naucz cię pisać słowa :

"zalorzone", "klucicie sie", "wogule" etc., zanim po raz kolejny otworzysz swój głupi dziób !

mamz jesteś u Pani !

Dzięki Lukar.

Czekam na rozwój

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

"dzolo: doskonałe "o mnie" - gratuluję i życzę szerokiej i dalekiej drogi ;)"

Też się zachwyciłem, polecam wszystkim lekturę. I przy okazji jeden klon mniej. Ciekawe czy facet (faceci?) na gwałt zmieni teraz "o mnie" na coś politpoprawnego, godnego "walki o czystość forum"?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.