Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

Redaktor, 4 Wrz 2009, 17:50

>O ile mi wiadomo, od pewnego czasu nie można zakładać wątków częściej niż co 15 minut (ochrona

>przed elektronicznie generowanym spamem). Przynajmniej takie jest założenie. Ponieważ były z tym

>problemy (program nie dopuszczał do zakładania wątków nawet rzadziej), pytam czy defekt nadal

>występuje.

nie wiem, ale moge zaraz sprawdzic :) jozwa moge? :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

dupa zbita, nie dziala... nie lepiej zamknac forum teraz? bo za pare miesiecy pies z kulawa noga nie bedzie tu zachodzil...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

muls, ale zeby dzialalo na buczenie, musisz rozmienic 5zl na 2x2zl i 1zl

po 2zl wkladasz w uszy, a zlotowke miedzy zeby.... cisza jak makiem zasial...

muls, nikt nie jest doskonaly... no moze elberoth... ale to wyjatek od reguly...

ja slyszalem, ze super wzmacniacz darkula jest doskonaly.. bije nawet dobrze zlampizowane mjusic aniele..

Widze, ze za plecami Redaktora, ktos eksperymentuje jak tu wyciagnac wiecej pieniedzy z forum.

Jako dlugotrwaly uczestnik forum pragne pomoc i proponuje:

- Blokowac tych wszystkich, ktorzy nie klikaja na reklamy google.

- Kazdy uczestnik powinien podac numer karty kredytowej

- Wszyscy beda kasowani od minuty spedzonej na forum.

- Za zadanie pytania na forum powinna byc oplata (wedlug mnie co najmniej 10 euro)

- Wprowadzic subskrybcje dla tych, ktorzy wola jednorazowe oplaty. Mysle,ze 250 euro na miesiac wydaje sie byc suma, ktora kazy bez protestu zaplaci.

Czas skonczyc z darmowycm czytaniem forum! Juz nie wspominajac o darmowych wpisac.

PROBLEM Z ZAKŁADANIEM NOWYCH TEMATÓW NADAL WYSTĘPUJE

Chciałem po 2 tygodniach nowy założyć ale...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

DUP i A

Jeszcze nie minęło 900 sekund od utworzenia przez Ciebie ostatniego tematu.

Po co?

Dlaczego nie?

Ułatwić kasowanie wysyłanych PW. Póki co można tylko POjedynczo. Wkurza to, że po każej skasowanej wiadomości z końca automatycznie wraca strona z wiadomościami świeżymi.

Okrutnie forum mi rozjeżdzają reklamy Google, które zamiast na górnej stronie forum układają się pomiędzy wierszami strony zakłócając w ten sposób całkowicie możliwość odczytu aktualnych tematów oraz postów użytkowników. Proszę o interwencję!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.