Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

>Redakcja

>Obecna sytuacja na forum, w tym zawieszanie się co jakiś czas strony,

>spowodowane jest atakiem zbanowanego użytkownika,

>dokonywanym za pomocą kilku klonów...

CO TO za uzytkownik i jakie ma klony ?

Czy to ejakulacjoner" i jego klony aalfred i arbuzM ?

CO z nimi ma wspolnego : atopos ?!

Witam.

Nie czytałem wszytskich wpisów w temacie, więc nie wiem czy ten problem był poruszany. Ostatnio wrzucałem ogłoszenie KOŃCÓWKI MOCY i okazało się, że są to SŁUCHAWKI (rodzaj sprzętu). Myślałem, że się kropnąłem, ale po poprawie ogłoszenia stało się to samo !

Prosze spojrzeć na strone ogłoszeń : KOLUMNY są CD-kami, CD - TUNERAMI itd... Jajka !

Chyba da się to naprawić ?

Pozdrawiam.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Koszmar - miarka się przebrała! Strona "daje się" wczytywać przeglądarce po kilkunastu "prośbach" i wielogodzinnym oczekiwaniu... Muszę w tym czasie korzystać z zupełnie konkurencyjnego forum! (które mogę poznawać i ew. polubić!) - Chyba nie o to wam chodzi, prawda?

Szanowna Redakcjo, w ogłoszeniach nareszcie kategorie sprzętu zachowują się właściwie, niemniej jednak wybierane województwo nadal nie ma nic wspólnego z wybranym przez zamieszczającego ogłoszenie. Prosiłbym o naprawienie tego problemu.

Pozdrawiam

Chodzem po różnych forach i widze jedno - wszędzie się szanuje administrację!!!

Ludzie czego wy chcecie od zarządzających? Forum działa bardzo dobrze a wam wszystko się nie podoba. Administrator jest jak ojciec i matka dla forum, dba o porządek i pielengnuje forum. A Wy nikogo nie szanujecie i wieczne pretensje. Zapanujcie nad sobą.

my chcemy tylko starego, dobrego forum z wszystkimi jego funkcjami - pomimo kilkudziesiąciu wniosków różnych userów admini nic sobie z tego nie robią ;>

Kenwood-Man, 13 Kwi 2008, 14:39

>Chodzem po różnych forach i widze jedno - wszędzie się szanuje administrację!!!

>Ludzie czego wy chcecie od zarządzających? Forum działa bardzo dobrze a wam wszystko się nie podoba.

>Administrator jest jak ojciec i matka dla forum, dba o porządek i pielengnuje forum. A Wy nikogo nie

>szanujecie i wieczne pretensje. Zapanujcie nad sobą.

matka i ojciec to mało.

admin jest jak bóg - jeden ruch ręką i całe wątki maluczkich odchodzą w niebyt, kolejny - i znika niepokorny niewdzięcznik ....

wielkość jest nieodłącznie związana z odpowiedzialnością

Astaroth, 13 Kwi 2008, 18:14

>Lukar to przynajmniej potrafił solidnie uzasadniać swoje decyzje np. "Nie, bo nie" albo "bo mam

>taki kaprys, zrozumiano? Kaprys!"

I to był prawdziwy pradawny bóg. Z boską wolą i kaprysami. A teraz...? Jakiś pseudo-cywilizowany ... idol :). Kosi jak Ponury Żniwiarz a tłumaczy się jak Żak ...

kalimorfa, 13 Kwi 2008, 20:41

>uprzejmie proszę o przywrócenie listy osób zalogowanych na forum,

>Dlaczego przestała się wyświetlać???

A nie wystarczy wiadomosc ilu uzytkownikow niemym podziwie oglada zawartosc forum ? O - wlasnie w tej chwili jakies 93 niemowy zagladaja na bocznice :) Tylko mc iek jakis niezadowolony.

Champignon, 13 Kwi 2008, 21:22

>kalimorfa, 13 Kwi 2008, 20:41

>

>>uprzejmie proszę o przywrócenie listy osób zalogowanych na forum,

>>Dlaczego przestała się wyświetlać???

>

>A nie wystarczy wiadomosc ilu uzytkownikow niemym podziwie oglada zawartosc forum ? O - wlasnie w

>tej chwili jakies 93 niemowy zagladaja na bocznice :) Tylko mc iek jakis niezadowolony.

A nie wystarczy ci, że w ogóle pozwalają ci się zalogować...?

Taki Champignon na przykład jest gotów tylko z tego powodu zabrązowić sobie nosek.

Nie "jedno zepsute", ale "trzy dobre" ...

• Redaktorzy

Właśnie poinformowano o naprawieniu błędu z przypisywaniem sprzętu w ogłoszeniach do kategorii. Rzeczywiście, jest OK. Jednak stwierdziłem, ze istotnie źle wpisują się województwa. Warszawa znalazła się w Małopolsce. Zgłaszam.

• Redaktorzy

Champignon, po prostu zbyt mało pryncypialny byłeś. Gdzie twoja rewolucyjna czujność? "Pan tu, Panie Pogorzelski, dziewki ściskasz", a kolega w międzyczasie gore! Żeby mi to było ostatni raz! No!

Redakcja, 14 Kwi 2008, 10:53

>Champignon, po prostu zbyt mało pryncypialny byłeś. Gdzie twoja rewolucyjna czujność? "Pan tu,

>Panie Pogorzelski, dziewki ściskasz", a kolega w międzyczasie gore! Żeby mi to było ostatni raz! No!

Rewolucjonista ? Ja raczej zapluty karzel reakcji - ckni mi sie za starym dziedzicem.

Rewolucjonisci to przyszli potem i czerwony baner wciagneli.

Porządek stary już się wali,

żywotem naszym jego zgon.

Będziemy wspólnie pracowali

i wspólny będzie pracy plon!

Hej razem bracia do szeregu!

Z jednaką myślą, z dłonią w dłoń!

Któż zdoła wstrzymać strumień w biegu,

Czyż jest na świecie taka broń?

Precz z tyranami, precz z zdziercami!

Niech ginie stary, podły świat!

My nowe życie stworzym sami

i nowy zaprowadzim ład.

1.Bardzo wolno się wszystko otwiera - muli

2.Brak zakładki otwierającej wszystkie strony w wątku - była taka

3.Po wejściu na stronę nie schodzi ona automatycznie na dół - było tak

4.Mała przejrzystość forum - kolory ,kontrasty itp. chyba dawniejsza szata graficzna była lepsza,

bardziej czytelna - pop co robić zmiany ,które szkodzą forum ???

Champignon, 14 Kwi 2008, 09:12

>W moim ostatnim wpisie brakowalo najwyrazniej dwoch znaczkow. Oto one: ;) , ;).

>Swoja droga nie myslalem, ze sa one potrzebne...

Czasem tak ... A szczególnie w czasach rewolucji - sąd wojenny nie zawsze ma odpowiednio dużo czasu i możliwości, by rozważać wszelkie wątpliwości :)))

Za niezasłużone przytyki składam samokrytykie

i jeszcze raz dla przypomnienia

>1.Bardzo wolno się wszystko otwiera - muli

>2.Brak zakładki otwierającej wszystkie strony w wątku - była taka

>3.Po wejściu na stronę nie schodzi ona automatycznie na dół - było tak

>4.Mała przejrzystość forum - kolory ,kontrasty itp. chyba dawniejsza szata graficzna była lepsza,

>bardziej czytelna - pop co robić zmiany ,które szkodzą forum ???

brak odświeżania listy nowych wątków- bocznica

na deser wklejam najdłuższy nick jaki widziałem na tem forum

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.