Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Nie mam dodatkowego dowodu, że powyższe konta należą do tej samej osoby, a nie wychodzą z jakichś względów np. z jednego serwera. Póki co zatem głównym kryterium oceny jest tu ewentualne trollowanie.

Co to za numery???

Widzę mój nick!

Czy to znaczy, że ktoś się podszywa? (nie jestem biegły z komputerów:()

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Redaktorzy

">znowu lukasik, ile można mieć kont na audiostereo?

...

Nie łukasik tylko każdy założyciel wątku dostaje ten sam numer 6963f7d28e17f72

pankracek załóż nowy wątek to też zostaniesz łukasikiem

...

hehehe, i tak zostalem lukasikiem,

ale jaja!"

No i chyba się wyjaśniło. A dlaczego to tak działa, tego nie wiem.

• 2 tygodnie później...
Gość glubisz

(Konto usunięte)

Nie wiem czy było to poruszane w tym temacie (nie czytałem od początku). Chodzi o to że nie moge założyć tematu. Za każdym razem pisze że nie odczekałem 900 sekund od ostatniego. A ja nie założyłem nic, kompletnie od kiedy tu jestem.

Ten post i następny po nim odnosiły do postu którego już niema, zostały teraz dwa bzdurne posty które nic nie wnoszą.

Temat:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

POST 1 z 17 Gru 2009, 22:32

POST 2 z 17 Gru 2009, 22:33

Można poprawić tam ewentualnie to "Zgśoć do moderacji »" które zresztą nie działa.

I ten post właściwie też można usunąć.

Pozdr.

Ukryta Zawartość

Zdaje się, że główny moduł odpowiedzialny za merytorykę w końcu funkcjonuje jak trzeba. Tematy w stylu "ABX" szybko są skierowany na odpowiednie tory za co dziękujemy i mamy nadzieję, że nic się więcej nie zepsuje :)

IP: decc818021774bc | Odpowiedz » |>>> Zgśoć

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

• 2 tygodnie później...

Od wczoraj mam "rozjechaną" stronę główną. Wątki ściśnięte, reklamy z prawej porozsuwane.

Też tak macie? Co się stało?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie majstrowałem przy kodowaniu (Strona) w IE a jednak zamiast Zgłoś (do moderacji) mam: w pierwszym wpisie wątku Zgłość, a następnych Zgśoć. Sprawdziłem, jest w zakładkach Stereo, Analog, Bocznica, więc chyba we wszystkich. Czy ktoś coś grzebie ?

Podczas używania opcji szukaj przeglądarka znajduje szukaną frazę w danym temacie. Niestety nie przenosi po kliknięciu do danego szukanego wpisu, a do ostatniej strony tematu. Co przy 230 stronach o GC psu na budę się zda.

Czyli wyszukiwarka powinna przenosić do znalezionej frazy.

A opcja "wszystkie" to ile lat temu była obiecana?

www.myspace.com/loszmi

Dodalem dwa wpisy w dziale muzyka w watku "nowosci jazzowe" i nie poszlo. Nie wiem czy za duzo napisalem czy cos nie dziala. Temat dotyczyl nowej plyty i paru ciekawostek muzycznych. Wczoraj czyli w Niedziele wszystko bylo w porzadku, dzisiaj nie dziala. Po wielu latach czytania tego forum zdecydowalem cos napisac, a tu taka kiszka.

Pozdrawiam, Mariusz.

Parker's Mood

Zakładałem kiedyś temat i nie było odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) można usunąć, poruszyłem temat w innym wątku na "stereo".

Dziękuje.

Ukryta Zawartość

a pytałeś się wodza czy możesz założyć watek, względnie piwo postawiłeś?

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

ojciec dyrektor wszystko zablokował, ale jaja, sam sobie możesz popisać w tym wątku, hehehhe...prl blisko

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

terror, tez mozesz pisac... ale najpierw musisz stjuningowac URL

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.