Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

Wątku nie ma, bo też wersja nie działa. Została z powrotem zablokowana i trwa jakaś poprawka. W skasowanym wątku przeprosiłem za ten falstart, przepraszam ponownie.

Przed dodaniem nowego wpisu uzupełnij wpis "o sobie" w profilu ».

Napisz kilka słów o sobie: kim jesteś, jakie są Twoje zainteresowania audio, jaki masz sprzęt - wszystko co pozwoli poznać Ciebie innym użytkownikom forum. Pamiętaj, że to co tutaj wpiszesz jest ważne, będąc nową osoba na forum nie będziesz anonimowy. Wpis musi mieć przynajmniej 100 znaków.

Ludzie, no co wy, to jest ... przecież mój profil jest wypełniony od ponad 3 lat!!

idzie nowe.... już nawet "o mnie" trzeba zapisywać na NOWO ;)

a przy temacie inforumjącym, że NOWE już "działa" jest -1 odpowiedzi... w tym kontekście to nawet zabawne ;)

OK zadziałało, ale myślałem, że nie zadziała (nawet po przelogowaniu). :)

Panowie, testujcie te zmiany więcej przed wprowadzeniem na jakimś roboczym mini-forum :)

W zakładce analog, ostatnie wpisy nie przenosi do wątku w którym admin napisał

"administrator: Szanowne Forumowiczki, szanowni Forumowicze, od dzisiaj dostępna jest w pełni.."

Co za dzień. Wczoraj z gospodarską wizytą byli Arek67 i Papamek. Dziś od samego rana kolendowali Jozwa, Piotr Welc (nowy właściciel forum, jak się okazuje też dużego kalibru audiofil), qb_1 z małzonką i na koniec jeszcze Twonk. Jutro jeszcze kilka osób wpisanych do grafika, pierwsza o 10, druga o 11, o 12 ekipa TVN24, potem jeszcze dwie i ... czas kolumny oddać :-(

Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Ale nie ma co się załamywać - na otarcie łez przyjadą Avalony Opus Ceramique. I kto wie - może okażą się lepsze ?

co za dzien. elb. co za dzien! a mozesz powiedziec, komu zablokowales dostep do forum albo przynajmniej do watku choc jednego?

Z listy tematów stereo zniknął mi wątek nr. 39643 Fan-club Audio Physic. Ma być u góry.

Nie mam go w ignorowanych, po wpisaniu nr. wątku pojawia się z ostatnimi wpisami, - a po powrocie na listę znów go nie ma.

• Redaktorzy

Parę osób (z redakcją włącznie) dostało czerwone kartki baz powodu. Mam nadzieję ze nie blokuje to wpisów - redakcji nie zablokowało. Pracujemy nad zdjęciem tej klątwy.

Alek

Dzięki. Tyle że na starym forum nie ma go nigdzie.

A to nowe forum kompletnie nieczytelne. Po jaką cholerę coś zmieniać na gorsze, - czyjś szwagier musiał zarobić?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.